Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Starkutė parduoda savo galingąjį mersedesą: „Moterys perka rankines, aš – automobilius“

Modelis Simona Starkutė pavasarį pradeda pokyčiais – nusprendė atsisveikinti su galinguoju „Mercedes-Benz C250“. Garsi moteris už sedaną tikisi gauti 28 tūkstančius eurų.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / 15min montažas / Gedimino Žilinsko ir Autoplius.lt nuotr.

Simona Starkutė pasakoja, kad 2014-aisiais metais pagamintą „Mercedes-Benz C250“ pirko naują, į Lietuvą jis atkeliavo iš Vokietijos. Ir neslepia – atsisveikinti su pirmuoju savo automobiliu yra labai sunku.

„Automobilį labai mylėjau ir prižiūrėjau. Daug kas stebėdavosi ir sakydavo, kad moterų tokie automobiliai nebūna. Tikrai būna. Visuomet nuplautas, tvarkingas, niekur neįbrėžtas, turintis daug funkcijų, o autostradoje net nereikia kojų – gali pats važiuoti“, – 15min sakė S.Starkutė.

Vis dėlto išlieka tikimybė, kad modeliui su savo numylėtu automobiliu nereikės išsiskirti. Nors S.Starkutė prieš kelis mėnesius įsigijo E klasės „Mercedes-Benz“ kupė automobilį, ji svarsto neparduoti perlo spalvos sedano, verčiau atsisveikinti su naujuoju pirkiniu.

„Jeigu nepavyks parduoti, gal tada teks pasilikti prie C klasės, o atsisveikinti su naujuoju. Pirmas nuosavas daiktas visada kelia tam tikrus sentimentus. Tai buvo pirmoji meilė“, – sako Simona.

Autoplius.lt nuotr./Simona Starkutė parduoda savo Mercedes-Benz C250
Autoplius.lt nuotr./Simona Starkutė parduoda savo Mercedes-Benz C250

Simona pripažįsta, kad C klasės „Mercedes-Benz“ automobilis buvo greitesnis ir vikresnis, o naujasis E klasės skirtas kiek vyresnio amžiaus žmonėms: „Kai paspaudi greičio pedalą, nieko nejauti, matai tik, kad spidometras kyla.“

Trylikos metų vairuotojo stažą turinti Simona pasakoja anksčiau sėdėjusi ir prie BMW vairo, tačiau prie šios markės neįprato, labiau traukia klasika.

„Tai aukštesnės klasės automobilis, naujas modelis, tad tiek kaina, tiek komfortas išties didesni. Vilniuje tokie gal trys tik važinėja. Moterys dažniausiai perka rankines, vyrai automobilius, o su manimi atvirkščiai. Man tai naujas žaislas“, – juokaudama kalba S.Starkutė.

Paklausta, kaip sekasi parduoti automobilį, modelis neslėpė, kad kol kas realių pirkėjų neatsirado: „Taip, žmonės skambina, bet jie nori nebent keisti automobilį. Lietuvoje tie, kas turi pinigų, perka labai brangias mašinas, tie, kurie neturi, perka pigesnes, o ši – per viduriuką. Vokietijoje jos kaina gerokai didesnė – siekia 34 tūkstančius eurų. Tai kam varytis iš Vokietijos, kai galima pirkti iš Lietuvos?“

Skelbimas apie parduodamą automobilį pasirodė portale ir autoplius.lt. Čia rašoma, kad 2014 m. pagamintas dyzelinis automobilis yra be defektų, jo rida – 43 000 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius