Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Valiukevičius atvirai prakalbo apie sužlugusias svajones: „Mes praradome viską“

Kiekvienas turime savo karantino istoriją. Vienų ji susijusi su daugiau namuose praleisto laiko, kitiems šis laikotarpis atidengė asmeninių santykių skaudulius. Tretiems pandemija atidėjo jų svajones.
Vaidotas Valiukevičius
Vaidotas Valiukevičius / LNK nuotr.

Grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius – šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtojas bei žmogus, kuriam daug kas, pradedant Lietuvos žmonėmis ir baigiant pasaulio medijų gigantais, prognozavo spindinčią sėkmę didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Deja, kartu su koronaviruso atėjimu į Europą, buvo nutraukta ne tik „Eurovizija“, bet ir visi Vaidoto koncertai.

„Buvo suplanuota labai daug koncertų. Dabar net kalendoriuje trinu, iššoka pranešimas, šiandien turėjom būti Londone, – išbraukiam. Ir tas suvokimas, kad prarandi viską. Viską. Tave žino, bet kas iš to? Jei negali suteikti kažko mainais į duoną? Finansų aš net nenoriu dabar skaičiuoti, yra vadyba suskaičiavusi, kiek mes praradome. Mes praradome viską. Kitiems būna, kad nuo atlyginimo nuėmė 20% ar 30%, o mes prie tos grupės žmonių, kurie praradome darbą. Ką čia skaičiuoti. Nulis“, – LNK laidoje „Bus visko“ kalbėjo Vaidotas, o išsamų jo pasakojimą žiūrovai išvys antradienio vakarą.

Aplankius finansinei sėkmei, žmogaus galvoje pradeda suktis įvairiausi planai, kažkada sukurtos svajonės, kurias norėtum įgyvendinti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Vaidotas Valiukevičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Daikčiukai“ – Vaidotas Valiukevičius

Paklausus, ką Vaidotas planavo nuveikti, kuomet koncertai pasipylė lyg iš gausybės rago, vyras bus atviras: net ir po to, kai buvo pradėtas liaupsinti visų, nepametė sveiko požiūrio į materialius dalykus.

„Nesakyčiau, kad man reikia daug. Gal buities pagražinimas buvo mano planuose. Kadangi mūsų sena mašina jau sugedo galutinai, galvojau apie paprastą praktišką automobilį. Bet pagalvosiu dar. Niekada negyvenau prabangos gyvenimo ir jo specialiai nesiekiau. Man prabanga lygu ne švaistymasis pinigais, bet poreikių patenkinimas išliekant nepersisotinusiu. Nes kai žmogus persisotina viskuo, prasideda problemos. Man patinka skanus maistas, bet aš jį gaminu pats, skani kava, ramus vaizdas pro langą, žinojimas, kad neskauda susimokėti pinigus už komunalinius. Kad jei tu nori kažkur nuvykti, ramiai pabūti, gali sau tai leisti, kad turi kažkokį kapšelį atsargos. O didžiausių vilų ar auksinių kambarių – neturiu tokio noro“, – pasakojo Vaidotas.

Jis prisipažino, kad jo gyvenimas primena amerikietiškus kalnelius. Tačiau, net ir esant tokiai situacijai, garsus vyras nenuleidžia rankų, ir su visais „Bus visko“ laidos žiūrovais dalijosi savo raktu į gerą savijautą:

„Reikia eiti vaikščioti, bėgioti, kad tavo kūnas judėtų. Jei bijai išeiti į lauką net su kauke, daryk pritūpimus namie, atsispaudimus. Yra visokių vaizdo įrašų internete. Susirask juos. Nuotoliniu būdu daryk kitas veiklas, kurios tave įtrauks į kažkokį naują ratą žmonių. Aš pats, paskelbus karantiną, tęsiu anglų kalbos pamokas internetu. Ir tai mane labai išjudina. Jei užsidarei namuose, neprivalai vien skrolinti žinias ir verkti, kad kas nors vėl blogo nutiko. Toliau tęsk savo mokslus, veiklas.“

Kas nutiko Vaidoto gyvenime, jog jo galvoje sukosi mintys, o kas, jei aš tapsiu benamiu? Kodėl garsus vyras Lietuvą vadina pasaulinio lygio šalimi? Ir kokia kažkada psichoterapeutės pasakyta frazė šiandien jam padeda nenuleisti rankų? Jau šį antradienio vakarą, laidoje „Bus visko“, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius