Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas nutraukė Mindaugo Stasiulio ir jo žmonos Karolinos santuoką

Teismas nutraukė radijo stoties M-1 programų direktoriaus, televizijos laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio (37) ir jo žmonos, komunikacijos specialistės Karolinos Budukevičiūtės santuoką.
Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina
Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie Stasiulių skyrybas 15min pranešė 2016 metų lapkritį. Siekdamas nutraukti santuoką į teismą tąkart kreipėsi Mindaugas. Byla buvo nagrinėjama iki šiol.

15min žiniomis, spalio 6 dieną Vilniaus miesto apylinkės teisme priimtas sprendimas tenkinti sutuoktinių prašymą ir jų santuoką nutraukti.

Nuo 2016 metų lapkričio užsitęsęs skyrybų procesas pajudėjo visai neseniai, kai Mindaugas ir Karolina apsisprendė skirtis abipusiu sutarimu.

15min primena, kad M.Stasiulis ir Karolina Budukevičiūtė susipažino 2006 metais, naktiniame klube. Laidų vedėjas teigė, kad nei jis, nei jo mylimoji niekada nemanė, kad tokioje vietoje galima sutikti gyvenimo meilę.

Pora susižadėjo 2010-aisiais, kelionės po Jungtines Amerikos Valstijas metu. M.Stasiulis savo širdį Karolinai pasiūlė pasaulio lošimų sostine tituluojamame Las Vegase. Pora susituokė 2011-ųjų liepą, Verkių parke.

Santuoka su Karolina M.Stasiuliui – ne pirmoji. Vedybinį gyvenimą Mindaugas pradėjo būdamas 22 metų. Tąkart santuoka truko beveik metus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mindaugas Stasiulis vedė savo mylimąją Karoliną

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius