Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valinskai savo viloje Kipre atšventė santuokos 30-metį: sveikino ir Žvaguliai

Jau kone 11 metų Ingos ir Arūno Valinskų atostogų kryptis – Kipras. Čia savo nuosavą vilą turinti pora šiemet su gausiu būriu draugų atšventė ir santuokos 30-metį.
Žilvinas Žvagulis, Irena Starošatė, Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas
Žilvinas Žvagulis, Irena Starošatė, Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas / Asmeninio albumo nuotr.

„Kai vedžiau, man buvo jau 21 metai. Gailiuosi, kad nepadariau to anksčiau. Galėjau vesti jau 18-os“, – yra sakęs A.Valinskas.

Kad meilė žmonai neblėsta, jis viešai prisipažino ir per 50-ąjį Ingos gimtadienį. Paklaustas, kaip po tiek metų atrodo tas bendras Valinskų gyvenimas, Arūnas juokėsi: „Blogai, galiu tiesiai šviesiai pasakyti. Kai visi aplinkui, net vaikų neužauginę, skiriasi, aš galvoju, kodėl pats to nepadariau anksčiau.“ Vėliau pridūrė, jog, kaip ir kiekvienoje šeimoje, būna visko: „Bet nerandu kito atsakymo, kaip tik vieno – aš ją myliu.“

Tad susipažinę prieš 33-ejus metus, o vienas kitam „taip“ ištarę prieš 30 metų – 1987-ųjų spalio 3-iąją, Valinskai šias sukaktis nusprendė atšvęsti užsienyje, apsupti mylimiausiųjų.​​

Asmeninio albumo nuotr./Arūnas Valinskas su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Arūnas Valinskas su šeima

Į Kiprą paminėti Ingos ir Arūno šventės atskrido ir Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite.

„Kadangi Valinskai prieš 20 metų buvo mūsų piršliai, mes mielai atvažiavome jų pasveikinti ir kartu atšvęsti“, – 15min pasakojo Žilvinas Žvagulis.

Tad kol Lietuvoje daugelis traukia savo žieminius paltus, Žvagulių ir Valinskų šeimos mėgaujasi kaitria Kipro saule.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žvagulis, Irena Starošatė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žvagulis, Irena Starošatė

Žinoma, ramiai rankų sudėjusios poros laiko neleidžia – čia kartu meilę švenčia ir dar didelė draugų kompanija. Be to, tėvų pasveikinti atvyko ir jųdviejų sūnūs Arūnas ir Šarūnas.

„Ekskursijų tikrai neplanavome, tiesiog džiaugiamės puikiu oru ir Valinskų švente“, – šypsojosi Ž.Žvagulis.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žvagulis
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žvagulis

Na, o ką čia planuosi, kai visi jie mėgaujasi laiku įspūdingoje, beveik 300 kvadratinių metrų Valinskų viloje, su privačiu baseinu ir terasomis, iš kurių atsiveria nuostabūs vaizdai.

Vos už keliasdešimties metrų – balto smėlio paplūdimys ir jūra, iš kurios ankstų rytą pateka saulė, dieną joje švartuojasi laivai, o vakare vandenį nutvieskia mėnulio takas.

Apskritai, Kirenija, vietinių vadinama Girne – viena gražiausių vietų ne tik Šiaurės Kipro dalyje, bet ir visoje saloje. Jos senamiestyje stūkso septintojo amžiaus pilis ir uostas, tarsi magnetas traukiantis turistus ir romantikus. Vos už keliolikos kilometrų nuo centro yra paplūdimys, šalia kurio ir įsikūrė lietuviai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inga Valinskienė apie nuosavą šeimos vilą Kipre: „Tai buvo dar viena Valinsko avantiūra“

Tiesa, ne visi svečiai čia sutilpo – dalis jų, tarp jų ir Žvaguliai, gyvena kitur. „Mes su Irena dar jauni, todėl su Valinskų vaikais gyvename fantastiškame name, kuris yra 5 minutės kelio nuo vilos. Mums nesvarbu atstumas, galim ir pasivaikščioti“, – juokėsi jis.

LRT nuotr./Arūno ir Ingos Valinskų vila Kipre
LRT nuotr./Arūno ir Ingos Valinskų vila Kipre

Kaip Žilvinas juokauja, šios keturios atostogų dienos Kipre – lyg paskutinis pasispardymas prieš artėjantį darbų maratoną.

Žilvino Žvagulio turas „Žemaitiška enciklopedija“ prasidės jau spalio 8 dieną. Pradėdamas savo močiutės gimtinėje Salantuose ir baigdamas Klaipėdos Žvejų rūmuose gruodžio pabaigoje, atlikėjas aplankys 23 miestus ir miestelius. Žilvinas pats dažnai pabrėžia, kad niekas negali atstoti gyvai atliekamos muzikos, todėl scenoje jis pasirodys net su septyniais muzikantais. 9-ajame dešimtmetyje didžiulio populiarumo sulaukęs kūrinys „Žemaitiškas pavasaris (Vo pasakyk, a to atesi?)“ leido ir toliau ieškoti žemaitiškų perlų ir kaupti žemaitiškų dainų lobyną, kurį atlikėjas pristatys turo metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius