Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venecijoje gondoloje uždainavę L.Mikalauskas ir E.Bavikinas tokių reakcijų nesitikėjo

Į pasiplaukiojimą Venecijos kanalais leidęsi operos solistai Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas netikėtai sulaukė didelio vietinių dėmesio, kai savo balsų galimybes pademonstravo... gondoloje. Daug reakcijų sulaukė ir jų nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriuo žinomi lietuviai pasidalijo internete.
Liudas Mikalauskas
Liudas Mikalauskas / Ekrano nuotr.

Venecijoje nufilmuotą vaizdo įrašą trečiadienio vakarą Liudas Mikalauskas paviešino savo feisbuko paskyroje.

„Mūsų su Egidijum debiutas Venecijoj sulaukė griausmingų ovacijų! Pirksim porą gondolų ir kalsim pinigus čia“, – rašė jis.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip operos solistai iš Lietuvos gondoloje užtraukia „O Sole Mio“. Čia galima išgirsti ir audringas aplinkinių reakcijas:

L.Mikalauskas 15min pasakojo, kad idėja uždainuoti gondoloje jam ir E.Bavikinui kilo netikėtai. „Mes, kūrybiniai žmonės, viską darome ekspromtu. Tokių dalykų nemėgstame repetuoti – jeigu šauna į galvą, tai ir darome“, – teigė Liudas.

Operos solistas paaiškino, kad šį mini koncertą lėmė nesėkmingos dainuojančių gondolierių paieškos „Niekaip nesugebėjome jų rasti, nors anksčiau įsivaizdavome, kad Venecijoje tikrai turėtų ant kiekvieno kampo skambėti itališkos dainos. Bet to neradę patys ėmėmės iniciatyvos“, – šyptelėjo L.Mikalauskas.

Duetas sulaukė audringų reakcijų, kurių tikrai nesitikėjo. „Priplaukėme kažkokį restoraną ir ten praktiškai galėjome rengti koncertą su brangiais bilietais. Visi smarkiai plojo, išlindo pro langus pasižiūrėti, kas čia darosi. Ir labai keista, kad Venecijoje jiems pasirodė neįprastas vaizdas, jog kažkas dainuoja plaukdamas gondoloje. Net vietiniai gyventojai pradėjo pro langus filmuoti“, – pasakojo L.Mikalauskas.

Daug pagyrų sulaukė ir vaizdo įrašas, kuriuo Liudas pasidalijo internete. „Mes su Egidijumi jau ne vieną įrašą esame padarę. Karantino metu įrašėme kelias dainas, viena sulaukė ir 10 tūkstančių patiktukų. Mūsų duetas ir toks paprastas buitinis filmavimas žmonėms labai patinka. Kai įkeliame kartu kokį vaizdo įrašą, jau žinome, kad jis bus pasisekęs“, – neslėpė pašnekovas.

Liudas atskleidė, kad pastaruoju metu išties nemažai koncertuoja – kiekvieną savaitgalį turi po 3-4 renginius. Todėl džiaugiasi tarp tų savaitgalių su šeima atradęs penkias laisvas dienas.

„Pagastroliavome po Milaną, Veneciją, Veroną. Esame pasiskiepiję dviem skiepais, tai išnaudojame situaciją, kai nereikia karantinuotis“, – pasidžiaugė L.Mikalauskas, namo grįšiantis penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius