Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdovų rūmuose – ypatingas žurnalo pristatymas: viršelio žvaigžde tapo ikoniškoji Alma Adamkienė

Ketvirtadienio vakarą žurnalas „Aš ikona“ pristatė specialų, naują vasara alsuojantį birželio numerį. Išskirtiniais viršeliais garsėjantis žurnalas šį kartą savo heroje pasirinko ikoniškiausią Lietuvos moterį – ponią Almą Adamkienę.
Erika ir Merūnas Vitulskiai, Alfas Ivanauskas, Tadas ir Liucina Rimgailos
Erika ir Merūnas Vitulskiai, Alfas Ivanauskas, Tadas ir Liucina Rimgailos / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ketvirtadienio vakarą prašniokštus gaiviam vasariškam lietui ir vėl nušvitus saulei į pačią Vilniaus širdį – Valdovų rūmus – ėmė rinktis kviestinė įžymių žmonių publika. Vasariškai ikoniškai pasipuošę svečiai Valdovų rūmų restorane-terasoje buvo kviečiami ragauti vasariškų kokteilių. Jie vieni pirmųjų pamatė naująjį „Aš ikona“ numerį, kuris šį kartą – specialus ir kaip niekada ypatingas.

Naujausiame vasaros numerio viršelyje – ikoniškiausia Lietuvos moteris – ponia Alma Adamkienė, kuriai šį titulą suteikė dauguma žurnalo skaitytojų bei socialinių tinklų vartotojų. Ši žinia itin pradžiugino ir Jo Ekscelenciją Valdą Adamkų, kuris kelis žurnalo egzempliorius iš karto išsiuntė šeimos draugams į JAV.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žurnalo „AŠ Ikona“ pristatymo svečiai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žurnalo „AŠ Ikona“ pristatymo svečiai

„Labai džiaugiuosi šiuo specialiu numeriu, nes juk kur kitur vienoje vietoje rasite daugiau nei dvidešimt pačių nuostabiausių Lietuvos moterų ir šitiek išskirtinių jų istorijų.

Be jokios abejonės, viską vainikuoja viršelis, kuriame šį kartą, daugumos skaitytojų nuomone, – pati ikoniškiausia Lietuvos moteris – ponia Alma Adamkienė.

Patį žurnalą Jo Ekscelencijai mūsų „Aš ikona“ komanda įteikė asmeniškai – žmonos nuotrauka prezidentui taip patiko, kad jis panoro ją įsirėminti“, – apie naująjį žurnalo numerį kalba VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Alfas Ivanauskas ir Aurika Merkienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Alfas Ivanauskas ir Aurika Merkienė

Ir ne tik ponų Adamkų iniciatyva šis specialus numeris, kuriame net dvi dešimtys pačių skaitytojų išrinktų ikoniškiausių Lietuvos moterų, garsins šalį Amerikoje – žavioji lietuvių kilmės Holivudo aktorė Rūta Lee taip pat laukia siuntinio iš Lietuvos.

Renginyje pirmą kartą po vyro – maestro Virgilijaus Noreikos – mirties apsilankė Loreta Bartusevičiūtė, davusi žurnalui išskirtinį interviu. Taip pat išskirtinį interviu davė verslininkė Izolda Gudelis, politikė Ingrida Šimonytė bei žurnalistė Edita Mildažytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rūta Petronytė ir Edita Mildažytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rūta Petronytė ir Edita Mildažytė

Tarp svečių taip pat buvo galima sutikti aktorę Gražiną Baikštytę, žurnalistę Editą Mildažytę, Ingą ir Aivarą Stumbrus, dizainerį Egidijų Rainį, Liviją Gradauskienę bei daugelį kitų.

Žurnalo pristatymo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius