Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Socialinius tinklus užplūdo sveikinimai tėčiams: nuo vaikystės prisiminimų iki jautraus kūrinio

Kiekvienais metais socialiniuose tinkluose žinomi žmonės gražiausiais žodžiais sveikina ne tik Motinos dienos proga savo mamas, bet ir nuoširdžiausiais žodžiais apipina ir tėčius Tėvo dienos proga. Ne išimtis ir šie metai, nes tėčiams skirtą dieną žinomi žmonės skyrė patiems gražiausiems žodžiams, mintims, atsiminimams ir kūrybiškoms dovanoms.
Mantas Stonkus, Eglė Straleckaitė, Solveiga Mikolaitytė
Mantas Stonkus, Eglė Straleckaitė, Solveiga Mikolaitytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Tėčio diena prasideda kiekvieną rytą, nes žinai, kad jis – tavo superherojus, kuris nuspalvina tavo pasaulį!“ – socialiniame tinkle savo vyrą ir vaikų tėvą Nerijų Jušką pasveikino žmona Agnė Juška.

„Daddy Shark mūsų, kaip gera turėti tėtį... Aš savąjį praradau būdama 17-os. Branginkite tai, jei turite tėtį ir galite jį apkabinti. Happy fathers day. Miss my daddy“, – nuo sveikinimų neatsiliko ir jautrią žinutę apie tėtį parašiusi Baiba Skurstene-Serdiukė.

Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė savo tėtį ir visus tėčius pasveikino su lietuviams puikiai žinomos poetės Salomėjos Nėries eilėraščiu „Kaip žydėjimas vyšnios“.

„Su Tėvo diena, mano mylimas tėti, kaip gera, kad Tu esi!“ – sveikinimą parašė M.Radzevičienė, kuri nepraleido progos pasveikinti ir visų tėčių su šia gražia švente.

„Su tėvelio diena, brangiausias tėti! Esi geriausias tėtis pasaulyje! Labai tave myliu!“ – šiltus žodžius tėčiui skyrė šokėja Eglė Straleckaitė.

Savo tėčio jaunystės fotografija pasidalinusi Rūta Mikelkevičiūtė, visus tėčius taip pat pasveikino su ypatinga diena: „O čia mano Tėtis, jeigu ką! Su Tėvo diena!“

„Nes viską, ką jūs darote, kalbate ir kuriate, vyrai, ir yra visas, pilnas pasaulis. Be jūsų tėra pusė, o gal tik trečdalis stiklinės pasitikėjimo, savivertės, meilės sau ir kitiems, kurią jūsų vaikai gali išgerti!“ – gražiais žodžiais tėčius apibūdino R.Mikelkevičiūtė.

„Viena tų ypatingų ir visada labai laukiamų dienų – diena su savo Tėčiu. Tavo laikas – pati brangiausia dovana žmogui“ – žavia nuotrauka pasidalinusi rašė Solveiga Mikolaitytė.

Tiesa, Tėvo diena Remigijui Žiogui tapo išskirtinė – su dukra Riana atliko bendrą kūrinį apie tėčius.

Humoro nestokojantis Mantas Stonkus socialiniuose tinkluose pademonstravo tėvišką meilę apsikabinęs abu savo vaikus.

„Tėčiai, sveikinu su jūsų diena!“ – sveikinimus tėčiams skyrė komikas.

Kitokį rytą turėjo ir Arvydas Martinėnas-Vudis. Žinomas atlikėjas pasidalijo jautria sūnaus Elajaus dovana: „Mane sveikino nuo ryto“

„Su tėčiu turim daug nuotraukų, bet man vis tiek labiausiai patinka senelio darytos Šventojoje. Mes ten vasarodavome beveik visą mano vaikystę, kai dar net brolio nebuvo. Čia man – kokie 2.

Ir keisčiausia, kad nors iš to laiko nėra jokių spalvotų nuotraukų, puikiai pamenu net šitų tėčio marškinių spalvą ir net kur būdavo mano smėlio dėžė, į kurią mane įsodindavo su kibiriukais, bliūdais ir šituo kastuvėliu. Čia, matyt, nešasi mane valgyti į tą stiklinę valgyklą, kuri būdavo už kampo.

Tai su tėvo diena visus geriausius tėčius!“ – prisiminimais iš vaikystės pasidalijo ir visus tėčius pasveikino Saugirdas Vaitulionis.

„Kad ir koks jis bebūtų užsiėmęs, kad ir kiek darbų beturėtų – jis visada rasdavo laiko pabūti kartu, išklausyti, apkabinti, paguosti, bei patarti.

Esu tokia palaiminta turėdama tokį nuostabų tėtį, kuriam visada vaikai buvo ir yra prioritetas. Ačiū, tėveli, kad esi pats geriausias. Aš tave myliu. Su tėčio diena!“ – gražiausiai žodžiais apie tėtį atsiliepė atlikėja Simona Milinytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius