-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo nario Petro Gražulio duktė papildė verslininkių gretas: „Investavau visas savo santaupas“

Karjerą medicinos srityje į aistrą hobiui iškeitusi Marija Gražulytė-Šalaševičienė prieš kelias dienas nustebino drąsiu žingsniu. Dar visai neseniai moteriškus aksesuarus kūrusi tik savo malonumui, šiandieną menininkė džiaugiasi ne tik asmenine papuošalų linija „Mari armlet“, bet ir ką tik duris atvėrusia nuosava parduotuve Kaune.
Marijos Gražulytės-Šalaševičienės parduotuvės atidarymo akimirka
Marijos Gražulytės-Šalaševičienės parduotuvės atidarymo akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

M.Gražulytė-Šalaševičienė pasiryžo rimtiems pokyčiams ir pakvietė moteris į savo pirmąją gėlėmis dar kvepiančią papuošalų parduotuvėlę.

Svajonę įgyvendinusi versli kūrėja prisipažįsta, jog šis sprendimas – gana rizikingas: į naują parduotuvę ji investavo ne tik savo širdį bei laiką, bet ir visas asmenines santaupas. Tačiau menininkė tiki sėkme, o spindinčios jos papuošalais besidabinančių moterų akys skatina eiti pirmyn.

„Labai džiaugiuosi rezultatu ir kol kas pati vis dar negaliu patikėti, kad ši svajonė galiausiai tapo realybe“, – pakiliomis emocijomis parduotuvės atidarymo renginyje dalijosi į naujus verslo klodus pasinėrusi menininkė. Subtilioje šventėje kūrėja bendravo su susirinkusiomis viešniomis, atvirai dalijosi kūrybos proceso subtilybėmis bei spėjo sulaukti ne vieno individualaus užsakymo.

Asmeninio albumo nuotr. /Atidarymo akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Atidarymo akimirka

„Išties noriu, kad kiekviena moteris galėtų ne tik į mano kūrinius pasižiūrėti, bet ir išgalėtų jais pasipuošti“, – paklausta apie jos kurtų papuošalų kainas, prasitarė menininkė.

Prieš kelerius metus M.Gražulytės-Šalaševičienės gyvenimas rodėsi sudėliotas į aiškias lentynėles: akušerijos mokslai, baltas chalatas ir besilaukiančios pacientės.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Gražulytė-Šalaševičienė su vyru Tomu Šalaševičiumi
Asmeninio albumo nuotr./Marija Gražulytė-Šalaševičienė su vyru Tomu Šalaševičiumi

Vis dėlto šie planai netruko pakrypti kardinaliai kita linkme. Įsisukusi į naujų idėjų ir savirealizacijos sūkurį, perspektyvią karjerą medicinos srityje jauna moteris išdrįso iškeisti į širdžiai artimiausią hobį – papuošalų kūrimą. Artimųjų nuomonė dėl tokio Marijos žingsnio išsiskyrė, tačiau nuoširdžiai palaikančių gretos buvo kur kas gausesnės.

„Kartais net pati nusistebiu pagalvojusi, kaip pavyksta viską suspėti. Tačiau kai atsiduodi aistrai – laiko, jėgų ir galimybių, matyt, atsiranda visada. Iš tiesų tikiu, jog svarbiausia gyvenime išsipančioti iš visuomenėje egzistuojančių rėmų ir nebijoti užsiimti tuo, kas iš tikrųjų dovanoja džiaugsmą“, – savo sėkmės paslaptimi dalijosi sūnelį, kurį, beje, tą pačią parduotuvės, įsikūrusioje Kauno prekybos centre „Mega“, atidarymo dieną pirmą kartą išlydėjo į darželį, auginanti verslininkė.

Atidarymo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius