Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano įsitikino, kad persirgo COVID-19: „Bet turiu nuvilti – nesu prieš skiepus“

Dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano po pasipiktinimo dėl to, kad jam reikia skiepytis trečiu skiepu, nors ir turi daug antikūnų, grįžo su naujienomis. Vyras pasidarė tyrimus ir įrodė, kad yra persirgęs COVID-19 besimptome forma, todėl viliasi, jog į tai bus atsižvelgta.
Stano
Stano / Luko Balandžio ir asmeninio archyvo nuotr.

Išsamia istorija, kaip jis darėsi antikūnų testus ir kokius rezultatus gavo po kiekvieno bei kokias išvadas padarė, Stano pasidalijo savo feisbuke.

„Grįžtu su naujienom!

Landsbergis su Šimonytė naktimis geria vaikų kraują, o Dulkys minta raganosių placenta. Bet šituos faktus daugelis iš jūsų ir taip žino.

Ko jūs galbūt nežinojote:

Dabar jau nenuginčijamai, visais 100 procentų galiu teigti, kad persirgau COVID-19 besimptome forma.

Pirmiausia, du antikūnų testai prieš S baltymą (standartiniai, kuriuos visi daro) man tai akivaizdžiai parodė. Paskutinio skaičiai 10400 Bau/ml.

Mano vaikas sirgo COVID-19 (PGR patvirtina).

Bet aš pabandžiau nueiti dar toliau. Pasidariau antikūnų testą prieš N baltymą (atliekamas Santariškėse, kitur sunkiau).

Antikūnų testas prieš N baltymą yra TEIGIAMAS. O tai reiškia tik vieną: aš persirgau COVID-19. Tai – medicininis faktas. Antikūnai prieš N baltymą rodo, kad organizmas buvo susidūręs su tikru virusu. Kad antikūnai susidarė ne dėl vakcinos, o dėl viruso.

Suprantu, kad skiepų priešininkai džiūgauja manydami, kad jų gretos pasipildė dar vienu dainininku.

Bet turiu nuvilti. Aš ne prieš skiepus ar trečiąjį skiepą, ar vaikų skiepijimą ir t.t. Todėl man vis dar tolimos idėjos apie čipavimą, mergaičių nevaisingumą ir tautos išnaikinimą skiepų pagalba. Aš šiaip nenoriu būti prieš kažką. Noriu būti už.

Už sveiką logiką – jei žmogus gali įrodyti, kad persirgo COVID-19, kad turi imunitetą šiai liga, tai NEREIKIA jo skiepyti dar „ant“ viršaus trečia doze (ar pirma, ar ketvirta).

Už sveiką logiką – jei žmogus visiškai nesiskiepija, nėra persirgęs ir dar priklauso rizikos grupėms, bet vis viena neigia kovidą – tai gal jau laikas leisti jam ramiai susirgti ir numirti. Nes įrodyti jam nieko nebegalima.

Už sveiką logiką – koks antivakseris bebūtum, turi teisę pakeisti savo nuomonę (galioja ir atvirkščiai).

Už sveiką logiką – viskas keičiasi. Nereikia ieškoti sąmokslo teorijų. Nei šita vyriausybė, nei bet kuri kita nežino, kaip vystysis pandemija. Taip, jie daro daug klaidų ir nesąmonių. Jie arogantiški kartais. Jie kalba taip, kad, manau, ir patys nesupranta, ką komunikuoja. Bet jie nėra nusiteikę mūsų išžudyti ir užveisti driežažmogius. Būtų kiti – būtų tas pats.

Esmė:

Žmogus, persirgęs besimptome COVID-19 forma ir galintis tai įrodyti antikūnų prieš S baltymą ir antikūnų prieš N baltymą testais, turi būti laikomas persirgusiu COVID-19.

Aš tikiu, kad į tai bus atsižvelgta. O jūs?“, – rašė Stano.

15min primena, kad gruodžio pabaigoje vyras sureagavo į naujai patvirtintas galimybių paso gavimo taisykles. Tada paaiškėjo, kad net pakankamas antikūnų kiekis galimybių paso pagal naują tvarką prasitęsti neleis.

Savo mintimis tada Stano dalijosi feisbuke.

„Eeeeee!!! Stop!!!

Kas čia ką tik įvyko dėl antikūnų testų?

Kalbu apie tai, kad pagal paskutinį vyriausybės sprendimą jie nebegalios.

Aš jokiais būdais ne prieš skiepus, pažįstate mane.

Pasidariau du skiepus. Taip, būčiau daręs ir trečią, bet turiu tiek antikūnų, kad galėčiau vien papūtęs ant sergančiojo jį išgydyti. Koks dar trečias skiepas su tiek antikūnų???

Šiuo metu turiu virš 5.000 pagal BAU\mL ir virš 40.000 pagal AU/mL.

Tai reiškia, kad jei nebūčiau turėjęs kraujo vėžio, galėčiau dalintis savo krauju ir jo komponentais su sunkiai sergančiais COVID-19. Mano kraujas juos gydytų. Kam man skiepas dabar?

Kas nutiks su imunine sistema, kai prie dabartinio kiekio gaus dar ir trečią skiepą? Bliamba, juk niekas nežino. Nejuokinga.

Papasakosiu, kaip gavau tiek antikūnų.

Praėjus pusmečiui po antro skiepo, rugsėjo gale, pasidariau pirmą antikūnų testą. Testas parodė kad turėjau 600 pagal AU/mL.

Spalio pradžioje mano vyriausias vaikas susirgo COVID-19. Aš simptomų ryškių nejaučiau, testai nieko nerodė. Dėl viso pikto izoliavausi.

Spalio gale pasidariau antikūnų testą ir žiauriai nustebau! Aš jau turėjau 26.532 pagal Au/mL. Didžiuliai skaičiai. Per mėnesį mano antikūnų kiekis padidėjo keturiasdešimt tris kartus. Manau, kad ir asilui aišku – aš persirgau COVID-19 be simptomų.

Na ir paskutinį antikūnų testą pasidariau vakar. Mano antikūnų skaičius dar labiau padidėjo. Dabar turiu virš 5.000 pagal BAU\mL ir virš 40.000 pagal AU/mL.

Ką jūs darote? Juk daugybė žmonių panašioje situacijoje. Daugybė turi itin didelius antikūnų rodiklius ir didžiulę apsaugą nuo COVID-19. Tai jie gavo persirgę COVID-19. Persirgę be simptomų, todėl ir nėra įrašo e. sveikatoje, kad persirgęs.

STOP. Pamąstykite. Nedarykite nesąmonių“, – rašė Stano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius