Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel su mylimuoju aukcione įsigijo meno kūrinį už rekordinę kainą

Viktorija Siegel įsigijo prabangų meno kūrinį. Tai įvyko paramos aukcione, kuriame Viktorija dalyvavo kartu su savo draugu verslininku Laurynu Suodaičiu. Pinigų suma nėra skelbiama, surinktos lėšos bus skirtos labdarai. Aukcione buvo pristatyti žinomo mago Arvydo Gaičiūno nutapyti kūriniai.
Arvydo Gaičiūno-Retne paveikslas, Laurynas Suodaitis su Viktorija Siegel
Arvydo Gaičiūno-Retne paveikslas, Laurynas Suodaitis su Viktorija Siegel / Asmeninio albumo nuotr.

Paveikslo pavadinimas „LINETE“ (Laimės ranka). Tai yra vienintelis šio paveikslo egzempliorius, kurį sukūrė ir nutapė Arvydas Gaičiūnas-Retne.

„Kai pamačiau šį paveikslą, nutariau, kad be jo iš aukciono neišeisiu. Konkurentų, norinčių įsigyti „Laimės ranką“, buvo daug, visi kėlė kainą, o aš stovėjau ir galvojau, kad vis tiek jis bus mano!

Tiesa, kai perskaičius mano mintis, dukrytė už mane pakėlė ranką, nustebau ir pajaučiau, kad tai geras ženklas. Pasakiau didžiausią kainą ir tai buvo aukciono rekordas. Patenkinta paprašiau supakuoti paveikslą, kad jį saugiai transportuotų iki namų.

Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel

Toks paveikslas tinka prie modernaus bei klasikinio interjero – sako Viktorija. Man patinka abstraktaus ekspresionizmo stilius – kur emocijos vaizduojamos mieliau nei objektai... O kai žiūriu į šitą paveikslą, jaučiu impulsyvumą, spontaniškumą, laisvę... Laisvė – būti atvirai, nebeslėpti jausmų, mylėti, kurti.

Be to, investuoti į meno kūrinius tapo labai madinga. Ši mada atsirado karantino metu. Kai žmonės nustojo pirkti nereikalingus daiktus, negalėjo iškeliauti į tolimus kraštus, atsirado daugiau laisvo laiko pamąstyti, pabūti su savimi, tada labiau pradėjo vertinti meno kūrinius ir ši tendencija pastebėta visame pasaulyje. Investicija į meno kūrinius – tai prasminga investicija“, – sakė V.Siegel.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel aukcione įsigijo meno kūrinį
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel aukcione įsigijo meno kūrinį

„Magija yra visur, aplink mus, – tvirtina paveikslo autorius Arvydas Gaičiūnas, magijos teatro „DiArchy“ įkūrėjas. – Ji ištirpusi ore, supančiojusioj mus erdvėj. Tiesa, jos molekulės, dalelės labai smulkios, todėl paprastai pastebėti ją gali ne visi. Menas padeda atskleisti magiją, nes menas – tai iliuzija, kuri padeda atitrūkti nuo realybės, bet tuo pačiu padeda geriau ją suvokti.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Po skyrybų dramos V.Siegel renginyje pasirodė kartu su ja poruojamu dukters krikštatėviu L.Suodaičiu

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel po žinios apie skyrybas davė pirmą interviu: „Danieliui jaučiu tik pagarbą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius