Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sparčiai išpopuliarėjusį šokėjų duetą Ustin&Ieva sėkmė aplankė prabangiajame Monake

„Šokio revoliucijos“ žvaigždės Justinas Mejeris ir Ieva Riepšaitė, scenoje prisistatantys Ustin&Ieva vardu, savo gerbėjų ir šokių mylėtojų nesiliauja stebinti vis naujais pasirodymais. „Youtube“ platformoje savo kanalą sukūręs duetas po pirmojo beveik dviejų milijonų peržiūrų susilaukusio šokio įrašo, žiūrovus toliau džiugina jausmingais ir netikėtais pasirodymais, tačiau dabar – filmuotais ne tik Lietuvoje, bet ir skirtingose pasaulio vietose: Monake ar net Majamyje.
Justinas Mejeris, Ieva Riepšaitė ir Jazzu
Justinas Mejeris, Ieva Riepšaitė ir Jazzu / Asmeninio albumo nuotr.

Duetas neslepia, jog prasidėjus „Šokio revoliucijai“ ir Lietuvai pamačius visiškai kitokius nei įprasta pramoginių šokių stiliaus pasirodymus, jų žvaigždė šokio pasaulyje tik įsižiebė.

„Nors ir anksčiau dalyvaudavome įvairiuose renginiuose, po pasirodymo projekte atsirado dar daugiau pasiūlymų atlikti šou numerius bei pasirodymus. Šiuo metu labai dažnai pasirodome įvairiuose renginiuose savaitgaliais. Taip pat atsirado didesnis žmonių susidomėjimas pramoginiais šokiais – žmonės rašo dėl privačių pamokų, nori lankyti grupinius užsiėmimus. Neseniai grįžome ir iš įspūdingo „Butterfly Ball Monaco“ renginio, kuriame šokį kūrėme akomponuojant saksofonininkui Jonui Sikorskiui“, – pasakoja dueto narė Ieva Riepšaitė.

Akimirkos iš Monako – galerijoje:

Išskirtiniame labdaros renginyje Monake, duetas pasirodė net du kartus – atidarymo pasirodyme šoko kartu su užsienio atlikėja ir atliko jausmingą solinį numerį.

„Paruošėme jausmingą pasirodymą pagal Lady Gagos dainą „Shallow“. Kad pasirodymas būtų dar įspūdingesnis, jį atlikome skambant Jono Sikorskio saksofono melodijai. Pats renginys vyko prabangiame Monako viešbutyje „Hotel de Paris”. Tad mus iš karto pakerėjo viešbučio aplinka, atmosfera – viskas labai gražu, didinga. Merginos pasipuošusios ilgomis vakarinėmis suknelėmis, vyrai – kostiumais. Kadangi po savo pasirodymo buvome pakviesti prisėsti prie staliuko, turėjome galimybę stebėti visą renginį. Matėme įvairių muzikos atlikėjų pasirodymus, tarp kurių buvo ir lietuvių atlikėja Jazzu. Taip pat galėjome stebėti aukcioną, kurio metu buvo paaukota daugiau nei vienas milijonas eurų“,– renginio įspūdžiais dalinasi duetas.

Keturias dienas Monake praleidęs šokėjų duetas spėjo ne tik apžiūrėti Monako ir Kanų apylinkes, bet ir nufilmuoti ne vieną naujai sukurtą šokį.

„Šį šokį sukūrėme dar Lietuvoje. Liko tik nusimesti striukes ir jį sušokti įspūdingoje Kanų panoramoje. Mums labai smagu dalintis savo kūryba kartu su kitais žmonėmis, kuriems patinka šokiai. Kadangi mūsų kanalas išties labai sparčiai auga, tai mus dar labiau džiugina ir skatina nesustoti. Žinoma, ribų nėra, tad labai norėtume, kad kanalas dar labiau išsiplėstų ir pasiektų pasaulinę rinką, o tuomet galbūt atsirastų dar daugiau galimybių, kurios padėtų save išreikšti“, – sako Ieva.

VIDEO: Lady Gaga - Shallow (Ustin & Ieva) ft. Jonas Sikorskis | Dance Cover

Kaip rašoma pranešime spaudai, „Šokio revoliucijos“ ketvirtfinalyje šoksiantis duetas pripažįsta, jog projekte tapo daug artimesni ir dar labiau atsidavė tam, ką daro – atsirado dar didesnis noras kurti ir dalintis su žmonėmis. Abu tiki, kad gali laimėti projektą ir žino, kad pergalė atvertų tik dar didesnes galimybes.

Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva
Asmeninio albumo nuotr./Ustin&Ieva

„Jei laimėtume, turėtume dar daugiau galimybių įgyvendinti savo svajones – galėtume investuoti į savo asmeninį tobulėjimą – šokimą, privačias pamokas, taip pat investuotume į kokybiškesnius vaizdo įrašus. Tai tiesiog finansiškai padėtų atlikti viską greičiau, nei galime sau leisti patys. Žinoma, ar mums tai pavyks, parodys tik laikas, tačiau tikimės geriausio. Kad ir kas benutiktų, labai džiaugiamės, kad dalyvaujame šiame projekte – tai buvo mūsų atspirties taškas, kuris mums padėjo užaugti kaip šokėjams, pasisemti didžiulės patirties, emocijų, pažinti daugybę talentingų žmonių, šokėjų“,– sako Ieva.

Įspūdingas dueto pasirodymas „Šokio revoliucijoje“, kuriuo jie kovos dėl patekimo į finalą – jau šį sekmadienį, 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius