-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Santuokos krizė nesugriovė Žilvino Grigaičio ir jo žmonos Elle draugystės: pora vėl pasirodė drauge

Antradienio vakarą sostinėje vykęs mados žurnalo pristatymas sudomino ir Žilviną Grigaitį. Po jau kurį laiką sklidusių kalbų apie skyrybas, jam kompaniją renginyje palaikė žmona Elle Martin-Grigaitis.
Žilvinas Grigaitis ir Elle Martin-Grigaitis
„L’Offciel Lithuania“ pristatymo akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Atsinaujinęs mados žurnalas „L’Offciel Lithuania“ antradienio vakarą pakvietė susitikti Vilniuje. Čia buvo pristatyta naujoji komanda ir nauji tikslai.

Į renginį atvyko ir Žilvinas Grigaitis, į kurio parankę buvo įsikibusi besišypsanti žmona Elle.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mados džiunglių vakarėlis Vilniuje: į atsinaujinusio žurnalo pristatymą plūdo stilingi svečiai

Luko Balandžio / 15min nuotr./„L’Offciel Lithuania“ pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./„L’Offciel Lithuania“ pristatymo akimirka

Jau ilgą laiką pora kartu niekur nesirodė. O ir apie savo santykius kalbėjo dviprasmiškai. Tačiau matyt jųdviejų nesutarimai – jau praeityje.

Visgi pakomentuoti dabartinių santykių pora nepanoro.

Žilvino ir Elle santuoka jau kelis mėnesius visiems kėlė klausimų. Gegužės mėnesį verslininkė vienam portalui prisipažino – nors oficialiai skyrybų dokumentai dar nėra pateikti, sprendimas išsiskirti priimtas jau seniai. Tuomet ji sakė, kad su sutuoktiniu jau metus negyvena kartu.

Tačiau po kurio laiko Elle Martin-Grigaitis socialiniame tinkle atnaujino informaciją – draugams pranešė, kad yra ištekėjusi už Žilvino Grigaičio.

„Mes nebuvome išsiskyrę, mus išskyrė vienas portalas“, – 15min tąkart teigė Ž.Grigaitis.

Visgi galiausiai, rudenį Žilvinui Grigaičiui prisipažinus apie prostatos vėžį, jis LNK laidoje prisipažino, kad žmonai apie savo ligą nieko nesakė, gydėsi ir kovojo pats.

„Prieš trejus metus man buvo pasakyta, kad jeigu man kas nors gyvenime atsitiks, tarkim, susirgsiu, tapsiu luošas, kas žino, kas mane prižiūrės. Ji dešimt metų prižiūrėjo savo pirmąjį vyrą, kuris mirė nuo vėžio, todėl buvo man pasakiusi, kad daugiau gyvenime to nedarys, nesiaukos. Ji kaltino save, kad taip iššvaistė metus, ir daugiau tokių sprendimų nepriims“, – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo Žilvinas Grigaitis.

Pasak jo, apie tokį Elle požiūrį jis sužinojo tik jau įvykus vestuvėms. Paklaustas, ar būtų vedęs Elle, jei būtų žinojęs tokį jos požiūrį, Žilvinas atsakė: „Būčiau stipriai pagalvojęs...“

Žiūrėkite galeriją:

15min primena, kad Žilvinas Grigaitis ir Elle Martin susituokė Australijoje 2012-aisiais. Kad jų santuoka braška, buvo pasigirdę kalbų dar prieš keletą metų, tačiau tada Žilvinas Grigaitis kategoriškai neigė gandus apie santuokos krizę.

Žilvinas Grigaitis ir Elle prieš daugiau nei dešimtmetį susipažino asociacijos „American Chamber of Commerce“ Kalėdų renginyje Vilniuje.

Tiek Žilvinui Grigaičiui, tiek Elle tai antroji santuoka. Iš pirmosios verslininkas augina dukrą, o Elle – sūnų Boydą. Ir nors po sužadėtuvių Elle išdavė, kad niekada negalvojo, jog tuoksis antrą kartą, tikino esą labai laiminga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius