Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė laukiasi pirmagimio: „Gavome didelę dovaną“

Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ įkūrėja Kristina Pišniukaitė-Šimkienė ir inžinerinių projektų vadovas Vytautas Šimkus ketvirtadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasidalijo džiugia žinia – jau 16 savaičių moteris laukiasi jų vaikelio. Pora negalėjo slėpti džiaugsmo – vaikelis atkeliauja tada, kai jo buvo labiausiai norėta.
Kristina Pišniukaitė-Šimkienė ir Vytautas Šimkus
Kristina Pišniukaitė-Šimkienė ir Vytautas Šimkus / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.
Temos: 1 Nėštumas

Šie metai Kristinos ir Vytauto Šimkų šeimai – ypatingi. Vos šių metų balandžio mėnesį susituokusi pora greitu metu rankose sūpuos sūnelį.

„Trise. Dvi juostelės ir staiga viskas pasikeičia, – instagrame dalijosi „Ant medinės lentelės“ autorė. – Šiandien 16 savaičių, kai gyvename, atrodo, visai kitokiame pasaulyje.“

Kaip rašė žinoma tinklaraštininkė, šią naujieną pasilaikyti tik sau buvo nelengva, o dar sunkiau – išgyventi pirmą trimestrą dirbant su maistu.

Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Pišniukaitė-Šimkienė
Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Pišniukaitė-Šimkienė

„Norėčiau tiek daug visko papasakoti, bet šiandien užteks tiesiog pasidalinti savo laime. Gavome didelę dovaną ir likimas sūnų mums atsiuntė vos to panorėjus. Visgi norisi pasidalinti ne tik savo laime, bet ir dideliu palaikymu toms šeimoms, kurioms dėl šios dovanos tenka pereiti sunkiausius išbandymus“, – rūpestį išreiškė Kristina.

Moteris pridūrė, kad 2020-ieji jiems bus tikrų tikriausia nauja pradžia.

15min primena Kristina ir Vytautas šių metų balandžio 6 d. Vilniaus rotušėje sumainė žiedus.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Artimų draugų rengiamame vakarėlyje susitikę, akį pamerkę Kristina ir Vytautas, vienas kito nepaleidžia jau ilgus metus.

„Susipažinome gana senamadiškai, draugės gimtadienyje. Mes abu esame iš Klaipėdos, todėl turime daug bendrų draugų, dėl kurių vis prasilenkdavome kokiame nors renginyje, vakarėlyje ar mieste. Tačiau tame gimtadienyje teko pabendrauti daugiau“, – tuo metu 15min apie pažinties pradžią pasakojo Kristina.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kristina Pišniukaitė ir Vytautas Šimkus
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kristina Pišniukaitė ir Vytautas Šimkus

Dar vestuviniu periodu pora užsiminė ir svajojanti apie atžalas.

„Gandrai yra kitas žingsnis, konkrečių planų neturime, tačiau tai būtų labai džiaugsminga žinia. Mano vyras anksčiau žaidė futbolą, tai sakydavo, kad norėtų visos futbolo komandos, bet dabar svarstome apie vieną, ne daugiau dviejų. Yra toks skaičiavimas dėl dvynukų, todėl tikimės, kad pavyks vienu šūviu nušauti du zuikius“, – šypsojosi Kristina.

Rodos, pirmasis futbolo komandos narys jau greitai išvys šį pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius