Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys Palangoje apiplėšė Gyčio Paškevičiaus automobilį – pavogė gitarą

Dainininkas Gytis Paškevičius susidūrė su nemalonumais: šeštadienio naktį Palangoje ilgapirščiai apiplėšė jo automobilį. Dėl to savaitgalio rytą atlikėjas praleido policijos komisariate.
Gytis Paškevičius
Gytis Paškevičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kaip Žmonės.lt pasakojo G.Paškevičiaus vadybininkas Justas Valatka, ilgapirščiai pasidarbavo išdaužę atlikėjo automobilio langą. Vagys pasisavino dainininko gitarą, įrašus, kelis smulkesnius daiktus.

„Gibson Chet Atkins SST“ gitarą vagys pasiėmė su visu dėklu. Tai – pats brangiausias pavogtas daiktas, dainininkui tiesiog neįkainojamas.

Gytis Paškevičius
Gytis Paškevičius

„Esminis dalykas yra Gyčio gitara. Kaip ir kiekvienam muzikantui, tai pagrindinis darbo įrankis. Ne finansiniuose nuostuoliuose esmė, bet asmeniniuose. Su ja jis grojo ilgą laiką. Visi koncertai su ta gitara.. Gytis be gitaros – ne Gytis. Paėmė ir kitų daiktų, bet ten smulkmenos“, – Žmonės.lt sakė J.Valatka.

Suniokotą automobilį G.Paškevičius pastebėjo šeštadienio rytą. „Naktį koncertavome Klaipėdoje, grįžome nakvoti į Palangą. Ryte Gytis ir pamatė... Aišku, kreipėsi į policiją, rašo pareiškimą. Juk ir mašinai žala padaryta. Bet mašina dar kaip mašina... Svarbiausia gitara“, – kalbėjo J.Valatka.

Ir G.Paškevičius, ir J.Valatka tikisi, kad vagišius pavyks sučiupti, o ir gitarą atgauti. Tiems, kas padės gitarą surasti, J.Valatka žada atlygį. „Nesvarbu, kokį, kad tik ją rastume“, – sakė J.Valatka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius