Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnė Galadauskaitė – apie LRT koridoriuose sutiktą meilę ir egzotiškas sužadėtuves su fejerverkais

Vienas kitam į akį kritę LRT koridoriuose, visai kaip du paaugliai – užkalbinti nedrįso, tik droviai prasilenkdavo. Bet vos pasitaikius progai susitikti už darbo ribų, jos, žinoma, nepraleido, o galiausiai taip ir neišsiskyrė. Kaip patys sako, likimas pats už juos dėlioja kiekvieną žingsnį, todėl jiems belieka mėgautis smagia gyvenimo kelione kartu. Tiesa, ji gana greita, bet ko gi stabdyti, kai jauti, kad tas vienintelis šalia? Balandžio pabaigoje, po dvejų metų draugystės, LRT laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė (28) susižadėjo su LRT televizijos prodiuseriu Mariumi Sipariu (27).
Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis
Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš porą savaičių akyliausiems Ugnės Galadauskaitės sekėjams pro akis neprasprūdo nuotrauka, kurioje – netikėtai ant žurnalistės rankos atsiradęs dailus žiedelis. Nors jau greičiau plati šypsena ligi ausų išdavė, kad Ugnės gyvenime kažkas nuostabaus įvyko.

Todėl jau kiek apsipratusi su naujuoju statusu, pailsėjusi ir visiškai įsimylėjusi Ugnė Galadauskaitė su 15min pasidalino savo meilės istorija.

Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis
Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis

Į akį krito darbe

Kadangi Ugnė ir Marius darbuojasi LRT, jų draugystė neišvengia etiketės „tarnybinis romanas“. Tačiau, pasak žurnalistės, jųdviejų istorija prasidėjo visai kitaip.

„Mūsų keliai LRT nesusidurdavo, juk didelė įstaiga, bendrų reikalų neturėjome. Tiesą sakant, buvau pastebėjusi, kad koridoriais vaikšto žavus jaunuolis, bet nežinojau, kas jis toks, ką jis čia veikia. Tik vėliau sužinojau, kad Marius iš „Kultūros“ kanalo, tai tik pasisveikindavome, kad jau esame bendradarbiai. Kaip vėliau išsikalbėjome, jis mane irgi buvo pastebėjęs. Marius sakė, kad visuomet žiūrėdavo būtent tas žinias, kurias aš vedu, – juokėsi ji. – O vėliau netikėtai išėjo, kad mes atsidūrėme tame pačiame vakarėlyje. Beje, jis tik dabar man prisipažino, kad šiaip planavo ten neiti, bet kai sužinojo, kad aš būsiu, persigalvojo.“

Ugnė prisipažįsta niekuomet netikėjusi visų liaupsinama meile iš pirmo žvilgsnio, tačiau nuo pat pirmos akimirkos, kai tik susipažino su Mariumi, pajuto visai kitokį ryšį.

„Nežinau, viskas taip dinamiškai įvyko, iškart vienas kitą pajautėme. Po to jis mane pakvietė į pirmą pasimatymą, antrą...“ – šypsojosi U.Galadauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis
Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis

Tiesa, iš pradžių Marius Siparis dar bandė pasitelkti „vyriškas taktikas“, pavyzdžiui, kelias dienas nerašyti žinutės, kad Ugnė lauktų ir tikėtųsi... Bet tai tetruko tris dienas – jis pats nebeiškentė ilgiau.

„Marius pasakojo, kad visą tą laiką darbe ypač daug vaikščiojo koridoriais, vis ėjo pirkti kavos, kad mane sutiktų. Bet to nenutiko, todėl jis galiausiai parašė“, – pasakojo ji.

Ugnę, visų pirma, patraukė žavi Mariaus šypsena: „Ji vis priverčia sunerimti, ką jis ten galvoja... – juokėsi žurnalistė. – Bet šiaip aš esu šnekutė, mėgstu apie viską nuolatos kalbėti. O jis – toks tylus, ramus ir labai vyriškas. Jis rimtas, tvirtas, iškart pajaučiau, kad už jo galiu jaustis kaip už sienos. O tas saugumo jausmas santykiuose yra labai svarbus.“

Gal kai kuriems taptų tikru iššūkiu susitikinėti su Ugne – dėmesio nei iš žurnalistų, nei iš gerbėjų jai tikrai netrūksta, tačiau Marius prie viso to jau pripratęs – juk visą gyvenimą augo šalia tėčio, aktoriaus Sauliaus Sipario.

„O jo dėmesiu aš tikrai nesiskundžiu. Turime savų, žavių romantikos taisyklių Pavyzdžiui, kai jis neša priduoti butelius, visada man parneša gėlių, – juokėsi ji. – Tokia buitiška romantika, bet labai smagi. Mes abudu esame žemiški žmonės, mums nereikia jokios pompastikos.“

Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė

Todėl klausimų dėl vienas kito greitai nebekilo. Kaip sako Ugnė, pasimatymai ėmė vykti kone kas dieną, o galiausiai ji ir pati nesuprato, kaip po kelių mėnesių jiedu kartu ir apsigyveno.

„Mūsų santykiuose viskas taip natūraliai išeina, kad net nebuvo kada bijoti – per greitai čia, ar viskas savu laiku. Man anksčiau viskas atrodydavo baisu – galvodavau, kaip čia bus, jei atsikrausčius vaikinui, aš po trijų dienų jau nebenorėsiu... Pažintis su tėvais man irgi visą gyvenimą atrodė labai baisus dalykas. Visada sakiau, kad jau tas, kurį pristatysiu savo tėvams, taps mano vyru, nieko kito nepažindinsiu. Ir kartą taip jau atsitiko, kad neturėjome kitos išeities ir teko važiuoti į mano tėvų namus. Bet tuo metu pamaniau – taip turbūt ir turėjo būti“, – pasakojo ji.

Pačios romantiškiausios sužadėtuvės Tailande

Kai viskas savaime klostėsi tiesiog nepriekaištingai, Ugnė ir Marius neskubėjo nieko planuoti į priekį. Pasak jos, nei apie sužadėtuves, nei apie vestuves jiedu taip pat nekalbėdavo: „Mes tik kalbėdavome, kad ateityje būsime šeima. Svarstėme, kokiame name norėtumėme gyventi, į kokią mokyklą vaikus leisime. Jau buvo aišku, link ko viskas eina.“

Visgi Marius apie kitą santykių etapą jau galvojo, viską planavo, tik tyliai. Tad išvykus atostogų į Tailandą, Ugnė čia visai nesitikėjo prieš akis pamatyti dailų žiedelį.

„Tuo metu dar nebuvo suėję dveji mūsų draugystės metai, todėl aš galvojau – sužadėtuvės tikrai gali įvykti dar po metų, mes juk neskubam. Bet mano sesuo labai jautė, kad būtent kelionėje viskas ir įvyks. Kai jai pasakiau, kad važiuosime į Tailandą, ji iškart man sakė: važiuojam visi keturi. Po kokios valandos ji parašė, kad visgi su vyru važiuos kitur. Tik vėliau man papasakojo, kad kai ji pasiūlė savo vyrui važiuoti su mumis į Tailandą, jis pasakė: „Tu visai išprotėjai, taigi Marius ten Ugnei pasipirš.“ Tėtis irgi visąlaik mėtė užuominas: ko ten taip toli važiuoti, nebent pirštis“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė

Į vienos gražiausių gyvenimo įvykių detales Ugnė nesileido – laimė mėgsta tylą, tačiau tikina – romantiškesnės akimirkos net įsivaizduoti negalėjo.

„Pats Marius sakė, kad planavo pirštis vėliau, kai būsime saloje. Bet toji pirma diena, pirmas vakaras Bankoke... Atrodo, visos aplinkybės pačios susidėliojo iki visiškai atsitiktinių smulkmenų. Pavyzdžiui, net fejerverkai tuo metu prasidėjo. Na ir sutapk taip! Tai buvo idealiausias vakaras piršlyboms. Ir jam balselis drebėjo, ir aš ašaromis apsipyliau...“ – šypsojosi Ugnė.

Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis
Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis

U.Galadauskaitė prisipažįsta, sužadėtinių statusas jiems abiem – itin malonus, tačiau mintyse – ir vestuvės.

„Man atrodo, kad reikia tuoktis pagal taisyklę – per metus po sužadėtuvių. Bet kadangi mes abudu norim vasarą, šią jau nespėsime, todėl turbūt lauksime kitos. Bus Lietuvoje, tradiciškai ir su daug daug žmonių!“ – džiugesio neslėpė laidų vedėja.

Atostogos su dar platesne šypsena

Po šios sužadėtuvių akimirkos Ugnės ir Mariaus kelionė tapo kur kas žavesnė... „Mes nesame „tinginių atostogų“ mėgėjai. Buvome susiplanavę daug veiklos. Tačiau karštis buvo nežmoniškas. Ir žinokit, taip gera buvo nieko neveikti...“ – juokėsi žurnalistė.

Pirmą dieną apžiūrėję Bankoko įžymybes, susižadėję, Ugnė ir Marius kitą dieną išskrido į Koh Samui salą.

„Tinginiaudami, pailsėdami, nueidavome miestą, į paplūdimį, Marius buvo pasiėmęs droną, prisifilmavome gražių vaizdų... Niekur savęs nespaudėme ir labai smagiai pailsėjome“, – teigė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ugnė Galadauskaitė

Tiesa, nors Ugnė buvo nusiteikusi, kad šioje kelionėje maistas jai daug džiaugsmo neteiks ir teks gal netgi badauti, klydo – tailandiečių virtuvę ji įsimylėjo.

„Šiaip nesu mėgėja tų visų jūros bjaurybių, tik žuvį labai mėgstu. Nors maistui nesu išranki, viską ragauju, man įdomu. Kai buvau Kinijoje, maistas man ten labai nepatiko. Bijojau, kad čia bus kažkas panašaus. Bet, ko gero, nesu valgiusi skanesnio maisto. Tikrai“, – džiaugėsi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Ugnės Galadauskaitės įspūdžiai iš Tailando
Asmeninio albumo nuotr./Ugnės Galadauskaitės įspūdžiai iš Tailando

O masažai... Ugnė sako, kaip tik tailandietiški visuomet buvo jos mėgstamiausi. „Aš manau, kad nėra pasaulyje geresnės vietos už Tailandą atostogoms. Taip sužavėjo! Man labai patiko žmonės, aptarnavimas, visos palmės, gamta, paplūdimiai“, – vardijo ji.

Tai gal medaus mėnesio čia grįš? „Visa tai mums žadėjo suplanuoti mano sesė. Mes rūpinsimės tik vestuvėmis“, – 15min šypsodamasi sakė Ugnė Galadauskaitė.

Ugnės ir Mariaus akimirkos iš Tailando:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius