Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šią rugsėjo 15-ąją turėjo susituokti Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova

Šį penktadienį Egidijus Dragūnas (41) ir Eleonora Sebrova (33) planavo susituokti ir oficialiai sukurti šeimą. Dokumentus į Vilniaus civilinės metrikacijos skyrių nunešusi pora po skyrybų jų taip ir neatsiėmė.
Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas-Selas
Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas-Selas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

E.Dragūno ir E.Sebrovos tuoktuvės buvo numatytos rugsėjo 15 dieną, 14.10 val., Vilniaus santuokų rūmuose. Abi pavardės tebėra įrašytos šį penktadienį besituokiančiųjų sąraše.

Dar trečiadienį 15min kalbinta Vilniaus Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Ilona Jurgutienė teigė, kad jeigu į santuokos registravimą pora nusprendžia neatvykti, prievolės apie tai pranešti nėra.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova

„To teisės aktai nenumato, bet jeigu praneša, mes būname labai dėkingi, nes darbuotojas papildomai nedirba ruošdamas dokumentus, kurie nebus panaudoti. Įstatyme yra numatyta, kad jeigu pora neatvyksta, jų prašymas registruoti santuoką laikomas nebegaliojančiu ir tiek“, – sakė I.Jurgutienė.

Paklausta, kiek porų persigalvoja ir nebeatvyksta, I.Jurgutienė tikino, kad tokie atvejai – pavieniai.

„Jų nedaug yra, gal 3-4 poros per mėnesį. Jeigu jie praneša, visuomet atlaisviname vietą kitoms poroms“, – teigė Vilniaus Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja.

I.Jurgutienė pasakojo, kad priežasčių, kodėl poros į santuokos registravimą neatvyksta, yra įvairių.

„Dažniausiai pasirenka kitą vietą – bažnyčią ar kitą miestą. O tie, kurie mūsų manymu susipyksta, jie dažniausiai išvis mums nepraneša“, – 15min sakė I.Jurgutienė.

Apie vedybas prabilo pavasarį

Kovo mėnesį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ dalyvavęs E.Dragūnas, išgirdęs klausimą apie meilę, prisipažino, kad jo ir Eleonoros vestuvės tikrai įvyks.

„Jau porą kartų stengėmės tai padaryti... Mes prieš savaitę padavėme pareiškimus. Tai bus rugsėjo 15-ąją. Šįsyk aš tikiuosi, kad tai iš tikro ir įvyks, – laidoje „Kitoks pokalbis“ atviravo E.Dragūnas. – Paskutinėse dvejose vestuvėse buvau pas Nerijų Numavičių ir Jogailą Morkūną, taip man patiko vienos ir kitos vestuvės... Juolab, moterų psichologija, kad jos turi būti saugios... Turi būti šeima. Ir tu žinai, ką tu įsipareigosi. Tai yra pagrindinis dalykas.“

Daugiau nei 10 metų Eleonora buvo ištikima Egidijaus partnerė ir gyvenime, ir scenoje.

Perėjusi vandenį ir ugnį pora ketino tuoktis ir 2015-ųjų gegužės 15 dieną. Tačiau tąkart, kaip ir šįkart, lemtingo žingsnio nežengė.

Eleonora šiuo metu užsienyje siekia dainininkės karjeros, o Egidijus su grupe „Sel“ rengia koncertus vieną po kito ir mėgaujasi meile modeliui Kotrynai Kozlovaitei.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė paviešinę bučinį pateikė staigmeną – jie kartu jau 5 metus?

Instagram nuotr./Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas
Instagram nuotr./Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius