Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vashos nenustebino kalbos apie jos ir vyro Ronaldo skyrybas: „Šiuo metu dėmesį skiriu sau“

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (24) ne kartą minėjo, kad jos ir krepšininko Ronaldo Rutkausko (26) šeimoje viskas kitaip, nei įprastame porų gyvenime. Iš pradžių nėštumas, tuomet civilinė santuoka, tada sužadėtuvės. O dar po poros metų – 2018-ųjų vasarą – ištaiginga vestuvių puota. Tad kaip perkūnas iš giedro dangaus trenkė pastaruoju metu pasklidusios kalbos, kad atlikėjos Vashos šeimą ištiko santykių krizė.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su vyru Ronaldu
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su vyru Ronaldu / 15min nuotr.

15min redakciją pasiekė kelių skaitytojų komentarai ir laiškas, kad atlikėja Vasha išsiskyrė su vyru, krepšininku R.Rutkausku. Esą atlikėja nebemūvi vestuvinio žiedo, pastaruoju metu laiką leidžia Lietuvoje, o ne pas vyrą Graikijoje.

Be to, akyli atlikėjos sekėjai atkreipė dėmesį, kad socialinių tinklų paskyrose nebeliko jos nuotraukų su vyru, nors anksčiau tokių akimirkų buvo nemažai.

15min susisiekė su Gabriele Rutkauskiene-Vasha, ši neslėpė pati asmeniškai jau sulaukusi ne vienos žinutės ir komentaro apie skyrybas. Moteris pripažino po Naujų metų iš socialinių tinklų ištrynusi didžiąją dalį savo vyro nuotraukų. Tačiau kalbos apie skyrybas, anot Vashos, yra netiesa.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

„Jūsų klausimas manęs nė kiek nenustebino, sulaukiau jau ne vienos žinutės. Tačiau galiu visus nuraminti ir sustabdyti šituos pletkus – viskas tarp mūsų yra gerai“, – 15min patikino Gabrielė.

Ji neslepia, kad su vyru nesimatė jau du mėnesius, be Ronaldo sutiko Kalėdas ir Naujuosius, tačiau patikino, kad santykiuose jokių keblumų neištiko: „Taip atsitiko, kad atsirado veiklos Lietuvoje, o jis žaidžia Graikijoje, todėl nesame kartu, bet jau savaitgalį ruošiamės pas jį nuvykti“.

Iš socialinių tinklų dingusios nuotraukos, anot Gabrielės, irgi nieko nereiškia. Tokį sprendimą ji priėmė po Naujųjų.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

„Visą laiką viešinau savo gyvenimą, tačiau po Naujųjų nusprendžiau viską pakeisti, atversti naują lapą. Anksčiau mano pagrindinė veikla buvo gimęs vaikas, vyro karjera, šeima, o viešinti mūsų asmeninio gyvenimo nuotraukas buvo mano hobis. Dabar aš į tai žiūriu į kitaip – tęsiu veiklą socialiniuose tinkluose ne per šeimos prizmę“, – 15min komentavo Gabrielė.

Kaip pati sako, savo socialiniuose tinkluose nebeviešins nei sutuoktinio, nei dukters nuotraukų. Ir nors Ronaldas niekuomet neprieštaravo dėl viešinamų kadrų, Gabrielė sako nuo šiol visą dėmesį tinkluose skirs sau.

Paklausta, kodėl nebemūvi vestuvinio žiedo, atlikėja sako net nepastebėjusi, kad nuotraukose ji be jo. Anot Vashos, keturias dienas kurorte mėgavusis SPA procedūromis saugojo prabangų žiedą nuo chloruoto vandens.

Tiesa, sekėjams užkliuvo ir smarkiai pakitusios Gabrielės formos – moteris akivaizdžiai sulieknėjo. To neslėpė ir G.Rutkauskienė, pripažinusi, kad per kelis mėnesius nukrito penki kilogramai.

„Aš pati savo sekėjų klausiau, ką daryti, kai dėl streso krenta svoris. Du mėnesius aš viena pati rūpinausi dukra, visur laksčiau. Dabar Lietuvoje neužsisėdžiu namuose, kaip būdavo pastaruosius kelis metus. Pasikeitė gyvenimo būdas, nukrito ir svoris“, – sakė Gabrielė.

Savaitgalį su dukra į Graikiją pas vyrą skrendanti Gabrielė sako, nežinanti, kiek laiko ten praleis.

„Žiūrėsime, kiek būsime, gal vėl grįšime atgal. Jau dvejus metus prasėdėjau namuose, tai nebežinau... Nors po vestuvių iš karto sakiau, kad santykiai per atstumą - ne man, pabandžiusi kitaip supratau, kad galima gyventi ne tik užsidarius namie, bet ir veikti“, – sako Vasha.

Anot jos, santykiai per atstumą parodė, kad nuo to ryšys nė kiek nesilpnėja.

„Šiai dienai taip geriau. O galbūt netrukus vėl visi kartu sėdėsime vienoje vietoje. Viskas priklauso nuo veiklos, nes man labai atsibodo rutina, nebesinori sėdėti namie“, – pabrėžė G.Rutkauskienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune – atlikėjos Vashos ir krepšininko R.Rutkausko vestuvės: pasirinko ypatingus liudininkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius