-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sofio Gelašvili-Niūniavė: „Kas jums negerai, žmonės? Jūs tyčiojatės ir nejaučiate saiko“

Praėjusią savaitę vizažistei ir stilistei Sofio Gelašvili-Niūniavei (22) atidarius savo grožio saloną, internete pasirodė itin baisių komentarų. Įskaudinta Sofio pratrūko: „Kas jums negerai, žmonės? Jūs tyčiojatės iš kitų ir net nejaučiate saiko“, – piktinosi ji.
Sofio Gelašvili
Sofio Gelašvili / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sofio Gelašvili-Niūniavė būdama 12-os metų svėrė 83 kilogramus. Mergina prisipažįsta, kad tuo metu patyrė patyčias, kurios buvo itin skaudžios, todėl nusprendė ryžtis pokyčiams.

„Pamenu, kad vieną dieną nutariau, jog laikas susiimti ir pasikeisti. Internete pasiskaičiau apie dietas ir per pusę metų numečiau 30 kilogramų. Atsisakiau pieniškų, miltinių produktų, visų saldumynų ir druskos. Per dieną suvalgydavau dvi saujas ryžių, kas 10 dienų darydavau pertraukas, per kurias valgydavau daržoves ir vaisius, ir nereikalingi kilogramai ištirpo. Mitybą prisižiūriu iki šiol, be to, kiekvieną dieną sportuoju“, – 15min pasakojo mergina.

Agatos Gri nuotr./Sofio Gelašvili
Agatos Gri nuotr./Sofio Gelašvili

Tačiau Sofio prisipažįsta, nors ir stengiasi nekreipti dėmesio, iki šiol kartais sulaukia piktų komentarų. Visgi pastarieji buvo itin skausmingi.

Praėjusią savaitę mergina sostinės senamiestyje atidarė savo grožio saloną. Internete pasirodžius nuotraukoms, ji sako liko nustebusi, kaip žmonės gali būti tokie žiaurūs.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sofio Gelašvili-Niūniavę grožio salono atidaryme sveikino būrys garsių svečių

„Kai kritikuoja mano įvaizdį, pirmiausia susimąstau apie svorį. Tikriausiai tai likę mano pasąmonėje iš vaikystės. Kai kurie komentatoriai labai pikti ir gana žiaurūs. Tačiau sulaukiau tiek palaikymo, tikrai to nesitikėjau, ir supratau, kad neverta kreipti dėmesio!“ – kalbėjo Sofio.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grožio salono „Sophistique“ atidarymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku

Mergina savo mintimis pasidalijo ir feisbuke.

„Praėjusią savaitę įvyko „Sophistique“ salono atidarymas. Daug svečių, gėlių, puiki nuotaika. Visa tai truko iki tol, kol pamačiau šią nuotrauką. Kadangi humorą suprantu, pirma mano reakcija buvo juokas. Be to, ir pudelio komentaras buvo kad ir kandus, bet neįžeidžiantis, taiklus ir linksmas.

Feisbuko nuotr./Komentaras apie Sofio Gelašvili-Niūniavę
Feisbuko nuotr./Komentaras apie Sofio Gelašvili-Niūniavę

Bet po to paskaičiau komentarus ir jų negaliu pamiršti iki šiol. Kas jums negerai, žmonės? Jūs tyčiojatės iš kitų ir net nejaučiate saiko. Kritiką galima išsakyti ir protingai, o ne šlykščiais žodžiais ir bandant kuo labiau įskaudinti žmogų.

Ši nuotrauka ir tie pikti komentarai mane privertė sugrįžti į tą laiką, kai buvau 12-os metų, svėriau 83 kilogramus ir patyčių dėl savo išvaizdos sulaukdavau nuolatos. Būtent dėl tų vaikystės išgyvenimų iki dabar jautriai reaguoju į patyčias ir apkalbas. Taip, tenka pripažinti, kad ir dabar nesu lieknutė. Bet kai pirkau šią suknelę, įsivaizdavau, kad, kaip ir nemažai merginų, prieš svarbią progą šiek tiek sulieknėsiu ir atrodysiu puikiai.

Tačiau verslo pradžia, pasirodo, nėra tokia lengva, kaip galvojau. Vietoj kasdienio sporto ir sveikos mitybos, rūpinausi salono įrengimu, darbuotojų ir medžiagų paieška. Sportuoti nespėjau, valgiau nereguliariai ir kas papuola po ranka. Rezultatas – 5 kg plius, kurie dar ir ryškiai matėsi.

Neatrodžiau taip, kaip planavau ar įsivaizdavau... Bet viską gerai apmąsčius supratau vieną dalyką. Tiek autoriaus įrašas, tiek savo neapykantą ir negatyvą skleidžiantys heiteriai mane labiau motyvuoja nei skaudina. Motyvuoja judėti pirmyn ir nesigręžti atgal. Gal vakar ir buvo blogai, bet tai nereiškia, kad blogai bus rytoj.

O kas liečia ragiukus, ta aš esu jauna, man 22 metai! Kada jei ne dabar eksperimentuoti ir daryti crazy ir jaunatviškas šukuosenas? Užtenka, kad ir taip pilna vakarėliuose jaunų merginų su senų tetų šukuosenomis. Aš dar noriu būti jauna ir žaisminga. Ir nei vienas heiteris manęs nesustabdys“, – rašė Sofio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku po vestuvių ėmėsi verslo: atidarė sporto klubą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius