-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sisters On Wire“ gitaristas F.Gusevas vedė mylimąją Mariją: „Iš pradžių buvome tik geri bičiuliai“

Penktadienio popietę Vilniuje vestuviniais žiedais apsimainė populiarios grupės „Sisters On Wire“ gitaristas Filipas Gusevas (39) ir jo mylimoji Marija Trapkevič (26). Iš pradžių buvę tiesiog puikiais bičiuliais, vėliau abu vienas kitam pajuto ir kur kas stipresnius jausmus. Todėl po dvejus metus trukusios draugystės nusprendė surengti nedidelę jaukią šventę su keletu pačių artimiausių žmonių, o vestuvių liudininkais tapo „Sisters On Wire“ vokalistas Olegas ir mylimuosius supažindinusi grupės fotografė Jevgenija.
Filipo Gusevo ir Marijos Trapkevič vestuvės
Filipo Gusevo ir Marijos Trapkevič vestuvės / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Filipo ir Marijos meilės istorija – ilga ir įdomi. Jie pirmą kartą susitiko per „Sisters On Wire“ koncertą prieš penkerius metus. Tada grupės fotografė iš Visagino Jevgenija Cholodova į renginį atėjo su Marija ir juos supažindino.

Vėliau nutiko taip, kad Filipas įsidarbino kompanijoje, į kurią atėjo dirbti ir Marija. Tiesa, tada jie tapo tiesiog gerais draugais, o susitikinėti pradėjo tik prieš dvejus metus, balandžio 28 dieną. Pora dažnai eidavo pasivaikščioti, o draugystė mezgėsi natūraliai, nes abu kilę iš Visagino, netgi buvo kaimynai, kuriuos skyrė vos viena laiptinė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupės „Sisters On Wire“ gitaristo Filipo Gusevo ir Marijos Trapkevič vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupės „Sisters On Wire“ gitaristo Filipo Gusevo ir Marijos Trapkevič vestuvės

Vis dėlto dar prieš užsimezgant rimtesniems santykiams pasitaikė ir vienas išbandymas. Pasirodo, viskas galėjo susiklostyti ir kitaip, nes kol Marija su Filipu buvo tik draugai, abu buvo įsipareigoję kitiems žmonėms. Tuo metu Marija draugavo su vaikinu iš Kanados, netgi norėjo pas jį išvažiuoti.

„Pamenu, patariau jai važiuoti, sakiau, kad bus geriau. Bet ji nevažiavo, nes galiausiai su tuo draugu išsiskyrė. Tada mes ėmėme dar daugiau bendrauti, norėjau jai padėti išgyventi tą laikotarpį, – šypsosi F.Gusevas. – Aišku, buvo išbandymų ir dėl karantino, bet viską išsprendėme.“

O poros sužadėtuvės, kaip 15min teigė Filipas, įvyko bendru sutarimu. Abu mylimieji norėjo, kad tai nutiktų pavasarį, nes pavasaris primena jų draugystės pradžią, pavasarį Marijos gimtadienis ir šiaip šis metų laikas jiems labai patinka.

„Aišku, padovanojau jai žiedą, bet tai nebuvo romantiškas įvykis, o labiau apgalvotas žingsnis, kad norime kurti šeimą ir toliau judėti kartu“, – neslepia Filipas.

Vestuves pora planavo apie pusantro mėnesio, o ir datą išsirinko nesunkiai – norėjo tuoktis gegužę, tad radę laisvą dieną iškart ją rezervavo. Nesunkiai apsisprendė ir dėl liudininkų – jais tapo „Sisters On Wire“ vokalistas Olegas Jerochinas ir mylimuosius supažindinusi grupės fotografė Jevgenija Cholodova.

Žinoma, karantinas sujaukė daugelio jaunavedžių planus, nes didelės šventės tokiu metu neiškelsi. Tačiau Marija su Filipu dėl to visai nesigraužia. „Niekada nenorėjau didelių vestuvių, bet gal pakviesime visus draugus ir gimines po karantino, tada ir padarysime vakarėlį. O vestuvių dieną bus tik šeima“, – likus porai valandų iki ceremonijos pasakojo F.Gusevas.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Jis pridūrė su mylimąja norėjęs jaukios ir kamerinės šventės, todėl po santuokos įregistravimo suplanavo fotosesiją, o vėliau – vakarienę su šeima. „Vestuvės man yra asmeniškas dviejų žmonių reikalas. Vieni nori prabangos, daug žmonių ir dovanų, o man yra kitaip. Tai yra apgalvotas ir logiškas etapas žmonių santykiuose“, – teigia F.Gusevas.

Beje, nedaug trūko, kad vedybos būtų dar kuklesnės. „Iš pradžių norėjome tik užregistruoti santuoką, be kitų žmonių, bet tada persigalvojome ir nusprendėme pakviesti tėvus ir liudininkus“, – prisimena Filipas.

Pora laikėsi ir vienos tradicijos – jaunikis nuotakos suknelės nematė iki pat ceremonijos. Tačiau prie altoriaus neis, nes nėra religingi, įprastai į bažnyčią nevaikšto, todėl mano, kad daryti išimtį specialiai dėl vestuvių ir tuoktis maldos namuose nebūtų teisinga.

Paklaustas apie vestuvinį įvaizdį, Filipas atskleidė, kad šį languotą violetinį kostiumą jau buvo apsivilkęs, kai grojo viename renginyje, todėl pagalvojo, kad jis labai tinkamas ir vienai gražiausių gyvenimo švenčių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupės „Sisters On Wire“ gitaristo Filipo Gusevo ir Marijos Trapkevič vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Grupės „Sisters On Wire“ gitaristo Filipo Gusevo ir Marijos Trapkevič vestuvės

Žiedus jaunavedžiai pasirinko pagamintus iš raudonojo aukso, kuris yra Marijos ir Filipo mėgstamiausias. „Man patinka tokia klasika“, – neslepia F.Gusevas.

Jokių ypatingų dovanų jaunavedžiai taip pat neprašė. „Visiems, kurie ateis, pasakiau, kad man didžiausia dovana būtų svečių gera nuotaika“, – šypsosi „Sisters On Wire“ gitaristas.

Už Filipo ištekėjusi Marija pasirinko vyro pavardę ir nuo šiol bus Marija Guseva, nors muzikantas yra sakęs, kad tai nėra būtina, leido rinktis pačiai.

O kaip medaus mėnuo? „Po vestuvių praleisime savaitgalį Vilniuje, viešbutyje. Eisime pasivaikščioti, pailsėsime, pabūsime dviese. Niekur skristi nesinorėjo dėl pandemijos ir dėl pasiruošimų būsimiems koncertams, esam gan užimti“, – pasakoja F.Gusevas.

Kadangi pora jau gyvena kartu, vestuvinis gyvenimas nė kiek negąsdina, nes su daugeliu dalyku jau susidūrė. Tik šeimos pagausėjimas dar kol kas neaplankė.

„Nėra taip, kad kiekvieną rytą atsikėlęs pagalvoju, kad noriu vaikų, bet jeigu taip nutiktų – būčiau labai laimingas. Iš tikrųjų norėčiau trijų vaikų. Gal keturių. Bet nenoriu planuoti“, – paklaustas apie atžalas atsakė F.Gusevas.

Jį ir žmoną sieja ne vienas bendras dalykas – nors Marija dirba nuolatinį darbą, susijusį su klientų aptarnavimu, bet taip pat ir muzikuoja, dainuoja, turi savo „YouTube“ kanalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius