Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos laidų vedėja Eglė Skrolytė ištekėjo už buvusio krepšininko Jono Elvikio

Televizijos laidų vedėja Eglė Skrolytė (39) trečiadienio popietę ištekėjo už buvusio krepšininko Jono Elvikio (37). Nors pora amžiną meilę vienas kitam planavo prisiekti Vilniaus santuokų rūmuose, tačiau numatytu laiku nepasirodė. Visgi 15min šaltinių žiniomis pora vestuvinius žiedus sumainė.
Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis
Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pora savo santykius planavo įteisinti trečiadienio popietę Vilniaus santuokų rūmuose. Žinia apie poros vestuves net jų šeimos nariams ir bičiuliams buvo gana netikėta – sutuoktiniai džiugią žinią laikė paslaptyje, net ir artimiausi draugai nežinojo, kad pora planuoja pradėti bendrą gyvenimą kartu.

Tuoktuvių ceremonija buvo suplanuota 14.30 val., tačiau sulaukę žurnalistų skambučių ir paprašyti komentarų, panašu, kad jaunieji apsigalvojo ir nusprendė išvengti šurmulio. Kaip 15min informavo Vilniaus santuokų rūmų darbuotoja, ceremonija buvo perkelta į kitą vietą.

Tiesa, kur vyko ceremonija yra didelė paslaptis. Į ją buvo pakviesti tik keli žmonės, o jų paprašyta nesidalyti jokiomis detalėmis apie šventę.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Skrolytė su mylimuoju Jonu Elvikiu
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Skrolytė su mylimuoju Jonu Elvikiu

Ketverius metus draugystę puoselėjanti pora niekada nebuvo linkusi atvirauti apie asmeninį gyvenimą, retai pasirodydavo viešumoje.

Jų keliai susikirto pasitinkant 2015-uosius, po to buvo, kaip sako Eglė, gražus ir ilgas kavos gėrimo laikotarpis, nors iškart po pažinties vakaro pagalvojo, jog su šiuo žmogumi neprasilenks, sakė žurnalui „Žmonės“.

Tąkart duodamas interviu J.Elvikis pripažino visai nesidrovėjęs užkalbinti žinomos moters, o pirmąją pažintį prisimenantis iki šiol. Kaip pats sakė, nuo būsimos žmonos sklido laisvumas, paprastumas, kuris jį labiausiai ir sužavėjęs.

O Eglė jos gyvenime atsiradusį Joną įvardijo kaip žmogų, kuris ją prikėlė iš miego. „Noriu visko – spalvų, emocijų, kurioms iki tol neturėjau laiko ar neskyriau dėmesio. Gyvenimas tarsi prasiplėtė, paryškėjo. Iki tol dalis manęs, kaip moters, miegojo. O dabar, taip organiškai – iš kantrumo, iš šilumos nubudo. Kaip sodas pavasarį – gražus, prižiūrėtas, bet truputį „neveikiantis“, kol nėra saulės“, – žurnalui „Žmonės“ atviravo E.Skrolytė.

E.Skrolytė ir profesionalaus krepšininko karjerą jau baigęs J.Elvikis viešumoje drauge pirmąkart pasirodė 2015-ųjų rudenį, TV3 televizijos sezono atidarymo šventėje.

E.Skrolytė buvo ištekėjusi už žurnalisto, laidų ir renginių vedėjo bei grupės „B'Avarija“ atlikėjo Juozo Liesio, sutuoktiniai išsiskyrė 2011-aisiais, augina du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius