Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Prūsaitis ruošiasi turui: kodėl savo koncertuose dainuoti kartu priima tik Iglę?

2017-aisiais muzikinį šou „X Faktorius“ nugalėjusi Iglė Bernotaitytė sako iki šiol negalinti atsidėkoti savo mokytojui Sauliui Prūsaičiui. Tačiau pastarasis jai taip pat negaili komplimentų – tokios karjeros, kuria šiandien jaunoji atlikėja žengia, ji yra tikrai nusipelniusi.
15min studijoje – Saulius Prūsaitis ir Iglė Bernotaitytė
15min studijoje – Saulius Prūsaitis ir Iglė Bernotaitytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Visai neseniai Saulius Prūsaitis ir Iglė savo gerbėjus nustebino netikėtu duetu – jiedu pristatė pirmą bendrą dainą ir klipą „Tu nemoki“.

Pats Saulius nei į savo studiją, nei į duetus, nei į koncertus paprastai nesikviečia jokių kitų dainininkų, tačiau Iglei suteiktos išskirtinės teisės. Atlikėja jau pabuvojo jo kūrybiniuose namuose filmuojant klipą, sudainavo kartu kūrinį, o visai netrukus pasirodys ir Sauliaus koncertuose – didžiuosiuose miestuose vyksiančio turo „39“ pasirodymuose.

Išgirskite Iglės ir Sauliaus kūrinį:

VIDEO: SAULIUS PRŪSAITIS IR IGLĖ Tu nemoki

„X Faktorius“ šiemet skaičiuos jau šeštąjį sezoną, per visus metus Saulius Prūsaitis turėjo daugybę mokinių, tačiau pasirodyti ture galimybę turi tik Iglė.

„Jos pergalė manyje išugdė savimi besididžiuojantį monstrą ir paglostė mano savimeilę, – juokavo Saulius. – Kai atsirado ši mūsų daina, o mes ir taip turime ryšį, kuris per šitiek laiko nenutrūko, vis matomės, susitinkame, todėl norėjau būtent ją ir pakviesti į turą. Man ir pačiam yra daug „fainiau“, nes koncertai taps įvairesni – atsiras Iglė, jos kūriniai.“

Pasak Sauliaus, su kitais mokiniais jis tokio artimo ryšio nepalaiko: „Aš tikrai nesistengiu jiems įteigti, kad būsiu jų draugas amžiams, nes galbūt nebūsiu. Visi mes norime draugauti ir mylėti, tai yra žmogiška. Bet negalima leisti prisisvajoti, kad po to netektų skaudžiai nusivilti.“

Beje, pasirodo, kad atlikėjas buvo bene vienintelis nuo pat pirmų akimirkų patikėjęs Iglės potencialu muzikiniame kelyje.

„Atsimenu tą akimirką, kai buvo kėdžių iššūkis... Su pasididžiavimu sakau: rėkiau ant visų ir sakiau, kad, jei jos nebus kitame etape, jūs padarysite klaidą. Ir man tikrai dėl to labai malonu. O aš šiaip jau nesu labai įžvalgus burtininkas, bet tąkart kažkaip pajaučiau“, – šypsojosi Saulius.

S.Prūsaitis sako Iglės karjerą stebintis ir po projekto. Pasak jo, merginai čia suktis puikiai sekasi.

„Ji yra viena iš nedaugelio, kuri sugebėjo ne tik nugalėti „X Faktorių“, bet ir pratęsti tą karjerą, o tai yra labai svarbu. Projektų buvo jau ne vienas, bet tik Iglė ir Monika Pundziūtė vysto savo muzikinę veiklą toliau. O tokioje mažoje šalyje tai yra labai gerai. Tai pavyksta tik išskirtiniams žmonėms. Būti pamiltam didelio kiekio žmonių yra Dievo dovana, prabanga. Kiti žmonės dirba visą gyvenimą ir bergždžiai“, – 15min kalbėjo Saulius Prūsaitis.

Sauliaus ir Iglės koncertai: liepos 27 dieną – Kaune, rugpjūčio 11 dieną – Palangoje, rugpjūčio 23-ąją – Vilniuje.

Visas pokalbis su Igle ir Sauliumi – video:

VIDEO: Saulius Prūstaitis ir Iglė: apie pirmą bendrą dainą, artėjantį turą ir darbą drauge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius