Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skamp“ nepasiduoda: paviešino naują iš skandalingų Jazzu komentarų sukurtos dainos versiją

„Įrašinėdami dainą labai daug juokėmės“, – apie šią savaitę studijoje įrašytą dainą „Debilai gonna debil“ kalba grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara. Iš skandalingų Justės Arlauskaitės-Jazzu komentarų kūrinį sukūręs grupės narys sako, kad dainoje paslėpta žinia aiški, ir net po kelių bandymų kūrinį pašalinti iš interneto nepasidavė – atnaujinta dainos versija vėl pasiekiama klausytojams.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Viktoras Diawara
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Viktoras Diawara / 15min ir Ryčio Šeškaičio nuotr.

Grupės „Skamp“ sukurta daina „Debilai gonna debil“ socialiniame tinkle atsirado praėjusį sekmadienį ir ne kur kitur, o oficialioje „Skamp“ paskyroje.

Netrukus kūrinys įkeltas ir į „YouTube“ platformą, tačiau čia ilgai neužsibuvo – daina buvo pašalinta. Vis dėlto pats V.Diawara pripažino, kad su pirmąja kūrinio versija išties perlenkė lazdą, todėl dainą pašalino neprieštaraudami.

„Tikrai nenoriu su niekuo pyktis. Mūsų paprašė ir mes išėmėme vaizdo įrašą. Taip, ten buvo vaizdai iš Justės komentarų, matėsi jos veidas, tad gal išties nelabai korektiškai pasielgėme. Prisipažįstu, gal dėl to video su jos nuotraukomis buvo perlenkta lazda“, – apie vaizdo klipą 15min kalbėjo V.Diawara.

Tačiau ketvirtadienio vakarą daina ir vėl grįžo į interneto platybes. Tiesa, šį kartą kūrinys įdėtas į specialiai projektui SMS sukurtą paskyrą, taip pat nebeliko Jazzu kalbos iš M.A.M.A apdovanojimų.

Anot V.Diawaros, jie taip pat pašalino panaudotas Jazzu nuotraukas. Dainą „Debilai gonna debil“ dabar galima klausyti ir „Soundcloud“.

Nauja „Skamp“ kūrinio versija:

VIDEO: SMS#1 Debilai Gonna Debil (Lyrics Video)

Kodėl išvis gimė toks kūrinys? Anot V.Diawaros, mintis pradėti naują dainų ciklą, pavadinimu „SMS (Short Message Song) – SMS (trumposios žinutės)“ kilo dar praėjusiais metais.

Planuose projekto startas buvo numatytas kovą, tačiau sukurti pirmąją dainą paskatino praėjusios savaitės įvykiai – po naujo J.Arlauskaitė-Jazzu singlo „Wild“ vaizdo klipo pristatymo kilęs skandalas.

„Visi įvykiai mums buvo juokingi ir graudūs. Mes tiesiog norėjome pakomentuoti šią temą, o kaip kas supras, taip tegul ir supranta. Įrašinėdami dainą labai daug juokėmės. Gal kai kurie žmonės sakys, kad „Skamp“ žemo intelekto, bet kas žino kontekstą, tas ir supranta, ką mes norėjome pasakyti, su visa pagarba gerbiamai Jazzu“, – neslėpdamas juoko komentavo muzikantas.

V.Diawara sako, kad „Skamp“ panašią kūrybos tradiciją išlaiko daug metų, kadaise dainavo „Noriu pamatyti, kaip bavarai prostitutes varo“, arba apie grupę ŽAS – „Varom į koncertą, paklausysim fonogramą“.

„Visi šie faktai nebuvo išgalvoti, tai buvo komentavimas, konstatavimas tam tikrų dalykų, įvykių“, – teigė V.Diawara.

Paklaustas, ar prie kūrinio įrašymo prisidėjo Erica Jennings, Viktoras patikslino, kad atlikėja tuo metu buvo išvykusi, bet SMS projektas yra visos grupės „Skamp“ projektas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po skandalo – Jazzu ašaros ir atvira išpažintis: „Atsiprašau, jei kažkada įskaudinau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius