Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienintelis V.Siegel ir D.Bunkaus skyrybų epicentre atsidūrusio L.Suodaičio interviu: „Taip, mes bendraujame“

Nėra lengvų skyrybų. Ypač kai tavo asmeninės gyvenimo detalės per sekundę gali atsidurti kitų rankose. Tuo, matyt, spėjo įsitikinti ir Viktorijos Siegel bei Danieliaus Bunkaus skyrybų epicentre atsidūręs 30-metis Laurynas Suodaitis. Dabar buvusių sužadėtinių vaiko krikštatėvio tvirtinimu, tai – vienintelis jo interviu.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel / Dariaus Kučio ir Razauskai Photography nuotr.

Birželio 3-ioji šitų asmenų gyvenime neabejotinai paliks žymę, nors tikėtina, kad kiekvienas iš šitoje istorijoje dalyvaujančių asmenų tikisi, kad drama greitu metu nebekels tiek skausmo, nepaliks šleifo, bus pamiršta. Trečią vasaros dieną pasaulis aukštyn kojomis apsivertė ir Laurynui Suodaičiui.

Kai pramogų pasaulį esą drebino žinomos poros skyrybos, kalbų sūkuriui akimirksniu įsisukus, visų akys nukrypo į šį birželio 14-ąją 30-tą gimtadienį atšventusį asmenį. Besiskiriančios poros dukters krikšto tėvą, žmogų, kuris esą sugriovė poros santykius.

Nieko nuostabaus, kad tądien Laurynas Suodaitis nuo komentarų susilaikė. Tylos laikėsi iki šios savaitės pradžios. Pabrėžtina, kad šiam pokalbiui tartasi dar prieš delfi.lt pasirodžiusią publikaciją, kur, kaip teigta, apie skyrybų priežastį prakalbo artimi Viktorijos ir Danieliaus draugai, kurie Lauryną Suodaitį įvardijo kaip esminę skyrybų priežastį.

Iš Šakių rajono kilęs L.Suodaitis Vilniaus universiteto Tarptautinėje verslo mokykloje studijavo, bet nebaigė verslo finansų specialybės. 2015 metais kartu su Lietuvos laisvės sąjunga kandidatavo savivaldybių rinkimuose, buvo reitinguotas antru numeriu. Tuomet Vyriausiajai rinkimų komisijai pateiktoje informacijoje L.Suodaitis nurodė vadovaujantis kelioms bendrovėms, dirbo Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystės ambasadoje finansų analitiku, nėra vedęs. L.Suodaitis anksčiau vadovavo Vilniaus Geležinio Vilko Rotaract klubui, yra asociacijos „Mano Šakiai“ tarybos narys, Sudargo medžiotojų būrelio narys. Jo pomėgiai – medžioklė, kelionės, stendinis šaudymas.

Laurynas Suodaitis 15min davė išskirtinį interviu, kuris, jo teigimu, bus vienintelis.

– Pažvelgus į jūsų istoriją atsirado teigiančių, kad bandysite pasinaudoti šia situacija politinėje veikloje. Tai, visų pirma, ar planuojate rudenį dalyvauti Seimo rinkimuose?

– Kas liečia politiką, niekada nebuvau jokios partijos nariu, nei apskritai planuoju kelerių metų perspektyvoje aktyviai dalyvauti politikoje. Tad žiniasklaidoje pasirodžiusius teiginius, kad ketinu dalyvauti Seimo rinkimuose, vertinu kaip bandymą diskredituoti mano asmenį. Teiginiai, kad tai gali būti mano motyvai siekiant karjeros, yra melagingi, tokios intencijos tikrai nėra.

– Kalbama apie Danieliaus Bunkaus įtaką jūsų asmeniniame gyvenime, teigta, kad jis parūpino jums vietą prestižiniame medžiotojų klube. Tad noriu pasitikslinti, kaip judu susipažinote su Viktorija ir Danieliumi?

– Į šituos klausimus norėčiau nesigilinti, nes šitoje situacijoje jie yra labai jautrūs. Ir nemanau, kad tokie klausimai čia turi kokią nors įtaką.

Mes bendraujame, o kai ateis metas deklaruoti viešai, manau, kad tą ir padarysime

– Gerai, tai tada išsiaiškinkime. Viešai kalbama, kad jūs su Viktorija esate pora. Koks būtų jūsų atsakymas?

– Mes su Viktorija bendraujame. Paneigti ar patvirtinti šitų dalykų šią dieną tikrai nereikia. Viktorija jau aiškiai nuo pirmos dienos deklaravo tam tikrus dalykus, viešoje erdvėje šios informacijos irgi pakankamai sklando... Mes bendraujame, o kai ateis metas deklaruoti viešai, manau, kad tą ir padarysime.

– Atrodo, kad jau tų įrodymų apie santykius yra pakankamai ir jūs jau būsite pakankamai pavargę nuo bandymo viską slėpti.

– Ne, mes nuo nieko nepavargę. Kol kas nieko deklaratyviai pasakoti nenoriu, egzistuoja dar daug šalutinių užkulisinių niuansų. Iš esmės – taip, mes bendraujame, to niekas neslepia.

– Viktorija užsiminė, kad yra įsimylėjusi. Viskas lyg ir veda į jus. Ar laukiate, kol baigsis skyrybų procesai?

– Žinoma, tai yra logiška įvykių seka. Bet šiandien labiausiai reikia ramybės ir kuo mažiau šiuos dalykus aptarinėti viešai. Praeis tam tikras laikas... Laikas šioje situacijoje yra pats geriausias gydytojas.

– Įsivaizduoju, kad į panašią situaciją dar nesate pakliuvęs. Kaip šiuo metu laikotės?

– Labai normaliai. Šitoje vietoje visas mano dėmesys yra sukoncentruotas į žmones, kuriuos aš turiu dabar labiausiai palaikyti. Man yra pakankamai metų, įvairiausių patirčių gyvenime buvo, kad galėčiau į viską reaguoti adekvačiai. Kaip ir minėjau anksčiau mūsų pokalbiuose, nesiruošiu daugiau kalbėti, nes šitoje situacijoje yra žmonių, kurie negali patys pakomentuoti, apsiginti, ir kuriems šios situacijos eskalavimas ateityje turės daug didesnę įtaką, negu mums visiems.

Dėl šios priežasties nesiruošiu daugiau niekam dalinti interviu, bandant apginti save nuo kažkokių pseudokomentarų, bandymų viešumoje suformuoti mano įvaizdį. Man nuo to neskauda, tik žinau, kad yra žmonės, kurie apsiginti negali ir jie yra mano prioritetas. Tik keista, kad ne visiems tai suprantama.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel
Arno Strumilos / 15min nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel

– Neplanavote situacijos spręsti teisiškai?

– Labai realistiškai vertinu, kokioje situacijoje esu, kokie žmonės joje yra. Toks jau tas šou pasaulis (juokiasi). Daug informacijos apie mane, bet kai parašo straipsnį ir gale paminima, kad informacija yra nebūtinai atitinkanti tiesą, turiu pakankamai darbinės ir gyvenimiškos patirties, kad suprasčiau, jog šansai spręsti tokius dalykus teisiškai yra maži.

Žmonės, kurie mane pažįsta, žino vienaip, kurie nepažįsta – galbūt susidarys kitokią nuomonę Tie, kurie labai gerai pažįsta visą šią susijusią žmonių grupę, susidarys dar kitokį įspūdį, kaip tokiose situacijose yra sprendžiamas toks klausimas, kokių priemonių yra imamasi. Bet kokių atveju nematau prasmės eiti ir aiškintis.

Viktorija yra labai viešas žmogus ir nuo to nepabėgsi. Man norėtųsi geranoriškumo iš visų pusių, išklausymo. Bet jau viskam prasidėjus buvo galima numanyti, kad taip bus.

– Nujautėte, kad ši istorija gali taip plačiai išsiplėtoti?

– Gal ir nujaučiau, bet iš to sensacijos daryti nereikėtų. Tiesiog kai realistiškai supranti situaciją ir susijusius žmones, realiai vertini visas įmanomas pasekmes, rizikas. Šioje vietoje didelės nuostabos nebuvo ir nebus.

– Kalbame apie žmones, kuriuos gerai pažįstate. Tai ar kai kurie veiksmai pačiam nebuvo staigmena?

– Žinote, kiekvienas priemones renkasi pagal save. Tikėtis galėjau, bet taip nebūtinai turėjo įvykti. Dėl diskretiškumo – taip. Gal ir galėjo kai kurie dalykai šitoje situacijoje būti sprendžiami kitaip, nes, pasikartosiu, yra žmonių, kuriuos dabar reikia saugoti labiausiai. Bet visumoje neatmetu nieko. Nei dabar, nei ateity.

– Kaip suprantu ruošiate save, kad greitai viskas nenurims.

– Tai faktas. Kai kas iš to pinigus uždirba, kai kam tai yra nelaimė. Tai natūralu, kad mano požiūriu norėtųsi šią situaciją eskaluoti kuo mažiau. Žinote, krizės, emocijos nuslūgsta, bet tai, kas jau pasakyta, padaryta, lieka, todėl bent aš stengiuosi galvoti iš anksto.

– Ar Viktorija derina savo veiksmus su jumis?

– Tarp mūsų su Viktorija egzistuoja absoliuti tarpusavio pagarba, ir vienas kito palaikymas šiuo metu yra didelis. Čia nugalėtojų ar pralaimėtojų nėra. Iš tokių nelaimių niekas nelaimi. Žinoma, kad mano visokeriopas palaikymas jai yra.

Situacija tikrai ne iš lengvųjų, nepaisant to, kad skyrybos iš esmės yra toks veiksmas, kuriam reikia pakankamai ryžto ir tvirtybės. Nepadeda nei viešumas, nei nerimas, kai nežinai, kas kiekvieną dieną gali išlįsti. Tai labai išbalansuoja kasdieninę rutiną.

Skyrybos iš esmės yra toks veiksmas, kuriam reikia pakankamai ryžto ir tvirtybės

– Sklando kalbos, kad būtent jūs nutraukėte bet kokius ryšius su Danieliumi Bunkumi ir nebandėte su juo kalbėtis. Ar tai tiesa?

– Šiuo atveju, nepaisant to, kokioje situacijoje mes atsidūrėme, esu diskretiškas visiems dalyvaujantiems žmonėms. Tikrai nekomentuosiu, ar mes su juo kalbėjome, ar nekalbėjome, tai yra tik mūsų reikalas. Mes esame pakankamai suaugę žmonės, kad šitą dalyką susitvarkytume ne portaluose.

– Kalbama, kad su Danieliumi esate draugai kone dešimtmetį.

Nesame tokie seni pažįstami, bet, kaip ir minėjau, šita informacija šioje situacijoje nieko nekeičia, todėl ji turi likti kameriniame rate, žinoma tik istorijoje dalyvaujantiems žmonėms.

– Daugelis ir mano pateikiamų galimų faktų sklando viešumoje, todėl kartais atrodo, kad juos pateikia jūsų draugai. Ar lengva jums dabar pasitikėti kitais žmonėmis?

– Visaip būna, bet žmonių pasitikėjimas nepriklauso nuo šios situacijos. Tai subjektyvu. Skirtingos aplinkos, žmonės, su kuriais mes bendraujame.... Faktas, kad mano aplinkoje žmonių yra mažiau, iš jų sulaukiu tik palaikymo. Visi žino, kad tam tikra informacija mažai ką bendro su realybe turi. Manau, kad šiuo metu yra sudėtingiau Viktorijai, nes ji bendrauja su labai daug žmonių, galbūt ketinimai ne visada sutampa su deklaruojamais, tai, manau, kad jai sunkiau. Toks tas verslas, ten silpniems žmonėms vietos nėra.

Razauskai Photography nuotr./Viktorija Siegel, Danielius Bunkus, Laurynas Suodaitis, geriausia Viktorijos draugė Monika
Razauskai Photography nuotr./Viktorija Siegel, Danielius Bunkus, Laurynas Suodaitis, geriausia Viktorijos draugė Monika

– Jūsų istorija plačiai aptarinėjama skandalingai vertinamoje platformoje, viešinamos jūsų nuotraukos. Jau buvo atvejis, kuomet galimai ten aktyviai veikiantys asmenys net persekiojo vieną žinomą socialinių tinklų žvaigždę. Teko matyti, kad aptarinėjami ir jūsų namai.

– Mano turtas pakankamai apsaugotas reikiamomis apsaugos priemonėmis. Manau, kad žmonės, kurie seka, puikiai supranta, kokios teisinės priemonės jų lauktų. Šiuo atveju, tai, kas liečia mano asmenį, turtą ar šeimą, yra prioritetas. Jeigu tik kils įtarimų, su tuo bus kovojama, gyvename teisinėje valstybėje.

– Užsiminėte, kad iš dalies yra didelis palaikymas. Tiesioginio bandymo spausti, grasinimų nesulaukėte?

– Juodoji šios situacijos pusė visuomet yra, bet, vėlgi, tai yra dalykai, su kuriais turiu asmeniškai susitvarkyti. Juos buvo galima numatyti, tai nenukrito iš dangaus. O kol kas tai sėkmingai ir darome.

– Ar žinote, kaip toliau elgsitės – ar viešai kalbėsite? Ar, kaip jau sakėte, tai bus vienintelis interviu?

– Žinote, dabar mano prioritetas yra kiti dalykai, o kaip bus – situacija parodys. Bet kokiu atveju, baimės kalbėti nėra, tik tam tikros aplinkybės, dėl kurių kalbėti nereikėtų. Kai tu renkiesi bendravimą, buvimą viešų žmonių aplinkoje, tikėtina, kad nuo to pasprukti nepavyks.

– Ar pavyksta abiem emociškai atsitraukti nuo šitos situacijos?

– Manau, kad sudėtinga visiems, bet reikia vertinti adekvačiai. Vien dėl šitos situacijos gyvenimas nesustojo. Nusiraminti įmanoma, nes stengiamės objektyviai įvertinti.

Bėgti nuo situacijos tikrai nebėgsime

– Viktorija gyvenimą kurį laiką kūrė Kanuose. Neplanuojate pabėgti nuo visko į užsienį?

– Ne, bėgti nuo situacijos tikrai nebėgsime, nes tikrai nėra nuo ko. O ir reikės žiūrėti, kaip susiklostys gyvenimas, karjera, viskas.

– Pabaigai – tai ar šiuo metu su Viktorija gyvenate kartu?

– Ne.

– Ir jūsų pozicija – nei patvirtinti, nei paneigti, kad esate kartu?

– Kaip ir sakiau, mes bendraujame, palaikome ryšį ir šiuo momentu nei patvirtinti, nei paneigti negaliu.

– Ir, atsiprašau už klausimą, bet kaip jūs vertinate kalbas apie vaiko tėvystę?

– Šiuo klausimu iš manęs jokių komentarų nebus. Juos turi teisę dalinti tik vaiko tėvai – Viktorija ir Danielius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel po žinios apie skyrybas davė pirmą interviu: „Danieliui jaučiu tik pagarbą“

Danieliumi Bunkumi prisistatęs asmuo kalba apie skyrybų priežastis: teigia, kad buvo išduotas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius