-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Teismas nutraukė A.Vilčinsko ir perpus jaunesnės žmonos santuoką, bet jie dar turi bendrų planų

Dainininkas Arvydas Vilčinskas (60) ir Rūta Vilčinskienė (31) nuo šiol – nebe sutuoktiniai. Teismas ketvirtadienį išskyrė Vilčinskų šeimą, praneša 15min.
Arvydo Vilčinsko ir Rūtos Gajauskaitės vestuvių akimirka
Arvydo Vilčinsko ir Rūtos Gajauskaitės vestuvių akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

15min žiniomis, pora dėl skyrybų į teismą kreipėsi bendru sutarimu, dėl sugriuvusios santuokos vienas kito nekaltino. Ketvirtadienį teismui išnagrinėjus Vilčinskų bylą, pora dar gali per 30 dienų sprendimą dėl skyrybų apskųsti.

Tačiau to daryti nei vienas, nei kitas, atrodo, neketina. „Tikrai nesiruošiame persigalvoti. Bent jau iš mano pusės – tikrai 100 procentų ne“, – 15min tikino R.Vilčinskienė.

Tačiau, nors santuokinis gyvenimas tarp jų nesusiklostė, tiek Rūta, tiek Arvydas sako pykčio vienas kitam nelaikantys ir ateityje planuojantys palaikyti draugiškus tarpusavio santykius.

„Sutariame kaip normalūs žmonės, nors dabar nelabai turime apie ką bendrauti. Tiesą sakant, apskritai nelabai bendraujame, bet ir susipykę tikrai nesame. Viskas gražiuoju“, – sakė R.Vilčinskienė.

Asmeninė nuotr. /Rūta Vilčinskienė
Asmeninė nuotr. /Rūta Vilčinskienė

Jai paantrino ir A.Vilčinskas. „Viskas pas mus yra gerai, viskas baigėsi draugiškais santykiais“, – 15min kalbėjo jis.

Galbūt todėl jie abu neatmeta galimybės vėliau imtis ir bendrų projektų – kartu ketina pasirodyti scenoje.

„Aš vedu renginius, todėl dirbsime kartu. Nors nežinau... Dar pati galvoju, ar gera mintis tai daryti. Pabandysime, žiūrėsime, kaip seksis... Bijau, kad gali būti sunku. Vis tiek tas bendravimas jau kitoks, kai nebesame šeima“, – 15min kalbėjo R.Vilčinskienė.

Žinia, kad Vilčinskai nutarė sukti į skirtingas puses, pasirodė sausio pabaigoje – socialiniame tinkle ją pranešė Rūta Vilčinskienė.

15min tuomet susisiekus su A.Vilčinsku, šis plačiau komentuoti situacijos nenorėjo – toks esą judviejų žmona tarpusavio susitarimas.

„Mes liekame draugais ir tiek“, – 15min sakė A.Vilčinskas.

A.Vilčinskui ši santuoka buvo ketvirtoji. Tačiau ir ši, deja, nesėkminga. Kodėl dainininkui taip nesiseka su moterimis? „Manykime, kad aš ne šeimos žmogus“, – kalbėjo jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Vilčinskas švenčia 60-ąjį gimtadienį: „Kas benutiktų, ketvirtoji santuoka – paskutinė“

„El Artography“ nuotr./Arvydo Vilčinsko jubiliejinis koncertas
„El Artography“ nuotr./Arvydo Vilčinsko jubiliejinis koncertas

Apie skyrybas feisbuke pranešusi R.Vilčinskienė tuomet portalui 15min sakė: „Trečio žmogaus tikrai nėra.“

Į klausimą apie skyrybų priežastis, ar viena jų, kaip populiaru sakyti, „nesutapo charakteriai“, Rūta sakė: „Tegu komentatoriai patys nusprendžia.“

„Aš turiu ką veikti, reikia viską pradėti nuo nulio. Yra vaikas, kuris man pats svarbiausias ir kuriuo turiu pasirūpinti“, – 15min sakė Rūta.

Vasario 26-ąją Vilčinskai būtų minėję antrąsias vestuvių metines.

15min primena, kad A.Vilčinskas ir R.Gajauskaitė Jonavoje susituokė 2016-ųjų vasarį, po mažiau nei metus trukusios draugystės – romantiški santykiai porą ėmė sieti 2015-ųjų vasarą.

Vestuvės buvo kuklios: Jonavos savivaldybėje vykusioje ceremonijoje dalyvavo tik jaunieji, taip pat liudininkai – A.Vilčinsko bičiulis Andrius Užkalnis su drauge Fausta Marija Leščiauskaite, ir dar nuotakos geriausia bičiulė.

„Mums tai tiesiog „susirašymas“. Jei į vestuves kviestume tėvus, tada prasidėtų... Tada jau ir mano sūnus, ir draugus kviesti reikėtų. O mes nusistatę prieš bet kokius balius. Geriau jau išvykti į povestuvinę kelionę ir taip atšvęsti savo vestuves, o ne kažkur kelti taures“, – 15min tuomet sakė A.Vilčinskas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainininkas Arvydas Vilčinskas Jonavoje vedė 29 metais jaunesnę Rūtą Gajauskaitę

VIDEO: Arvydas Vilčinskas vedė savo perpus jaunesnę mylimąją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius