-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solveiga Mykolaitytė ir Mantas Rimdeika apie judviejų pažintį, principingumą ir vedybų svarstymus

Išvydęs šiuo metu viena gražiausių pramogų pasaulio porų tituluojamus Solveigą Mykolaitytę ir Mantą Rimdeiką negali nesišypsoti. Poros gera nuotaika tiesiog užkrečianti – juokas, draugiškas vienas kito patraukimas per dantį, būtent tai ir yra šios poros sėkmingos draugystės paslaptis. Tačiau ne viskas buvo taip paprasta – užkariauti prie vyrų dėmesio pripratusią Solveigą Mantui nebuvo lengva.
Mantas Rimdeika ir Solveiga Mykolaitytė
Mantas Rimdeika ir Solveiga Mykolaitytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Solveiga ir Mantas pirmą kartą vienas kitą pamatė viename labdaros renginyje. Iš pažiūros drąsus kikbokso meistras Mantas tą vakarą pamatęs Solveigą neteko žado ir pabijojo prie jos prieiti ir užkalbinti. Grįžęs namo jis iš karto socialiniame tinkle puolė ieškoti tos į akį kritusios merginos. Paieška buvo sėkminga, tačiau Solveigos dėmesį išsikovoti nebuvo lengva.

„Užtruko ne tik paieška socialiniame tinkle, prireikė ir labai daug laiko, bei pastangų, kol užkariavau Solveigos širdį. Kovojau, kovojau, jau buvau beveik praradęs viltį, bet galiausiai pasiekiau savo tikslą“, – 15min pasakoja M.Rimdeika. Pokalbio metu šalia stovinti Solveiga juokaudama pritaria: „Jam tikrai reikėjo pasistengti.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Rimdeika ir Solveiga Mykolaitytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Rimdeika ir Solveiga Mykolaitytė

Paklausta, kodėl tiek laiko neįsileido Manto į širdį, Solveiga sako, kad ji laikosi nuostatos, jog vyras pirmiausia turi užkariauti protą ir tik tada širdį: „Man svarbu, kad žmogus nekalbėtų nesąmonių, tokiems iš karto jaučiu alergiją. Man pasireiškia atstūmimo reakcija.“

Tiek Mantas, tiek Solveiga pripažįsta, kad abu yra labai principingi, tad nesutarimų neišvengia. Būtent gebėjimą suvaldyti principus pora ir įvardija, kaip pagrindinę laimingų santykių paslaptį.

„Laimingi santykiai pirmiausia yra draugystė, pagarba, supratimas, bendravimas, priėmimas žmogaus toks, koks jis yra ir nebandymas jo pakeisti“, – Mantą papildo Solveiga.

Paklausta, ar jau norėtų santuokos, Solveiga sako, kad šį klausimą palieka vėlesniam laikui – viskas galiausiai vis tiek priklausys nuo Manto. Jis vyras – tad pirmasis žingsnis turi būti žengtas jo. M.Rimdeika mano, kad tokiam sprendimui dar reikia laiko.

Organizatorių nuotr./Solveiga Mykolaitytė su vaikinu Mantu Rimdeika
Organizatorių nuotr./Solveiga Mykolaitytė su vaikinu Mantu Rimdeika

„Viskas ateina su laiku, tikrai nėra skubėti. Reikia laiko, kad geriau pažintume vienas kitą. Jeigu viskas tik tvirtės ir gerės mūsų santykiuose, tada galėsime pagalvoti ir apie santuoką. Dabar mes esame laimingi – viskas tuo pasakyta“, – kalbėjo M.Rimdeika.

O laiko kartu pora stengiasi praleisti kuo daugiau. Kikboksininkas Mantas – asmeninis Solveigos sporto treneris. Vaikystėje lengvąją atletiką lankiusi moteris dabar patarimų klausia Manto.

„Mantas – geras treneris. Labai kantrus, puikus mokytojas. Aš jo klausau ir tada pavyksta pasiekti gerų rezultatų“, – sako S.Mykolaitytė.

M.Rimdeika juokaudamas sako, kad Solveiga galėtų būti profesionali sportininkė, nes yra užsispyrusi, turi gerą charakterį.

Naglio Bieranco nuotr./Solveiga Mykolaitytė
Naglio Bieranco nuotr./Solveiga Mykolaitytė

Tačiau Mantas vien asmeninio trenerio pareigomis neapsiriboja – tapo ir asmeniniu Solveigos fotografu. „Jis turi įgimtą grožio matymą“, – šmaikštauja S.Mykolaitytė. Beveik 60 tūkstančių sekėjų instagrame turintį modelį, pasak Manto, fotografuoti vienas malonumas.

„Anksčiau su telefonu beveik nefotografuodavau, dabar tai tapo hobiu. Jaučiu malonumą fotografuodamas Solveigą, ji labai gražiai pozuoja“, – sako sportininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius