Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Stiklių“ kiemelyje ištekėjo vestuvinių suknelių kūrėja Agnė Deveikytė: išrinktąjį sutiko „Tinderyje“

Nors šiais metais dėl koronaviruso apie vedybas sau leidžia pasvajoti kur kas mažiau porų, pandemija neišgąsdino vestuvinių suknelių kūrėjos Agnės Deveikytės (34) ir rinkodaros specialisto Algirdo Griciaus (38). Jau penkerius metus kartu esanti pora nusprendė, kad atėjo laikas vienas kitam prisiekti amžiną meilę. Iki šiol tik kitas nuotakas rengusi Agnė pati vestuvinę suknelę užsivilko penktadienio popietę, sostinėje esančiuose „Stikliuose“.
Agnės Deveikytės ir rinkodaros specialisto Algirdo Griciaus
Agnės Deveikytės ir rinkodaros specialisto Algirdo Griciaus / 15min nuotr.

Šios poros simpatija vienas kitam užsimezgė dar 2015 metais, santykių kalve vadinamoje „Tinder“ platformoje. Agnės sužadėtinis domisi stiliumi, šiais klausimais konsultuoja vyrus, todėl daug laiko praleidžia prie kompiuterio ar mobiliųjų telefonų. O populiari programėlė tuo metu jam pasirodė pats patogiausias būdas susirasti antrąją pusę.

„Kai pamačiau jo nuotraukas programėlėje, labai patiko. Jis buvo apsirengęs kostiumu, gražus, mano stiliaus. Bet pirmas susitikimas atrodė kaip darbinis, ieškojome bendrų pomėgių. Apie pažintis socialiniuose tinkluose girdėjusi tiek ir gerų, tiek ir nelabai malonių istorijų, yra visokių žmonių, visokių variantų. Mūsų atveju tai – sėkmingas ir gražus pavyzdys“, – apie draugystės pradžią 15min pasakojo A.Deveikytė.

Vėliau judviejų poroje viskas vyko labai ramiai, nebuvo dramų ar pykčių. Algirdas santykiuose rodė iniciatyvą, todėl, kaip sako Agnė, jai nereikėjo jaudintis, kol mylimasis parašys ir pakvies į pasimatymą.

Akimirkos iš Agnės Deveikytės ir rinkodaros specialisto Algirdo Griciaus vestuvių:

„Buvau labai rami, o tai pats nuostabiausias jausmas“, – šypsojosi moteris.

Tiek Agnė, tiek Algirdas iki šių santykių jau buvo turėję nemažai patirties santykiuose, todėl jau žinojo, ko tikisi iš šios pažinties. Pradėję vis dažniau laiką leisti kartu, jie pajuto, kad vienas kitą moko naujų dalykų, tobulėja bei papildo. To ir užteko gražiai draugystei, o vėliau ir sužadėtuvėms.

„Jos buvo prieš Kalėdas. Turėjome Naujuosius metus sutikti Švedijoje. Nujaučiau, kad jau artėja ta lemiama akimirka, tikėjausi, kad susižadėsime, kai atostogausime. Bet Algirdas mane labai nustebino. Gavęs žiedą prieš kelionę neiškentė ir ryte, vos man atsibudus, atsiklaupė ir pasipiršo. Visiškai nesitikėjau“, – šypsojosi nuotaka.

Dabar A.Deveikytė džiaugiasi, kad sužadėtuvės įvyko namuose, o ne 5 žvaigždučių Švedijos viešbutyje: „Algirdas sakė, kad labiausiai myli mane tokią, kokia esu – be makiažo. O ir tas rytas buvo praskaidrintas, į kelionę važiavau laiminga.“

Sužadėtinis vestuvinių suknelių kūrėjai įteikė ir ypatingą, juodais bei baltais deimantais inkrustuotą žiedą. Vyras jį sukūrė specialiai savo mylimajai su dizainerio pagalba prabangioje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka

Karantinas nesutrukdė iškelti netradicinių vestuvių

Nei karantinas, nei per jį užsidariusios parduotuvės nepakišo kojos Agnės draugėms surengti būsimai nuotaikai nepamirštamo mergvakario. Prieš savaitę vestuvių suknelių kūrėja Trakuose mėgavosi degustaciniais pietumis, specialiai jai surengta fotosesija, linksmais žaidimais bei vestuvinių kvepalų gamyba. Tai, anot Agnės, buvo labai graži diena su daugybe emocijų, leidusi trumpam užmiršti su šventės planavimu susijusius rūpesčius.

„O vestuves planavome patys, nes su vyru jau ilgai sukamės šioje srityje, nemažai žinome. Turiu daug informacijos, žinau, ko noriu, nes jau kurį laiką puošiu nuotakas“, – pasakojo ne vieną nuotaką bene svarbiausiai gyvenimo šventei papuošusi A.Deveikytė.

Agnės ir Algirdo vestuvės vyko viešbučio-restorano „Stikliai“ kiemelyje, specialiai jų ceremonijai paruoštoje bei papuoštoje vietoje, kurioje porą sutuokė iš Civilinės metrikacijos skyriaus atvykęs darbuotojas. Vėliau svečiai ragaus vaišes, klausysis koncerto. Nuotaka tikisi, kad tai bus jaukus, neįpareigojantis vakaras, jo metu nereikės susėdus už stalų vykdyti įvairių vedėjų užduočių.

„Sakysime savo asmenines priesaikas, o Algirdas, kadangi laisvai ir gražiai šneka, bus mūsų vestuvių vedėjas. Vakaro kulminacija – vestuvinis tortas. Šventę norėjome susikurti patys, kad nebūtų jokių standartų, primestų ir mums nepatinkančių dalykų“, – 15min pasakojo 50 svečių į vestuves pakvietusi A.Deveikytė.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka

Tiesa, kaip ir kiekvienais metais daugybę nuotakų puošianti Agnė Deveikytė pati pasakojo jaudulio prieš vestuves visai nejaučianti. Dar savo šventės išvakarėse moteris planuoja padirbėti, kad ne tik ji, bet ir kitos jos puošiamos nuotakos būtų laimingos.

„Nėra laiko kada jaudintis dėl savo vestuvių, nes kur kas labiau nerimauju dėl kitų nuotakų, – juokiasi A.Deveikytė. – Pastebėjau, kad šiais, priešingai nei praėjusiais, metais jos kur kas labiau jaudinasi, yra neramios, todėl reikia daugiau bendrauti, pakonsultuoti. Mano energija dabar skiriama klientėms.“

O paklausta, ar dėl karantino nebuvo planų atšaukti ar kitiems metams nukelti judviejų vestuvių, Agnė sako situaciją kartu su sužadėtiniu vertinusi šaltu protu. Lietuvai, anot jos, pavyko puikiai kovoti su koronavirusu, todėl porai beliko tik ramiai planuoti savo gražiausią šventę.

Sunkiausias vestuvių iššūkis – susikurti suknelę sau

Kad ir kaip būtų keista, daug patirties vestuvinių suknelių kūrime turinčiai Agnei sunkiausia buvo pačiai išsirinkti, kaip ji atrodys santuokos dieną. Moteris ilgai galvojo, kaip pasipuošusi norėtų žengti prie altoriaus, bet galiausiai išliko ištikima minimalizmui, romantikai ir klasikai.

„Mano suknelė bus pieno baltumo, lygaus perlo audinio, nebus jokių nėrinių, raštų. Idėjų sėmiausi iš interneto, jau ankstesnių savo kurtų modelių. Siuvėjos siūlė pasipuošti trumpa suknele, Algirdas tikėjosi, kad pasirodysiu su pūsta, bet rezultatas priešingas. Įdomu tai, kad siuvėjos, siuvusios man suknelę, jaudinosi labiau nei aš, norėjo viską gražiai padaryti, labai stengėsi, darė primatavimus“, – prisiminė Agnė.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Agnės Deveikytės ir Algirdo Griciaus vestuvių akimirka

O knygą apie vyriškus kostiumus parašęs ir išleidęs dizainerės sužadėtinis, rinkodaros specialistas Algirdas patarimų iš būsimos žmonos, kaip turėtų pasipuošti, nepristigo. Jis dažnai padėdavo Agnės klienčių vyrams, parinkdavo vestuvinius smokingus, todėl ir pats turėjo idėjų, kaip norėtų atrodyti savo šventės dieną.

„Mano vyro puošti nereikia, jis yra labai savarankiškas“, – šypsojosi pašnekovė.

Ir nors poros vestuvės modernios, tačiau viena tradicija išlaikyta. Po santuokos Agnė nusprendė pasilikti dvigubą pavardę ir tapti Deveikyte-Griciene: „Nors viliojo trumpa galūnė, bet pagalvojau, kad jos neiškraipysiu. Esu lietuvė, norisi laikytis tradicijų, nematau tame nieko blogo. Nebūtinai reikia vaikytis tų madų.“

Iš karto po vestuvių Agnė ir Algirdas planuoja savaitgalį ilsėtis Lietuvoje, o vėliau tikisi, kad pavyks nuvykti mėnesiui į Japoniją ar Ameriką.

„Bet kol kas sunku prognozuoti ateitį. Dabar kaip tik nuotakų sezonas, dėl kurio negaliu ilgam pabėgti“, – šypsojosi A.Deveikytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Per karantiną ištekėjo keliautoja Ugnė Vertelytė: viskas vyko kaip filme

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius