Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Nainė parduoda galingąjį BMW X3: „Kol kas teks pavažinėti su savo sena renuške“

Buvusios grupės „Pinup Girls“ narė, drabužių kūrėja Simona Nainė parduoda savo automobilį BMW X3. Garsi moteris už visureigį tikisi gauti 16,9 tūkst. eurų.
Simona Nainė parduoda savo BMW X3
Simona Nainė parduoda savo BMW X3 / Autoplius.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Skelbimas apie parduodamą BMW pasirodė portale autoplius.lt. Čia rašoma, kad 2012 m. pagamintas dyzelinis automobilis yra be defektų, jo rida – 147 318 km.

Paklausta, kodėl nusprendė parduoti šį automobilį, Simona Nainė sakė norinti atsinaujinti. Pakeisti transporto priemonę sugalvojo Jonas Nainys – juk vyrai puikiai gali atsakyti į visus su automobiliais susijusius klausimus ir, kaip sako pati Simona, nusprendžia, kada laikas keisti mašiną.

Autoplius.lt nuotr./Simonos Nainės parduodamas BMW X3
Autoplius.lt nuotr./Simonos Nainės parduodamas BMW X3

„Apie pardavimą pati nesvarsčiau, šiuos reikalus palieku vyrui. Jei paklaustumėte manęs ko nors apie variklius, aš tikrai nieko nepasakyčiau. Kai Jonas pasikeitė savo mašiną, sakė, kad tai padaryti jau laikas ir man. Tačiau tuo metu dar nenorėjau. O dabar vos per kelias savaites nusprendėme, kad reikia ją parduoti ir įsigyti kokią nors naujesnę. Kol kas teks pavažinėti su savo sena renuške“, – 15min sakė Simona.

Visgi atlikėja ir drabužių verslo įkūrėja pasakojo, kad BMW X3 – jos svajonių mašina, o atsisėdimas prie šio automobilio vairo buvo tarsi savotiškas laimėjimas. Atiduodant automobilį pardavimui, nostalgiją sukėlė ir prisiminimai apie kelionę, kurios metu parduodamoje mašinoje buvusi navigacija neleido Simonai pasiklysti.

„Kiekviena mašina turi savų prisiminimų – šis automobilis man primins kelionę į Lenkiją, kai pati važiavau nežinodama kur, tačiau navigacija buvo tokia gera, kad niekur nepasiklydau“, – juokėsi Simona Nainė.

Moteris savo mašinoje praleisdavo labai daug laiko – juk drabužių kūrėja nuolat turėjo vežti įvairius audinius, lankyti klientus. Todėl atsisveikinti su senuoju automobiliu buvo labai sunku ir liūdna, o ir sprendimas parduoti jį buvo priimtas labai spontaniškai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Nainė ir Jonas Nainys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Nainė ir Jonas Nainys

„Viskas įvyko labai greitai. Pirmą kartą su materialiu daiktu taip sunku išsiskirti. Galbūt dėl to, kad ši mašina man beprotiškai patiko. Jei reikėdavo ką nors nuvežti, visada siūlydavausi pati. Per dieną labai daug laiko praleisdavau mašinoje, nes turėjau važinėti į siuvyklas, pirkti audinių, o kartais pas klientus“, – pasakojo Simona.

Trejus metus su šiuo BMW X3 važinėjusi Nainė sako ateityje svarstanti nusipirkti taip pat visureigį. Tokios mašinos Simonai patinka, nes yra talpios, patogios. Tačiau kol kas moteris apie būsimą pirkinį nedaugžodžiavo.

„Tikrai žinau, kad nauja mano mašina turėtų būti taip pat visureigis, nes dažnai turiu vežti daug daiktų. Jau turime vieną sportinę mašiną, todėl dabar norėtųsi didesnės. Jau svarstome apie naują automobilį, tačiau dar neišduosiu, koks jis bus“, – šypsojosi Simona.

Paklausta, į ką ji atkreipia dėmesį prieš pirkdama mašiną, drabužių kūrėja sakė visų pirma norinti jį pati išbandyti. Juk moterys dažnai atkreipia dėmesį ne tik į patogumą, bet ir spalvą ar išvaizdą. Tačiau S.Nainė pasakojo prioritetą skirianti automobilio ekonomiškumui.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Simona Nainė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Simona Nainė

„Prieš perkant automobilį turiu pažiūrėti, kaip aš jame jaučiuosi. Yra gražių ir negražių mašinų, bet kartais man atrodo, kad nelabai išvaizdi mašina yra ekonomiška, smagi. Tokie vidiniai dalykai nustelbia grožį. Pavyzdžiui, su Jono automobiliu man labai sunku vairuoti, nes jis žemas“, – 15min sakė S.Nainė.

Taip pat skaitykite: Nijolė Pareigytė parduoda „Volkswagen Passat CC“: „Pribrendau ekonomiškam automobiliui“

Tiesa, kol kas Simona biudžeto naujam pirkiniui dar nėra nenumačiusi: „Nesame milijonieriai, kad važinėtume su prabangiomis mašinomis. Pasvarstysime, kiek galime sau leisti, ir pagal galimybes įsigysime naują.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius