Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Prūsaitis apie naują hobį ir Velykas: „Tikiuosi, kitais metais bus taip, kaip buvo anksčiau“

Vienas populiariausių šalies atlikėjų, hitų autorius Saulius Prūsaitis, kaip ir visi šalies gyventojai, šias Velykas praleis šeimos apsuptyje. Jis juokauja, kad giminių, artimųjų lankymas nukeliamas kitiems metams. „Šiuo laikotarpiu puikiai išaiškėja, kas ką gali. Kas vienas lauke karys, o kas – ne“, – juokiasi S.Prūsaitis.
Saulius Prūsaitis
Saulius Prūsaitis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Per Velykas būsime namuose, nudažysime kiaušinius, o vėliau sudaušime. Tikiuosi, kitais metais bus taip, kaip buvo anksčiau. Norėčiau, kad šio laiko nebūtų, bet yra kaip yra“, – apie šalyje vyraujančią situaciją kalba S.Prūsaitis.

Žinomas atlikėjas pasakoja, kad karantino metu laiką stengiasi išnaudoti turiningai. Taip jis atrado naują hobį – bėgimą. Šešis kartus per savaitę S.Prūsaitis bėga keturis ar penkis kilometrus. Kol kas tiek užtenka, tačiau ateityje planuoja nubėgti ir daugiau. „Bandau įsidiegti naują įprotį – niekada prieš tai nebėgiojau. Ėmiau ir pradėjau tai daryti, kol kas viskas šaunu“, – TV3 televizijos laidoje „Velykos #IšNamų“ kalbėjo S.Prūsaitis.

Šventinėje šeštadienio laidoje „Velykos #IšNamų“ taip pat pasirodys Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis su šeima, grupės „Pikaso“, BIX ir „Mango“, Rafailas Karpis su šeima, Inga Jankauskaitė, Leonas Somovas ir Alanas Chošnau, Ovidijus Vyšniauskas, Titas ir Benas, „Biplan“ su Gabriele Martirosian ir kiti. Laidos vedėjai kalbins Asmik Grigorian, Gian Lucą Demarco, Neringą Čereškevičienę, brolius Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius, Laurą Blaževičiūtę ir kitus gerbiamus Lietuvos žmones.

Speciali šventinė laida „Velykos #IšNamų“ šeštadienį, 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius