Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkas Radvilas Bubelis išsiskyrė su perujiete žmona Mariana: santuoka truko metus

Kai verslininkas Radvilas Bubelis ir jo mylimoji, perujietė Mariana Pauta Areval 2016-ųjų metų pavasarį ištarė vienas kitam lemtingąjį „taip“, jiedu atrodė be galo laimingi. Tačiau jų santykius ištiko krizė: po daugiau nei metus trukusios santuokos pora pasuko skirtingais keliais.
Radvilas Bubelis ir Mariana Pauta Arevalo
Radvilas Bubelis ir Mariana Pauta Arevalo / Asmeninio albumo nuotr.

Šią žinią 15min patvirtino tiek Mariana, tiek Radvilas. „Taip, mes išsiskyrėme prieš kelis mėnesius“, – sakė ji.

Pora jau kurį laiką gyvena atskirai, tačiau plačiau apie tai Mariana daugžodžiauti nenorėjo. „Jaučiu Radvilui didelę pagarbą ir visuomet jam linkiu tik paties geriausio. Tai būtų vienintelis mano komentaras“, – 15min sakė ji.

Skyrybas pakomentavo ir Radvilas. Pasak jo, pora prieš kelis mėnesius nusprendė pasukti skirtingais keliais.

„Nežiūrint to, kad praleidome daug nuostabių akimirkų kartu, matėm gražią ir ilgą ateitį drauge, bet taip susiklostė, kad nutarėm pabūti atskirai. Ar tai laikinas sprendimas, ar galutinis – laikas parodys“, – 15min kalbėjo Radvilas.

Jis tikina, kad Marianą visuomet prisimins tik geriausiais žodžiais. „Laikas, praleistas su Mariana visada liks mano prisiminimuose, kaip nuostabiausios mano gyvenimo dienos. Mariana nuostabi moteris ir visada bus mano širdyje“, – sakė jis.

Asmeninio albumo nuotr./Radvilas Bubelis ir Mariana Pauta Arevalo
Asmeninio albumo nuotr./Radvilas Bubelis ir Mariana Pauta Arevalo

Pastaruosius ketverius metus Radvilas ir Mariana gyveno Amerikoje, už Atlanto lietuvis persikėlė dar 2013-aisiais, kai Floridos tarptautiniame universitete pasirinko bioinformatikos doktorantūros studijas. Išlaikęs stojamuosius egzaminus planavo ketverius metus praleisti JAV.

Išvykęs jis susipažino ir su Mariana, su kuria po trejų metų draugystės, 2015-ųjų gruodį lankydamasis Peru pasipiršo jai įteikdamas sužadėtuvių žiedą.

15min primena, kad anksčiau Radvilas romantiškus santykius puoselėjo su dainininke Vilija Pilibaityte-Mia, pora netgi buvo susižadėjusi, tačiau galiausiai pasuko skirtingais keliais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvęs Mios širdies draugas Radvilas Bubelis Peru susižadėjo su Mariana Pauta Arevalo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius