Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvių išvakarėse Vashai antrą kartą pasipiršo krepšininkas Ronaldas Rutkauskas

„Aš žinojau, kad Tu mane myli, bet kad taip myli!“, – sulaukusi vyro Ronaldo Rutkausko romantiškos staigmenos jausmingų emocijų neslėpė dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha. Toji staigmena – ketvirtadienį įvykusios piršlybos. Ronaldas antrą kartą paprašė Gabrielės rankos ir įteikė jai antrą sužadėtuvių žiedą.
Ronaldas Rutkauskas antrą kartą pasipiršo žmonai, dukros mamai Gabrielei Rutkauskienei-Vashai
Ronaldas Rutkauskas antrą kartą pasipiršo žmonai, dukros mamai Gabrielei Rutkauskienei-Vashai / V.Skaraičio ir asmeninio albumo nuotr.

„Aš žinojau, kad Tu mane myli, bet kad TAIP MYLI?! Visos šios dienos man sapnas, kuris virsta realybe. Myliu Tave, Ronaldai! Taip! Mano vyras man pasipiršo antrą kartą vestuvių išvakarėse, besikraunant daiktus į medaus mėnesio kelionę“, – pasidalijusi nuotraukomis socialiniame tinkle rašė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.

Šeštadienį Gabrielės ir Ronaldo laukia vestuvės – taip pat jau antros šiai porai. Beveik prieš dvejus metus, 2016 metų rugpjūtį, kukliai susituokę Vilniaus santuokų rūmuose, šįkart jie suplanavo iškilmingą tuoktuvių ceremoniją bažnyčioje. Ir skirtingai nei pirmąjį kartą, Rutkauskai tuoksis viską stebint dukrai Adrijai, kurios susilaukė 2016-ųjų spalį.

Gedimino Žilinsko nuotr./Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Gedimino Žilinsko nuotr./Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

Kaip ir dera prieš vestuves, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha praėjusį savaitgalį dar spėjo atšvęsti mergvakarį. Su draugėmis skrido į Milaną, šiame Italijos mieste Gabrielė lankėsi pirmą kartą.

Daugiau mergvakario akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius