Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedijoje su mylimąja susituokusi futbolininkė Viktorija Budrytė: „Nesitikėjau tiek dėmesio“

Praėjusį savaitgalį Švedijoje su išrinktąja Marina Melody Winnersjo (30 m.) susituokė Lietuvos rinktinės futbolininkė Viktorija Budrytė (27 m.). Šeimą sukūrusią futbolininkę pirmieji prakalbino ir ypatingos šventės proga pasveikino „Radiocentro“ laidų vedėjai Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius.
Viktorija Budrytė Švedijoje susituokė su savo širdies drauge švede Marina Melody Winnersjo.
Viktorija Budrytė Švedijoje susituokė su savo širdies drauge švede Marina Melody Winnersjo. / „Facebook“ nuotr.

Tiesioginiame eteryje moteris pasakojo nesitikėjusi, jog jos vedybos gimtojoje Lietuvoje bus taip stipriai aptarinėjamos, vengusi dėmesio ir su žurnalistais bendrauti nenorėjusi. Tačiau pokalbis su žmona pirminį nusistatymą apvertė aukštyn kojomis. Pašnekovė teigė supratusi, kad kalbėti apie vienos lyties vedybas Lietuvoje reikia.

„Jaudinausi prieš šį pokalbį. Vedybos – privatus reikalas. Nesitikėjau, kad jomis taip stipriai domėsis Lietuvos media. Norėjau tiesiog mėgautis laiku su savo žmona. Vėliau pasitarėme ir nusprendėme, kad kalbėsime. Nes tokiu būdu gal padėsime kitiems“, – telefonu specialiai „Radiocentrui“ pasakojo V.Budrytė.

Pasak daugkartinės Lietuvos moterų futbolo čempionės, jos vestuvės buvo labiau švediškos nei lietuviškos.

„Piršlio Švedijoje niekas negaudo ir nekaria. Tiesiog nukirpome „šlipsą“, kas šioje šalyje taip įprasta. Vestuvėse dalyvavo apie 50 žmonių. Iš Lietuvos atvyko beveik visa šeima ir trys geriausios draugės“, – sakė futbolininkė, su drauge susituokusi po ketverių metų draugystės.

E.Černiausko nuotr./Viktorija Budrytė
E.Černiausko nuotr./Viktorija Budrytė

Po santuokos ceremonijos Viktorija tapo Budrytė-Winnersjo. Tokią pačią pavardę – Budrytė-Winnersjo nešioja ir jos mylimoji Marina.

Paklausta, kaip jausis dėvėdama rinktinės marškinėlius su kita pavarde, pašnekovė užsiminė, jog trumpam stabdys karjerą, o kada grįš į aikštę, dar nežino.

„Artimiausius metus tvarkysiuosi reikalus, metams pristabdžiau karjerą. O jei po to rinktinė pakvies, tikrai žaisiu“, – sakė moteris.

Pokalbis su Viktorija Budryte rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ vyko popietinėje „Radiocentro“ laidoje su Gedu Saročka ir Timūru Augucevičiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius