Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tatjana Lavrinovič dalyvaus „Misis Pasaulis“: sėkmės Kinijoje linki Kšištofas, komanda ir vaikai

Krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Lavrinovič (32) jau buvo pamiršusi, ką reiškia jaudintis prieš konkursus. Tačiau šis jausmas jos neapleidžia jau kelis mėnesius – nuo tada, kai ji nusprendė, kad po 13 metų pertraukos Kinijoje pasirodys grožio konkurse „Mrs. Globe 2017“ („Misis Pasaulis 2017“), kur varžysis dėl gražiausios ištekėjusios moters karūnos.
Tatjana Lavrinovič, Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Adas Juškevičius
Tatjana Lavrinovič, Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Adas Juškevičius / Irmanto Gelūno nuotr.

Mados virtuvė Tatjanai – ne naujiena. Anksčiau ji ne kartą yra dalyvavusi grožio konkursuose, dirbo kaip fotomodelis, vaikščiojo ir podiumu. Tačiau moteris prisipažįsta, kad konkursus ji jau buvo seniai pamiršus, ir minčių kada nors vėl čia pasirodyti, visai neturėjo.

„Bet balandžio mėnesį su manim susisiekė žmogus, dirbantis su daugybe grožio konkursų. Jis ieškojo moters, kuri galėtų dalyvauti „Mrs. Globe 2017“. Kadangi jau kažkada buvo matęs mane Maskvoje, pamanė, kad puikiai tikčiau ir čia“, – 15min pasakojo Tatjana Lavrinovič.

Visgi moteris sutiko ne iškart – ilgai svarstė pati, nors šeimą ją ragino nuo pat pirmos minutės. „Kai neturi šeimos, tokius pasiūlymus gali lengvai priimti. Tačiau aš turėjau sužiūrėti, kad namuose viskas būtų gerai, juk turiu tris vaikus. Vyras iškart sakė – kodėl aš dar galvoju, reikia važiuoti ir pailsėti nuo namų. Bet aš nė karto nebuvau išvykusi be vaikų, tai šiek tiek jaudinuosi... – juokėsi Tatjana. – Bet manau, kad jie pakankamai dideli, labai savarankiški, tad viskas bus gerai. Jie mane labai palaiko.“

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kšištofas Lavrinovičius su žmona Tatjana ir vaikais
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kšištofas Lavrinovičius su žmona Tatjana ir vaikais

Tad vos tik apsisprendė, T.Lavrinovič kibo į pasiruošimo darbus. O jų buvo išties nemažai. „Iš anksto gavau konkurso tvarkaraštį, kur buvo nurodyta, kokias sukneles, batus, maudymosi kostiumėlius kiekvieną dieną turėsiu vilkėti. Su šiuo reikalu man labai padėjo pažįstami, draugai... Papuošalų man davė Elvyra Monginienė („Elvyra Design“), sukneles salonas „Diva“, bikinį, kurį dabar pati siuvinėju karoliukais – Anželika Araminė, tautinį kostiumą – Valerija Molčanova“, – šypsojosi ji.

Intensyviau T.Lavrinovič plušo ir sporto salėje, ėmė labiau prisižiūrėti mitybą. „Iš pradžių galvojau, kad reikia numesti truputį svorio, nes scena prideda 10 kg, tokia jau taisyklė. Tad kažkaip lengvai ir greitai numečiau 2 kg, kurių man ir užtenka, daugiau numesti nenoriu, tai vėl pradėjau valgyti kiek noriu“, – juokėsi Tatjana.

„Coocoomos“ nuotr./Tatjana Lavrinovič
„Coocoomos“ nuotr./Tatjana Lavrinovič

Į grožio konkurso sceną Tatjana lips po 13 metų pertraukos. Laimėjusi „Mis Rusija 2004“ titulą, ji daugiau su pulku gražuolių konkursuose nebesivaržė. Todėl neslepia – po tiek laiko jaudintis tikrai yra ko.

„Anksčiau tokie konkursai, kelionės buvo labai įdomios. Bet paskui atsirado vyras, vaikai, turėjau savo dėmesį skirti šeimai. Gimus pirmam vaikui dar buvo minčių kažkur sudalyvauti, bet po to kažkaip pamiršau. Yra mergaičių, kurios tai mėgsta ir važiuoja bet kur. Bet aš tikrai neturiu tokios ligos, kad man reiktų nuolat dalyvauti konkursuose“, – tikino moteris.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Tatjana Lavrinovič
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Tatjana Lavrinovič

Tačiau prisiminti tą jaudinantį, kartais net malonų stresą prieš lipant į sceną, susipažinti su naujais žmonėmis ir tiesiog pailsėti – Tatjana nekantrauja. Jau kitą savaitę, nuo pirmadienio Šendženo mieste, Kinijoje prasidės grožio konkursas „Mrs. Globe 2017“. Finalas – gruodžio 12-ąją.

„Kas priklauso nuo manęs, padarysiu viską. Esu toks žmogus, jei jau apsiimu darbą, tai padarau gerai, o jei gali gautis blogai, tada išvis nedarau. Aš labiau jaudinuosi ne dėl rezultatų, o dėl to, kaip aš ten jausiuosi, ar viską spėsiu pasiruošti, ar nieko nepraleisiu, ar nenutiks jokių nenumatytų situacijų. Noriu, kad viskas eitųsi lengvai, taip, kaip turi būti“, – 15min sakė Tatjana Lavrinovič.

Tatjana Lavrinovič pristatydama save ir Lietuvą nusifilmavo vaizdo klipe. Čia linkėjimus siuntė ir mylimasis Kšištofas Lavrinovičius su vaikais ir krepšininkų komanda. Žiūrėkite:

VIDEO: Presentation for Mrs. Globe 2017#Mrs. Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius