Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simas Jasaitis kreipėsi į teisėsaugą dėl Oksanos Pikul gerbėjo grasinimų

Simo Jasaičio ir atlikėjos Oksanos Pikul santykių drama tebesitęsia – krepšininkas kreipėsi į prokurorus ir policininkus dėl grasinimų, kurių sulaukė iš savo žmonos gerbėjo.
Simas Jasaitis išeina iš policijos komisariato
Simas Jasaitis išeina iš policijos komisariato / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip 15min sužinojo sostinės policijoje, ankstyvą penktadienio rytą Simas Jasaitis Vilniaus 1-ajame policijos komisariate (PK) parašė pareiškimą dėl sulauktų grasinimų iš vieno Oksanos Pikul gerbėjo.

15min šią žinią patvirtino ir Simas Jasaitis.

„Tai nebuvo nuolatiniai grasinimai, žinutės. Tai buvo pokalbis. Man paskambino“, – 15min sakė S.Jasaitis.

Visgi krepšininkas pabrėžia, kad viename portale pasirodžiusi versija, jog jis sulaukė grasinimų nužudyti, yra netiesa. „Oi ne, ne, tikrai ne, todėl ir nemėgstu komentuoti, nes savaip interpretuoja ir paskui prirašo nesąmonių, kenkia tyrimui“, – sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul grasinimą nužudyti Simą Jasaitį vadina absurdiška skyrybų taktika: „Viskas dėl namo“

Pasak Simo, grasinimų jis sulaukė balandžio aštuntąją. „Dabar esu apklausoje, sunku kažką pasakyti. Kiek suprantu, grasino jos gerbėjas. Bet aš tiksliai pasakyti negaliu“, – 15min sakė krepšininkas.

Kaip pats teigė, kol kas komentuoti situacijos plačiau negali, nes nenori, kad tai pakenktų tyrimui.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris 15min informavo, kad 1-ojo PK viršininkė patvirtino apie dar tik pradedamą tyrimą. Ar baudžiamoji byla bus iškelta, ar pradėti ikiteisminį tyrimą oficialiai bus atsisakyta, bus nuspręsta, įvertinus pradinius duomenis.

Kiek suprantu, grasino jos gerbėjas. Bet tiksliai pasakyti negaliu, - sakė S.Jasaitis.

Teigiama, kad krepšininkas su savuoju advokatu jau anksčiau dėl to paties kreipėsi į Vilniaus apylinkės prokuratūrą. Tačiau prokurorai patys tyrimo neatlieka – visą turimą medžiagą jie perdavė policijai. Būtent todėl tyrėjai ir pakvietė S.Jasaitį penktadienio ankstų rytą išsamesniam pokalbiui į komisariatą sostinės Žirmūnų rajone.

15min primena, kad sausio 21 d. Oksana Pikul-Jasaitienė kreipėsi į pagalbos tarnybas dėl smurto artimoje aplinkoje. Į Jasaičių namus išskubėjo policijos patruliai ir netrukus praeityje garsus Lietuvos rinktinės krepšininkas, šiuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ klubui atstovaujantis Simas Jasaitis buvo išvežtas į komisariatą. Jam buvo nustatytas 0,94 promilės girtumas.

Nors tikėtasi, kad Jasaičių konflikto aplinkybės bus išnarpliotos per keletą savaičių, ikiteisminis tyrimas užsitęsė bemaž du mėnesius – kovą ši byla subliuško. Tyrėjai konstatavo, kad fizinis kontaktas tarp sportininko ir jo žmonos buvo, tačiau ne toks, už kokį Simą Jasaitį galima būtų teisti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul pirmąkart prabilo apie šeimos dramą: „Aš patiriu psichologinį ir fizinį smurtą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius