Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasha pasipiktino viešaisiais tualetais Palangoje: „Eidami į pliažą pasiimkit puodukų arba kastuvų“

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha socialiniuose tinkluose pasidalijo didžiuliu nusivylimu – apsilankiusi Palangos gelbėjimo stoties viešuosiuose tualetuose, ji liko priblokšta jų kokybės. Anot moters, ji neatsimena, kada paskutinį kartą matė tualetą-skylę, bei pasidalijo įspūdžiais, koks jausmas į tokį tualetą nuvesti savo poros metų vaiką. „-“
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha / 15min ir photo.com nuotr.

„Pakalbėkime apie Palangos gelbėjimo stoties viešuosius tualetus. Aš suaugusi, man ne taip svarbu, nors kvapas tualete tikrai pribloškė, reikalų atlikti neužgniaužus kvapo praktiškai be šansų. Kituose tualetuose kur kas labiau kvepia, lauko tualetuose taip pat.

Pirmas dalykas: neatsimenu, kada mačiau tualetą-skylę. Visiška senovė, nemaniau, kad dar tokių išvis likę mūsų pažengusiame pasaulyje. Antras dalykas: mano vaikas, kuriam yra 2,5 metų, šiandien prie gelbėjimo stoties užsimanė į tualetą.

Žinoma, vedžiau vaiką į viešąjį gelbėjimo stoties tualetą. Papasakokit, prašau, kaip 2 metų vaiką patupdyti ant tokios skylės, kur nenormaliai smirda, net vaikas susivimdė.

Asmeninio albumo nuotr. /Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija
Asmeninio albumo nuotr. /Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija

Garantuoju, ne aš viena pasibaisėjusi šiuo reikalu. Kaip žinia, Palangos gelbėjimo stotis yra nuolatos apsupta poilsiautojų...Mano vaikui tenka kentėti iki namų, kad atliktų reikalą, per tą laiką kenčia vaiko organizmas, kuris dar tik vystosi.

Trečias dalykas: pagal mano galvelę, Palangos gelbėjimo stotis priklauso Palangos savivaldybei? Nejaugi negalite investuoti šiek tiek lėšų į tvarkingus tualetus? O gal norėtumėt kopose tiesiog sustatyt kastuvus, kad po savęs būtų galima užsikasti?

Žinau, kad dabar kalnas žmonių, pamačiusių šį mano įrašą, sakys, kad esu išlepus ir reik, atsiprašant, išsituštint BET KUR, bet pabandykit patys apsilankyt tuose tualetuose arba nuveskit savo dvimečius ar trimečius, manau, ir šešerių metų vaikas kakų į tokias dvokiančias skyles tikrai nepadarys. Aišku, į mano šį įrašą niekas turbūt net nesureaguos, na, bet o gal...“, – feisbuke rašė Vasha.

15min bandė dėl šios situacijos susisiekti su Palangos savivaldybe, tačiau kol kas komentaro nepavyko gauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius