Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai ant M.A.M.A kilimo prasilenkė: fotografams pozavo atskirai

Penktadienio vakarą garsiausius muzikos pasaulio atstovus, šou verslo garsenybes Kaune subūrė aštuntą kartą rengiami M.A.M.A muzikos apdovanojimai. Įžanga į ceremoniją tapo VIP zonoje nutiestas raudonas kilimas, ant kurio pozavo šimtai garsenybių. Objektyvo taip pat nesibaidė Vaida ir Rolandas Skaisgiriai. Tiesa, skyrybų dramą išgyvenę sutuoktiniai pozavo atskirai.
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė / 15min nuotr.

Viena pirmųjų į renginį atvykusi TV laidų prodiuserė ir vedėja, įmonės „TV Topas“ savininkė Vaida Skaisgirė ant raudono kilimo pozavo su savo artima drauge, papuošalų kūrėja Viktorija Kac.

Kiek vėliau į renginį atvyko ir prodiuseris Rolandas Skaisgirys, kuriam draugijos šį kartą neprireikė – ant kilimo pozavo vienas. Toks netikėtas vis dar oficialių sutuoktinių poelgis atkreipė dėmesį – ar gali būti, kad pora išties pasuko skirtingais keliais?

Tiesa, sutuoktiniai šiuo klausimu nebuvo kalbūs. Priėjus prie R.Skaisgirio, jis šia tema atsisakė kalbėti, pabrėžęs, kad čia yra tik darbo reikalais, o Vaida Skaisgirė patikino apie asmeninį gyvenimą nekalbanti.

„Šia tema visiškai nematau tikslo viešai diskutuoti“, – 15min teigė Vaida.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./M.A.M.A 2018 raudono kilimo svečiai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./M.A.M.A 2018 raudono kilimo svečiai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rolandas Skaisgirys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rolandas Skaisgirys

Kalbos apie Vaidos ir Rolando Skaisgirių skyrybas pasklido 2017-ųjų spalį. Tuomet pirmą kartą prabilta, kad po ketverių metų santuokos pora gyvena atskirai.

„Kalbėti dar anksti, yra labai daug klaustukų“, – 15min tuomet sakė V.Skaisgirė. Tad ar Vaida ir Rolandas dės tašką savo šeimos istorijoje, ar bandys gelbėti santykius, parodys laikas.

Tiesa, praėjus pusmečiui po šio išbandymo, 2018-ųjų pavasarį, pora kartu su jųdviejų sūnumi Atu visi kartu keliavo į Italiją. Paklausti, ar tai reiškia, kad šeimai pavyko ištverti sunkumus, komentuoti atsisakė.

Vaida Poderytė ir Rolandas Skaisgirys, kaip pora, pirmą kartą viešai pasirodė 2011-ųjų rugpjūtį, „Eurobasket 2011“ atidaryme.

Po metų, 2012 metų rugsėjį, Rolandas savo mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą su deimantu. Pirmagimio besilaukusi Vaida tuomet tikino, kad jų sužadėtuvės įvyko ne iš reikalo, o iš meilės. 2013 metų pradžioje porai gimė sūnus Atas.

2013 metų liepą Vaida ir Rolandas susituokė Barbadose, vėliau santuoką įteisino ir Lietuvoje. Ši santuoka Vaidai – pirmoji, o Rolandui – antroji.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A karūnavo geriausius: kas tapo 2018-ųjų muzikos lyderiais?

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauno Nemuno salą užtvindė žvaigždės: pasitikite M.A.M.A raudono kilimo svečius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius