Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tadas Vidmantas pasitaškė kraujais ir sukūrė serialą „Medikai paramedikai“

Kai šiuo metu medikai išsijuosę pluša, gelbėdami mūsų gyvybes, režisierius Tadas Vidmantas sukūrė ironijos ir juodojo humoro persmelktą menamosios dokumentikos serialą apie juos.
Serialo „Medikai paramedikai“ akimirka
Serialo „Medikai paramedikai“ akimirka / Martyno Rudzinsko nuotr.
Temos: 1 Tadas Vidmantas

Pilnas kino sales renkantis scenaristas, režisierius Tadas Vidmantas į pirmą savo televizijos serialą pasikvietė net 70 profesionalių aktorių ir žymių Lietuvos žmonių, kuriems teks suvaidinti itin netikėtus personažus ir situacijas. Jis paruošė tikrą juoko injekciją.

„Go3“ originalaus turinio seriale „Medikai paramedikai“ bus galima pamatyti: Inetą Stasiulytę, Marių Repšį, Leonardą Pobedonoscevą, Mantą Vaitiekūną, Aistį Mickevičių, Vitaliją Mockevičiūtę, Julių Žalakevičių, Neringą Varnelytę, Eglę Mikulionytę, Sonatą Visockaitę, Petrą Kuneiką, Ievą Delininkaitytę, Vainių Sodeiką, Mantą Bendžių ir daugybę žinomų Lietuvos „ligonių“.

Martyno Rudzinsko nuotr./Serialo „Medikai paramedikai“ akimirka
Martyno Rudzinsko nuotr./Serialo „Medikai paramedikai“ akimirka

Režisieriaus Tado Vidmanto teigimu, naujasis serialas „Medikai paramedikai“ patiks visiems, kam patiko „Riteriai“, „Gautas iškvietimas“ ir kiti „stambesnio kalibro“ autoriaus kūriniai.

„Internetui esu sukūręs ne vieną serialą, bet televizijai šis bus pirmasis. Medikų temą pasirinkom neatsitiktinai, nes jie šiemet turi labai daug darbo, gauna daug dėmesio – gydo nuo koronos ir patys ja pavyzdingai serga. Kiek man teko bendrauti su medikais kuriant serialo scenarijų, jų humoro jausmas – netgi juodesnis už manąjį. Kitaip, manau, būtų neįmanoma tokį darbą dirbti... Pažadu, kad „Medikai paramedikai“ yra juokingiausias mano serialas. O juokas juk stiprina imunitetą“, – gerą juoko dozę žada T.Vidmantas.

„Medikai ir paramedikai yra linksmi žmonės, nes jų darbe labai daug situacijų, kuriose posakis „juokas pro ašaras“ tinka kaip pirštu į akį. Beje, „pirštu į akį“ jų darbe tikrai būna. Kaip ir neįtikėtinų, bet realių situacijų, pavyzdžiui: virš 70 metų vyrui lūžęs vyriškas organas...

Martyno Rudzinsko nuotr./Serialo „Medikai paramedikai“ akimirka
Martyno Rudzinsko nuotr./Serialo „Medikai paramedikai“ akimirka

Kai vieną kartą mano brolį atvežė nesėkmingai nusileidusį ant žemės po dėjimo krepšinio aikštelėje su atvirkščiai uždėtu kaklo įtvaru, klinikų gydytojai tik linksmai palingavo galva: „Nu va ir vėl ne ta puse uždėjo“. Bet po to viską sutvarkė. Dabar mes visi susiduriame su keistomis sutuacijomis.

O medikai ir paramedikai su dideliais iššūkiais susiduria kiekvieną dieną. Kartais jiems pavyksta susitvarkyti, kartais ne. Taip pat ir mums, dirbantiems kūrybinį darbą, iš vienos pusės – apribojimai sunkina įprastinę veiklą, iš kitos – iššūkiai skatina kūrybiškumą ir atveria kelią naujoms, kitokioms idėjoms ir naujoms partnerystėms“, – teigia Justinas Docka, „Go3” programų direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius