Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tech Top“ apdovanojimų raudonu kilimu žengė inovacijomis besidominčios garsenybės

Šeštadienio vakarą Vilniuje vyko apdovanojimai „Tech Top 2018“. Įvertinti šių metų technikos nugalėtojų ir pasižiūrėti išskirtinių, itin inovatyvių žvaigždžių pasirodymų rinkosi ir žinomi svečiai.
Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Karolina Toleikytė, Simona Burbaitė, Algirdas Kaušpėdas su žmona Vilija
Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Karolina Toleikytė, Simona Burbaitė, Algirdas Kaušpėdas su žmona Vilija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Daugybė žiūrovų šeštadienio vakarą plūdo į sostinės „Siemens“ areną. Čia vyko techniko apdovanojimai „Tech Top“, kuriuose paskelbta geriausia šių metų technika.

Inovatyvaus šou nepraleido ir žinomi veidai. Tarp jų – Karolina Toleikytė, Simona Burbaitė, Solveiga Mykolaitytė, Agnė Zacharevičienė, Andrius Užkalnis, Algirdas Kaušpėdas su žmona Vilija, Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas, Vytenis Pauliukaitis ir kiti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Tech Top“ apdovanojimų svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Tech Top“ apdovanojimų svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Tech Top“ apdovanojimų svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Tech Top“ apdovanojimų svečiai

Dalis jų lipo ir į sceną. Geriausios metų technikos apdovanojimus teikė šou, sporto, muzikos ir verslo pasaulio veidai – Justinas Jarutis, Algis Ramanauskas, Rimas Šapauskas, Lavija Šurnaitė, Paulius Skučas, Agnė Jagelavičiūtė, Sergėjus Maslobojevas ir Aurelijus Rusteika.

Įspūdinga inovacijų ir technologijų paroda, pramogų pasaulio veidai ir futuristinis šou, žiūrovams leido pažvelgti į technologijų ateitį.

Visų svečių laukė neeilinis šou. Specialioje LED scenoje Lietuvos atlikėjai stebino technologiškai pažangiais šou.

Monika Marija, tapusi įspūdingu, laidais prie arenos lubų prijungtu robotu, scenoje pateikė staigmeną – pirmą kartą pristatė naująjį kartu su Leonu Somovu sukurtą kūrinį „Pabundu“. Kartu su ja scenoje pasirodė ir Baltijos baleto teatras, kurio choreografė režisierė Marija Simona Šimulynaitė, panaudojo šiuolaikinio baleto elementus, prisodrintus futurizmo ir neoklasikinio atlikimo, sąveikaujančio su spektakliu „Kitas pasaulis“, pagal Depeche Mode muziką.

Bendradarbiaujant su „Cineskopė Rental“, atlikėjas Mantas Jankavičius, persikūnijęs į manekeną, sukūrė šou, kuriame pasirodė ir vienintelė tokia Baltijos šalyse „Camerobot“ judesio kontrolės sistema, galinti aplenkti gravitaciją. Ji atkartojo, kiekvieną atlikėjo judesį scenoje.

LNK nuotr./„Tech Top 2018“ akimirka
LNK nuotr./„Tech Top 2018“ akimirka

Alternatyvios muzikos pasirodymu nustebino „Vilniaus Energija“ – arenoje pristačiusi ir naujausius savo kūrinius „Bepilotė mašina“ bei „Dronai“, o į šou sceną įvažiavę pačių sukurta futuristine mašina.

LNK nuotr./Monika Pundziūtė
LNK nuotr./Monika Pundziūtė

Pirmą kartą gyvai, savo naująją dainą „Planai“ pristatė ir Monique, scenoje pasirodžiusi su provokuojančiais lateksiniais darbužiais, o šou kulminacija tapo Donato Montvydo sukurtas pasirodymas, kuriame jis perteikė visuomenės spaudimo socialinėje ervėje temą, kurią teko išgyventi ir pačiam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius