-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tituluotos gražuolės Danos Kuncevičiūtės dukra Laurinta seka motinos pėdomis ir dalyvavo grožio konkurso atrankoje

Kiekviena lietuvė bent jau kartą slapčia yra pasvajojusi apie svaiginančią modelio ar tituluotos gražuolės karjerą. Šios svajonės siekia „Misis Lietuva 2001“ publikos simpatiją pelniusios ir „Misis Lietuva 2010” antrąja vicemis tapusios Danos Kuncevičiūtės 17-metė dukra Laurinta Mikštaitė, kuri trečiadienio popietę dalyvavo šių metų grožio konkurso „Mis Lietuva“ atrankoje.
Dana Kuncevičiūtė su dukra Laurinta Mikštaite
Dana Kuncevičiūtė su dukra Laurinta Mikštaite / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į atranką atvykusi D.Kuncevičiūtė su jauduliu stebėjo dukros pasirodymą prieš komisijos narius: Beną Gudelį, Jogailą Morkūną, Vaidą Grikšaitę-Česnauskienę, Ramūną Zilnį ir Leokadiją Dabužinskaitę. „Aš niekada jos neskatinau niekur dalyvauti. Mūsų toks bendravimas, esame labai artimos, niekada jos negąsdinu, nedraudžiu, o tiesiog aiškinu. Visada perspėju, kokios gali būti vieno ar kito veiksmo pasekmės“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Dana.

Dana Kuncevičiūtė su dukra Laurinta Mikštaite
Dana Kuncevičiūtė su dukra Laurinta Mikštaite

Moteris atskleidė, kad Laurinta kvietimą dalyvauti šioje atrankoje gavo iš organizatorių, kurie įnirtingai įkalbinėjo moksleivę išbandyti savo jėgas grožio konkurse. „Dar vakar ji nežinojo, ar eiti. Klausė mano patarimo, o aš jai pasakiau, kad jei jau kviečia, tai eik. Pamatysi tada, ar patiks tau, ar ne, juk tai gyvenimo išbandymas“, – pasakojo tituluota gražuolė.

D.Kuncevičiūtė patikino, kad neverčia savo atžalos eiti pačios kadaise pasirinktu keliu. „Jos pasirinkimas yra mano pasirinkimas. Visada ją palaikau ir palaikysiu. Nei jei matysiu, kad ji suklys, niekada jai nepriekaištausiu. Mes nevartojame žodžio „negalima“. Visada padėsiu ir palaikysiu, nors ir padarys klaidą, būsiu šalia ir seksiu jai iš paskos. Esu įsitikinusi, kad geriau gailėtis dėl to, ką padarei, negu dėl to, ko nepadarei“, – pasakojo tituluota gražuolė.

Paklausta, ar pasidalino su dukra patarimais iš savo dalyvavimo tokio pobūdžio konkursuose patirties, Dana juokėsi: „Dabar – kiti laikai, merginos dabar yra labiau adaptuotos, labiau emancipuotos. Dabar ji man gali daugiau patarti, nes kaip ji man sako – esu senamadiška, kukliau gal pasakiau. Manęs ji prieš ateinant klausė, koks gali būti jos gyvenimo tikslas. 17-metei tai yra mokyklos baigimas, specialybės įsigijimas, o bet kokiu atveju kiekvienos moters paskirtis yra šeima. Šeima yra visko branduolys, man tai yra viskas.“

Kaip paaiškėjo po atrankos, Laurina nepateko tarp 15-os laimingųjų, gavusių kelialapį į finalinį konkurso „Mis Lietuva“ etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius