-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Solinį albumą pristatanti Monique: „Buvo akimirkų, kai slėpiausi džiovindama ašaras“

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique iš jaudulio žibančiomis akimis pristato antrąjį solinį albumą. Beveik metus užtrukę įrašai ilgam išliks atmintyje. Dėl įtampos ir streso dingęs atlikėjos balsas ne kartą stabdė kūrybinį procesą. Tačiau duotą pažadą gerbėjams Monique išpildė – „Virš vandens“ pristatytas kaip ir planuota – prieš pat suplanuotus koncertus.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniuose tinkluose ir viešumoje gerbėjams besišypsanti jauna mergina pirmą kartą atvirai prisipažįsta, kad pastarieji metai nebuvo tokie lengvi, kaip gali pasirodyti. Ne kartą teko slėpti ašaras, o dėl dingusio balso buvo svarstymų atšaukti suplanuotus pasirodymus.

„Kūrybinis procesas nėra vien tik žiedlapiais klotas. Buvo akimirkų, kai po repeticijų ar įrašų slėpiausi nuo komandos džiovindama ašaras. Nenorėjau pasirodyti silpna, pripažinti, kad ne viskas gaunasi taip lengvai kaip norėčiau“, – sunkų laikotarpį prisimena Monique.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique



Ilgą laiką kamavęs karščiavimas, didžiuliai gerklės skausmai kėlė nerimo visai atlikėjos komandai. Dėl prastos savijautos ne kartą teko atidėti albumo įrašus su prodiuseriais Vytautu Bikumi, Kasparu Meginiu bei Edgaru Žaltausku.

„Gydžiausi vaistais, ieškojau alternatyvių būdų sustiprinti balso stygoms – tačiau kuomet niekas nepadėjo supratau, jog reikia kovoti ne su virusu, o su stresu. Jis ir buvo pagrindinė mano bėdų priežastis. Nusiraminusi supratau, kiek nuostabių žmonių mane supa – jie daro viską, kad albumas skambėtų puikiai. O man pasisekė, kad vienintelis dalykas, kurį reikia daryti, tai, ką moku ir ką darau iš visos širdies – dainuoti“, – pristatydama „Virš vandens“ sako atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Albumo pavadinimui išrinktas kompozitoriaus V.Bikaus kūrinys, padėjęs atlikėjai nepalūžti sunkiausiomis akimirkomis. „Prisiminkite, kad tai, kas reikalauja daug darbo, pastangų ir laiko – yra verta. Reikia laikyti galvą virš vandens, net jei vanduo labai gilus“, – nusišypso Monique.

Jau šią savaitę atlikėja kviečia gyvai išgirsti albumo kūrinius dviejuose koncertuose Vilniuje ir Kaune. Futuristiniuose pasirodymuose scenoje Monique pasirodys su dainininkais Mantu Jankavičiumi, Justinu Jaručiu. Šou kurti padės šokėjai Naglis Bierancas, Justas Žilinskas, Edgaras Kerpė ir Dominykas Pijus Fabijonas.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique

Monique albumo „Virš vandens“ pristatymo šou Kauno VDU salėje lapkričio 16 d. ir Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje lapkričio 17 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius