Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesioginiame TV eteryje Vaida Skaisgirė pademonstravo gundantį įvaizdį

Kaskart tiesioginiame TV eteryje savo netikėtais įvaizdžiais stebinanti projekto „2 barai“ vedėja Vaida Skaisgirė susirinkusiųjų akį traukė ir šįkart – pasipuošė itin gundančiu deriniu.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Karolio Bakūno nuotr.

Kiekvienam vasaros sekmadieniui V.Skaisgirė ruošiasi ypač kruopščiai. Nors savo įvaizdžiais prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė ir laidų vedėja nustebino jau ne kartą, šį kartą moters žavesio nepastebėti buvo neįmanoma.

Tiesioginėms „2 Barai“ transliacijoms V.Skaisgirę nuolat puošia šios srities profesionalai. Jos drabužiais pasirūpina įvairūs dizaineriai ir kūrybinis duetas „ŠaŠa“ – stilistai Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė.

Šiai išlikimo kovai V.Skaisgirė pasipuošė vieno žinomiausių Lietuvos dizainerių kūriniu. Laidos vedėja vilkėjo Roberto Kalinkino kurtą elegantišką, tačiau itin gundantį ir krūtinę išryškinantį kostiumėlį – plačias baltas kelnes ir garstyčių spalvos korsetą bei įspūdingus Natali de Lyrik auskarus.

Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė

„Praėjusį sekmadienį surizikavome ir pasirinkome ekstravagantišką įvaizdį, todėl šįkart norėjome grįžti prie Vaidos mėgstamos elegancijos. Tam labai tiko šio dizainerio kūriniai“, - sakė stilistas J.Šatas.

Ši „2 Barai“ išlikimo kova – ypatinga, nes joje ant karštųjų kėdžiu varžysis net trys dalyviai, o su projektu teks atsisveikinti dviems iš jų. Išlikimo kovoje bus atskleista visa tiesa apie svarbiausius savaitės įvykius. Paaiškės, kuo baigėsi Oksanos, Žygio ir Gabijos meilės trikampis, ką šou porelė nematant kameroms veikė duše ir kitos intriguojančios detalės.

Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė

Kas užims trečiąją karštąją kėdę? Kuriems net dviems dalyviams teks atsisveikinti su projektu? Ką nematomi kamerų duše veikė Žygis ir Gabija? Atsakymai į visus klausimus – šiandien, 19.30 val. „2 Barai“ tiesioginėje išlikimo kovoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: „2 Barai“ išlikimo kovoje visų žvilgsnius traukė Vaidos Skaisgirės apranga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius