-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingiausia garsenybe pripažinta Karolina Meschino nežengs M.A.M.A raudonu kilimu: kodėl?

Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimuose „Žmonės 2018“ stilingiausia garsenybe pripažinta socialinių tinklų žvaigždė, stilistė Karolina Meschino penktadienį vyksiančių M.A.M.A muzikos apdovanojimų raudonu kilimu nežengs. Iškilminguose renginiuose, kur tiesiamas kilimas, visad tikimasi išvysti akį traukiančius garbingiausius, savo srities talentingiausius, garsiausius svečius. Tad kodėl šįkart laukiamiausiame metų renginyje nepasirodys ryškioji Karolina?
Jonas Misevičius ir Karolina Meschino
Jonas Misevičius ir Karolina Meschino / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min pasiekė informacija, kad tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turinti K.Meschino šiemet negavo kvietimo į metų muzikos apdovanojimus „M.A.M.A 2017“, o renginio organizatoriai esą pasiūlė jai nusipirkti VIP bilietą.

K.Meschino, sulaukusi 15min skambučio, patvirtino – ji į renginį nepakviesta.

„Nedalyvausiu, nes negavau kvietimo. Man pačiai įdomu, kuo aš nusikaltau gyvenime, kad manęs nekviečia. Nesu su niekuo turėjusi jokių konfliktų. Nenori manęs – nereikia. Aš per daug nesureikšminu, tik yra keista ir bandau suprasti, ką aš ne taip padariau“, – sakė stilistė, TV3 laidos „Gero vakaro šou“ korespondentė K.Meschino.

15min žiniomis, Karolinai buvo pasiūlyta galimybė nusipirkti VIP bilietą už maždaug 150 eurų, nes kviestinių svečių sąrašas esą kruopščiai sudarinėjamas, o visų norinčiųjų sutalpinti nėra galimybės (standartiniai, ne VIP, šio renginio bilietai kainuoja nuo 18 iki 35,66 eurų, – red.).

Karolina šią informaciją taip pat patvirtino, tačiau komentuoti plačiau nepanoro. O paklausta, ar svarstys galimybę įsigyti bilietą su leidimu patekti į raudono kilimo zoną, K.Meschino teigė, kad už galimybę papozuoti prie fotosienelės mokėti nesiruošia.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Misevičius ir Karolina Meschino apdovanojimuose „Žmonės 2018“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Misevičius ir Karolina Meschino apdovanojimuose „Žmonės 2018“

Gal visa tai susiję su neseniai praūžusiu „sekėjų pirkimo skandalu“, kai kai kurios socialinių tinklų garsenybės įtarinėjo, kad Karolina esą perka instagramo gerbėjus?

Karolina atmeta tokią versiją.

„Galiu pasakyti, kad su ta kompanija kaip tik viskas yra labai gerai ir tą pačią dieną visi susitaikėme, todėl su tuo skandalu tai neturėtų būti susiję. Tačiau man pačiai tikrai įdomu, kokios čia srovės. Galbūt todėl, kad nesu susijusi su muzikos pasauliu? Bet juk ateis daug žmonių, kurie visiškai nesusiję su muzika.

Aš esu taikus žmogus, nenoriu su niekuo pyktis, o bendrauju gražiai su visais. Jei manęs nenori, aš tikrai nesiveršiu ir per prievartą niekur neisiu. Man nereikia tokios „šlovės“. Tiesiog, labai geri draugai veda renginį (Mantas Stonkus ir Mantas Katleris, – red.) ir mes su Jonu norėjome ateiti jų palaikyti ir pasidžiaugti kartu, bet palaikysime prie TV ekrano – ne problema“, – 15min sakė K.Meschino.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Karolina Meschino ir Jonas Misevičius 2017 metų sausį M.A.M.A apdovanojimuose
Luko Balandžio / 15min nuotr./Karolina Meschino ir Jonas Misevičius 2017 metų sausį M.A.M.A apdovanojimuose

Paklausta, kaip apskritai ji vertina pramogų pasaulio užkulisius, Karolina teigė, norinti tikėti taisykle, jei tu gerai elgiesi ir su tavimi taip elgsis, bet...

„Man sunkiausia yra tai, kad užaugau lyg kažkokiame burbule ir man visi žmonės atrodo labai geri. Man visada atrodo, kad jeigu aš negalėčiau kažkaip pasielgti, tai ir kiti negalės blogai pasielgti. Jeigu elgiuosi gerai, manau, kad ir man tas turėtų grįžti, bet šiame pramogų pasaulyje ne visai taip yra. Nėra viskas taip tobula ir žmonės nėra galbūt tokie, kokiais prisistato viešumoje. Iš kitos pusės, yra labai daug nuostabių žmonių, su kuriais užmezgiau artimą ryšį ir jie tapo labai gerais mano draugais“, – 15min pasakojo K.Meschino.

15min susisiekė su asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininku Martynu Tyla, jis paaiškino, kokiais kriterijais remiantis yra atrenkami VIP svečiai, kurie į M.A.M.A ceremoniją patenka nemokamai. Skaitykite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius