-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vidas Bareikis viešai pakeitė santykių statusą: pranešė, kad yra poroje

Savo asmeninį gyvenimą saugantys Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis dar kol kas nekomentuoja, ką reiškia jųdviejų bendra kelionė į Los Andželą. Vis dėlto veiksmai, internautų akimis, kalba garsiau už žodžius – Vidas Bareikis pasiskelbė esąs santykiuose.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis / Žygimanto Gedvilos ir Viganto Ovadnevo nuotr.

Socialiniuose tinkluose jau kuris laikas netyla kalbos apie Indrės ir Vido puoselėjamus šiltus jausmus. Kalbas dar labiau pakurstė ir jųdviejų kelionė į Los Andželą.

Kaip 15min jau rašė, redakciją pasiekė ir skaitytojų laiškai, kuriuose Indrė Stonkuvienė įamžinta kartu su Vidu Bareikiu. Atostogų metu susisiekus su Indre, ji paprašė ramybės šiuo metu. Kalbėti nesutiko ir Vidas.

Vis dėlto penktadienį atlikėjas savo feisbuke pasikeitė statusą, pranešęs, kad yra santykiuose. Iš bendrų nuotraukų galima spėti, kad jiedu su Indre nebeslepia fakto apie šiltus jausmus.

Žinią apie naują porą galimai patvirtina ir Vido įkelta nuotrauka. Joje įamžinta su atlikėju meiliai apsikabinusi Indrė, kurią Vidas bučiuoja į žandą. Akimirką lydi prierašas: „Svarbiausia – poilsis su svarbiausiais žmonėmis“.

Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr. /Vidas Bareikis naują albumą pristatė namuose
Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr. /Vidas Bareikis naują albumą pristatė namuose

Kalbos, kad žinomus pramogų pasaulio atstovus sieja ne tik draugystė, tęsiasi jau ne vieną mėnesį. Dar didesnį kalbų sūkurį sukėlė ir faktas, kad po praėjusią savaitę vykusio Vido Bareikio koncerto Kaune jiedu susiruošė į kelionę.

15min primena, kad gruodžio pradžioje Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis socialiniame tinkle pranešė, jog suka skirtingais keliais.

„Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir, kas svarbiausia, sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu, jei bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą.

Šiuo atveju tai yra pasukimas skirtingomis kryptimis. Mūsų keliai vis vien susisies dėl mylimo vaiko bei dėl abipusės pagarbos, kuri lydėjo mus visus bendrus dešimt gyvenimo metų, ir lydės toliau. Šis išsiskyrimas yra apie dviejų kuriančių žmonių skirtingumą ir norą vienas kito neužgožti, bet kaip tik – palaikyti ir gerbti. Vienas kitam linkime kuo gražesnės ateities ir palaikome vienas kitą kuo tik galime.

Tai yra privatus mūsų reikalas, todėl jį privačiai norėtume ir užbaigti, ir būtume dėkingi, jeigu susilaikytumėte nuo tolimesnių interpretacijų. Jurga ir Vidas“, – socialiniame tinkle pranešė pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius