-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solveiga Mykolaitytė sulaužė savo įsitikinimus ir pirmąkart demonstravo nuotakos suknelę

Modelis Solveiga Mykolaitytė podiumu žengia nuolat, tačiau niekuomet garsi manekenė nedemonstravo vestuvinių suknelių. Trečiadienio vakarą S.Mykolaitytė debiutavo kaip vestuvinių suknelių modelis ir pirmąkart nusižengė savo taisyklei tokią suknelę vilkėti tik per savo pačios vestuves.
Solveiga Mykolaitytė
Solveiga Mykolaitytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienio vakarą „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje susitiko Baltijos šalių dizaineriai, kuriantys nuotakoms. „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ vadinamas renginys pirmą kartą vyko ne tik Lietuvos istorijoje, tačiau ir Baltijos šalių mastu.

Nuotakos suknelių modeliu tapo ir Solveiga Mykolaitytė, kuri vakaro metu pristatė net dvi sukneles. Ji demonstravo „DIVA“ studijos suknelę, o vakaro pabaigoje tapo pagrindiniu Gemy Maalouf iš Libano vestuvinės suknelės modeliu.

VIDEO: S.Mykolaitytė nusižengė savo taisyklei ir ant podiumo pasirodė su vestuvine suknele

„Vestuvinių suknelių iki šiol demonstravusi nesu – vengdavau. Visiems sakydavau, kad suknelę vilkėsiu tik per savo šventę. Tačiau šįsyk mane perkalbėjo – sakė, kad būsiu labai graži ir tapsiu vakaro karaliene. Maniau, kad karaliene virsti noriu tik per savo vestuves, tačiau požiūrį pakeičiau“, – 15min pasakojo S.Mykolaitytė.

Kokios suknelės norėtų per savo vestuves? „Aš nemėgstu pompastiško įvaizdžio. Per savo vestuves pasirinkčiau lengvą, paprastą suknelę. Suknelės, kurias vilkėjau šiandien – taip pat nuostabios, galbūt ir jas pasirinkčiau savo gyvenimo šventei“, – sakė S.Mykolaitytė.

S.Mykolaitytė teigė, kad ateityje planuoja savo vestuves, tačiau dar šiek tiek jų teks palaukti...

„Vestuvių norisi, bet gal dar ne savo. Man patinka eiti į kitų vestuves ir būti svečiu“, – juokėsi S.Mykolaitytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vestuvinių madų šou svečiai grožėjosi naujausiais dizainerių kūriniais

Vestuvines sukneles demonstravo ir kiti garsūs modeliai, tarp kurių – grožio konkurse „Mis Visata“ Lietuvai atstovavusi Patricija Belousova ir konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvė, modelis Elita Citovičiūtė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Elita Citovičiūtė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Elita Citovičiūtė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Baltic Bridal Fashion Show“ akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Patricija Belousova

Daugiau nei 150 kviestinių svečių trečiadienio vakarą buvo pristatytos naujausios Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos dizainerių suknelės bei kitą sezoną madingiausios vestuvinės šukuosenos, makiažai, vestuvių puokštės, o visas tendencijas pristatė žymūs Lietuvos modeliai, vilkėdami „DIVA“ suknelių studijos prabangias sukneles.

Renginio kulminacija tapo libanietės Gemy Maalouf, patenkančios į geriausių Libano dizainerių dešimtuką pasaulyje, „raudonojo kilimo“ renginiams ir vestuvėms rengiančios tokias pasaulinio garso žvaigždes kaip Gwen Stefani, Lady Gaga, Toni Braxton, Carmen Electra, Shakira, Nicole Scherzinger, pristatytos suknelės.

Renginio podiumu savo suknelėmis vilkinčius modelius išlydėjo gausybė dizainerių ir mados namų: Egidijus Rainys, Robert Kalinkin, „Ingrid INŽI“, „Mas 924“, „Jan Si Bridal“, Liutauras Salasevičius, Raimonda Silė, Inga Miltienienė, „Rasos & Christian Mados studija“; Julija Bridal iš Latvijos; Estės Kristina Viirpalu ir Hanna Korsar; Baltarusijos atstovai „Rara Avis“; Agata Wojtatowicz iš Lenkijos; svečias iš Libano – Gemy Maalouf.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius