-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

V.Siegel-Suodaitė: „Man buvo labai skaudu, žliumbiau tiesiogine to žodžio prasme...“

„Tada man iš tiesų buvo labai skaudu. Buvo taip nemalonu, kad iš tiesų labai žliumbiau tiesiogine to žodžio prasme... Tik po to karto klausimai šiek tiek aprimo...“, – pasakoja nuomonės formuotoja, 27-erių Viktorija Siegel-Suodaitė.
Viktorija ir Laurynas Suodaičiai
Viktorija ir Laurynas Suodaičiai / LNK nuotr.

Moteris pirmadienį pasirodysiančioje laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažino, kad dar metų pradžioje ašaras liejo po klausimų lavinos, ar nesilaukia ir kada savo dukrai iš buvusių santykių padovanos broliuką ar sesutę...

LNK nuotr./Viktorija ir Laurynas Suodaičiai
LNK nuotr./Viktorija ir Laurynas Suodaičiai

„Toks spaudimas tuomet, kai svajonė pastoti vis neišsipildo, į širdį smigo skaudžiai kaip peilis“, – pasakoja Viktorija, glostydama augti pradėjusį pilvelį. Šalia sutuoktinio, 31-erių verslininko Lauryno Suodaičio Viktorija atrodo kaip niekada rami, nors prisipažins – išgyvenimų dėl būsimo kūdikio buvo jau ne vienas.

Prieš kelias savaites, Motinos dieną žiniasklaidą apskriejo naujiena – Viktorija ir Laurynas Suodaičiai laukia šeimos pagausėjimo. Garsiai porai tai paskelbus savo socialinio tinklo paskyroje, pasipylė komentarai, tarp kurių netrūko ir ne visai malonių, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

Buvo aptarinėjamas Viktorijos pilvukas, esą dar neseniai nuotraukas iš kelionės Italijoje viešinusi nuomonės formuotoja jo neturėjo, tad ko gero šioje padidintas specialiai. Netrūko ir spėliojančių, kad pora laukiasi dvynių. O galbūt iš viso net nesilaukia, o tokiomis žinutėmis socialiniame tinkle tik didina sekėjų skaičių.

„Ko gero, nėra blogai, kad tiek daug apie mus šneka, matyt, esame labai įdomūs, o tai džiugu“, – sako Viktorija.

LNK nuotr./Viktorija ir Laurynas Suodaičiai
LNK nuotr./Viktorija ir Laurynas Suodaičiai

Paklausta, ar nesinorėjo žinia apie nėštumą pasidalinti kaip įmanoma vėliau, Viktorija sako, kad ilgiau slėpti buvo neįmanoma. Apie tai, kad laukiasi, Viktorija pasakoja sužinojusi netrukus po kelionės į Meksiką, po kurią beveik mėnesį keliavo sausį.

„Viktorija gavo 2 teigiamus testus. Vienas buvo COVID-19, kitas – nėštumo, tai turėjome tokios baimės...“, – pasakoja Laurynas Suodaitis.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šį pirmadienio vakarą, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius