-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Triškutė: istoriją su Selu reikia pamiršti

Nors pramogų pasaulio užkulisiuose pradėjo sklisti kalbos, esą Egidijus Dragūnas po žiniasklaidos plačiai atspindėtų dramų siūlė tituluotai gražuolei Rimai Triškutei susitaikyti, mergina sako norinti greičiau pamiršti apie buvusius santykius su garsiu dainininku.
Rima Triškutė
Rima Triškutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dar praėjusią savaitę viename Vilniaus naktinių klubų vyko grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno koncertas. Renginyje besilinksminanti pastebėta ir Rima, nors tarp dviejų įžymybių dar visai neseniai buvo įsiliepsnojęs skandalas dėl galimo meilės romano. Gražuolė žurnalo „Privatu!“ žurnalistui tvirtino esą E.Dragūnas po visų „nesusipratimų“ jai siūlė susitaikyti, tikino išsiskyręs su savo mergina Eleonora ir pakvietęs Rimą į savo koncertą.

Naujienų portalo 15min.lt paprašyta plačiau apie tai papasakoti ir paklausta, ar ketina taikytis su skandalinguoju atlikėju, R.Triškutė nebuvo itin kalbi. „Nebenoriu apie tai šnekėti, tiesiog po to pasipiltų visokių komentarų... Ir taip jau buvo daug prirašyta apie mus. Reikia greičiau pamiršti visą šią istoriją“, – aiškino Rima ir prasitarė jau antradienį iki liepos galo vėl išskrisianti dirbti į Milaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius