Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel su bičiule pristato pirmą savo kolekciją: „Moteris turi jaustis ir atrodyti gerai“

Verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė Viktorija Siegel (22) su bičiule Lina Basoviene (30) pristato prekės ženklą „Woman's Label“ ir pirmą drabužių kolekciją.
Viktorija Siegel ir Lina Basovienė – „Woman's Label“ kolekcijos modeliai
Viktorija Siegel ir Lina Basovienė – „Woman's Label“ kolekcijos modeliai / Dariaus Kučio nuotr.

Geriausios idėjos kyla bendraujant, diskutuojant su artimais žmonėmis – tam pritartų ir pirmąją kolekciją pristatanti Viktorija Siegel. Pokalbiuose su drauge, grožio studijos „Studio LB“ įkūrėja Lina Basoviene gimė idėja kurti išskirtinius drabužius moterims.

„Lina studijavo Dailės akademijoje, kurdavo drabužių modelius. Ji jau seniai apie tai svajojo, norėjo kurti drabužius, galbūt net visą kolekciją. Susitikusios kalbėdavomės apie tai ir kartą nusprendėme, kad reikia tiesiog imti ir daryti, ne tik kalbėti“, – 15min sakė V.Siegel.

Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel ir Lina Basovienė
Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel ir Lina Basovienė

Jauna moteris prisipažįsta, kad drabužiai, įvairūs audiniai, stilius ją labai domina. Ji iš tų moterų, kurios mėgsta eleganciją, klasikinio stiliaus drabužius, kurie išryškina moteriškumą. Visa tai, anot Viktorijos, atsispindi ir naujausioje kolekcijoje – joje pabrėžiamas moteriškumas, klasikinis stilius, solidumas ir šiuolaikiškumas. Viktorijos indėlis kuriant „Woman's Label“ vasaros kolekciją buvo idėjos, ilgi pokalbiai jas išgrynindavo.

„Pasakydavau savo viziją, ką įsivaizduoju. Lina nupiešdavo eskizą. Kartu su ja rinkomės komandą, audinius. Pačios išbandėme ką tik sukurtus modelius – norėjome žinoti, pajusti gaminius. Juos vilkėjome, vėliau taisėme, jei kažkas nepatikdavo. Todėl dabar galime pasiūlyti tokius drabužius, dėl kurių kokybės nė kiek neabejojame“, – džiaugėsi V.Siegel.

Dariaus Kučio nuotr./Lina Basovienė ir Viktorija Siegel
Dariaus Kučio nuotr./Lina Basovienė ir Viktorija Siegel
Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel
Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel

Sukurti kolekciją užtruko apie pusmetį. Sausio mėnesį grįžusi iš atostogų Tailande Viktorija stačia galva nėrė į kūrybinį procesą, kovo mėnesį jau turėjo pirmuosius eskizus ir rinkosi medžiagas, o dabar gali vilkėti savo kurtais drabužiais.

V.Siegel akcentuoja, tai nebus masiškai gaminami pigūs drabužiai. „Čia svarbi ne kaina, o siūlomas stilius ir kokybė. Drabužiai brangesni, bet kokybiškesni. Moteris turi jaustis ir atrodyti gerai. Orientuojamės į solidaus statuso moteris. Mes abi su Lina vilkime savo drabužius, mūsų mamos juos taip pat mėgsta“, – 15min kalbėjo ji.

Pirmąją kolekciją Viktorija su drauge Lina siūlys įsigyti internete. Vėliau žiūrės, kaip sekasi, galbūt atidarys ir parduotuvę. Vasariškus drabužius pristatančios draugės jau galvoja ir apie šaltąjį sezoną, domisi spalvomis ir audiniais. Todėl savo klientėms siūlys ir šiltesnių, rudeniui-žiemai, skirtų drabužių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius