Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Seserys Steponavičiūtės imasi naujos veiklos: kuria drabužių liniją „Step by Step Fashion“

Seserys Steponavičiūtės imasi naujos veikos. Modelis Justina Ieva (24) ir jos vyresnioji sesuo Jūratė (28) neria į mados virtuvę – jos pristato naują prekės ženklą „Step by Step Fashion“.
Justina Ieva Steponavičiūtė ir Jūratė Steponavičiūtė
Justina Ieva Steponavičiūtė ir Jūratė Steponavičiūtė / Artiomo Ponkratenko nuotr.

Kol kas šiuo ženklu pažymėti 11 modelių, tarp kurių moterims skirtos laisvalaikio, kokteilinės ir vakarinės suknelės, tačiau merginos neatmeta galimybės ateityje turimą kolekciją papildyti dar daugeliu įvairioms progoms tinkančių drabužių modeliais.

„Mūsų drabužiai skirti toms, kurios mėgsta subtilumą, tačiau nori atrodyti elegantiškai ir išskirtinai, – 15min pasakojo Justina Ieva.

Pasak jos, idėją imtis kurti sukneles seserims padiktavo tai, kad neretai parduotuvėse joms sunku rasti drabužių, kurie ne tik tiktų, bet ir patiktų. Drabužių lentynose dominuoja drabužiai, kurie kartais būna per trumpi, netinka siluetai, kadangi esame aukštos merginos.

Mudvi mėgstame subtilumą, klasika, elegancija, todėl teko ieškoti sprendimo“, – mintimis dalijosi Justina Ieva. Ir nors tiek Justina Ieva, tiek Jūratė yra baigusios teisės mokslus, mada joms abiem nesvetima nuo mažų dienų. Abi jos yra baigusios dailės mokyklas, abi turėjo ambicijų studijuoti kostiumo dizainą. Ir nors savo sprendimus pakeitė, meilė madai, drabužiams, stiliaus suvokimas ir pomėgis siūti niekur nedingo.

„Step by Step Fashion“ nuotr./Jūratė Steponavičiūtė ir Justina Ieva Steponavičiūtė
„Step by Step Fashion“ nuotr./Jūratė Steponavičiūtė ir Justina Ieva Steponavičiūtė

„Noras kurti kostiumus niekur nedingo, todėl nusprendėme save realizuoti. Apie savo prekės ženklą galvojome jau seniai, tačiau vis atidėliojome. Galiausiai nusprendėme – laikas“, – pasakojo Jūratė. Pavadinimas „Step by Step Fashion“ taip pat gimė neatsitiktinai. Pasak Jūratės, žodžiai step by step – čia turi ir kitą simboliką. Abi sesės – Steponavičiūtės, step – jų pavardės šaknis. O kartu ir angliško posakio „žingsnis po žingsnį“ reikšmė.

„Mūsų močiutė daug metų pradirbo siuvėja, mama irgi jaunystėje daug siūdavo – gal tai mūsų genuose“, – svarstė Jūratė ir prasitarė, kad jau būdama 7-erių ji pirmą kartą pati prisėdo prie siuvimo mašinos. Tiesa, kol kas pačios seserys tik kuria idėjas, pačios nesiuva.

Artiomo Ponkratenko nuotr./Jūratė Steponavičiūtė ir Justina Ieva Steponavičiūtė
Artiomo Ponkratenko nuotr./Jūratė Steponavičiūtė ir Justina Ieva Steponavičiūtė

„Nors abi mokame siūti ir sau ne vieną suknelę esame pasisiuvusios, dar savęs siuvėjomis nevadiname. Tačiau abi tikimės, kad visa tai įsivažiuos, o mes toliau kasdien tobulėsime, kursime ir galėsime pasiūlyti daugiau modelių“, – šypsojosi Justina Ieva.

TAIP PAT SKAITYKITE: Modelis Justina Ieva Steponavičiūtė su seserimi Jūrate pirmą kartą kartu įsiamžino fotosesijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius