Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukritikuotas M.A.M.A. vedėjas Andrius Rožickas: „Gal gana mane spardyti, aš atgailauju“

Savaitgalį Kaune praūžę muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2014 sukėlė diskusijų bangas pačiais įvairiausiais klausimais, tačiau viena audringiausių kilo dėl šou vedėjo Andriaus Rožicko vedimo ir kai kurių juokelių.
Andrius Rožickas
Andrius Rožickas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Andrius Rožickas ir Nelė Paltinienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Andrius Rožickas ir Nelė Paltinienė

Ne vieną M.A.M.A. žiūrovą papiktino muzikos apdovanojimų vedėjo Andriaus Rožicko juokeliai bei pasisakymai, skirti kai kuriems scenoje pasirodžiusiems svečiams, kaip antai estrados žvaigždei Nelei Paltinienei. 

Reaguodamas į Nelės Paltinienės kalbėjimo manierą (kas pažįsta Nelę ir yra girdėję jos interviu, puikiai žino, kad būtent tokiu balsu ir tonu kalba ši estrados legenda – red. pats.), Andrius metė repliką: „Nele, bet čia salėje sėdi ne vaikai, o suaugę…“

Į 9-ąją dešimtį įkopusi estrados legenda po tokios pastabos pasimetė: „Nesupratau, o kas čia negerai?“, – į A.Rožicko repliką atsakė N.Paltinienė. 

Nevykęs daugeliui pasirodė ir A.Rožicko juokelis, kuomet jis, ragindamas valgyti vieno Lietuvos picerijos tinklo (renginio rėmėjo) picas, savaip interpretavo šūkį „Je suis Charlie“, paplitusį po teroristų išpuolio Paryžiuje.

Renginį stebėję svečiai ir televizijos žiūrovai suskubo pasisakyti socialiniuose tinkluose – dauguma peikė A.Rožicką kaip šou vedėją, jo juokelius vadino nepagarbiais ir įžeidžiančiais.

Kelias dienas tylėjęs pirmadienio popietę A.Rožickas socialiniame tinkle atsakė visiems, kurie laidė į jį kritikos strėles: vyras prisipažino atgailaujantis.

„Gerai, aš esu lopas, debilas, arogantiška šlykštynė, pajacas, chamas,… bet, ei, dorieji gėrio gynėjai, gal jau gana mane spardyti. Aš gi pasiduodu, atsiprašau, atgailauju. Nebent jūsų kovai prieš patyčias būtinai reikalingas žmogus-bokso kriaušė. Tuomet ok, aš dar pakabosiu“, – socialiniame tinkle pasisakė A.Rožickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius