-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Nainė pristato savo kurtą prekinį ženklą „Nunu“

Grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė pasinėrė į savo aistrą – siuvimą ir pristato naują prekės ženklą „Nunu“. Kaip sako pati atlikėja, verslu tai nebūtų galima pavadinti, veikiau tai yra gyvenimo malonumas.
Simona Nainė
„Nunu“ modeliai / Luko Griciaus nuotr.

„Nesu dizainerė ir kolekcijų nekuriu. Siuvu tik tokios konstrukcijos modelius, kuriuos moku ir pati galiu pasiūti. Gal vieną dieną man pasiseks ir atidarysiu taip išsvajotą „Nunu“ parduotuvę“, – portalui Žmonės.lt pasakojo S.Nainė. Šiuo metu Simonos kurtų drabužių ir aksesuarų galima užsisakyti internete, prieš kelias dienas moteris socialiniame tinkle sukūrė prekės ženklo „Nunu“ paskyrą, kurioje priimami užsakymai. Apie naują Simonos veiklą portalas jau rašė praėjusių metų lapkritį.

Kol kas S.Nainė moterims siūlo pasipuošti jos kurtomis kepurėmis su snapeliu, džemperiais, kelnėmis ir suknelėmis. „Vėliau tikiuosi patobulėti ir pasiūlyti kitokios aprangos. Man patinka siūti, o jei kas nors nori pasipuošti tokiais drabužiais, tai kodėl ne?“ – teigė atlikėja.

Simona prisipažino, kad būtent jos vyras, radijo laidų vedėjas ir didžėjus Jonas Nainys pastūmėjo ją imtis šios idėjos, nes jau dvejus metus mato, kaip siuvimas uždega žmoną. „Jei ne Jonas, tikriausiai niekam nebūčiau drįsusi pasiūlyti įsigyti nors vieną mano kurtą drabužėlį. Esu labai dėkinga jam už tai, kad tiki manimi ir palaiko, kai kartais aš pati prarandu pasitikėjimą“, – portalui Žmonės.lt sakė S.Nainė.

Luko Griciaus nuotr./„Nunu“ modeliai
Luko Griciaus nuotr./„Nunu“ modeliai

Paklausta apie prekės ženklo pavadinimą, Simona pasakojo: „Pavadinimas gimė praėjusių metų liepą, kuomet nusipirkome trečią šunį. Jo vardas dokumentuose buvo Tonis, bet aš jį pavadinau Nunu (juokėsi). Žodis „nu nu“ taip pat yra mano stimulas dėl atrastos naujos aistros. Tik dabar pastebėjau, kiek kartų per dieną žmonės pasako šį žodį.“

Atlikėja pasakojo, kad pradėjus kurti atsirado ir keletas klienčių, kurias ji brangina ir stengiasi padaryti gaminį kuo geriau, kad jos būtų patenkintos. Paklausta, ar žinomumas padeda šioje naujoje srityje, Simona atviravo: „Manau, kad Lietuvoje yra populiaresnių žmonių nei aš, tad apie tai man kalbėti tiesiog nesinori.“

Luko Griciaus nuotr./„Nunu“ modeliai
Luko Griciaus nuotr./„Nunu“ modeliai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius