Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorijos Siegel namuose sužibo dekoratorės puošta eglė: staigmena slapčia pasirūpino sužadėtinis

Prancūzijoje su šeima jau kuris laikas gyvenanti Viktorija Siegel Kūčias ir Kalėdas kiekvienais metais praleidžia Lietuvoje. O gražiausių metų švenčių žinoma moteris neįsivaizduoja be kalėdinės eglės, kurios papuošimą šiais metais slapčia suorganizavo sužadėtinis Danielius Bunkus.
Viktorija Siegel su šeima, Viktorijos Siegel namuose sužibusi kalėdinė eglė
Viktorija Siegel su šeima, Viktorijos Siegel namuose sužibusi kalėdinė eglė / Asmeninio albumo nuotr.

„Kalėdos ir palmės man – tarpusavyje nesuderinami dalykai. Kad ir kaip gražiai bebūtų papuoštas miestas, kuriame mes gyvename – stovi ir kalėdinė eglė, ir kalėdinė mugė veikia – man norisi tikros žiemos. Ir jei net galėčiau rinktis, skristi į Tailandą, ar į Laplandiją, laimėtų pastarasis variantas – vien dėl sniego, dėl tikros kalėdinės dvasios“, – 15min sakė V.Siegel.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel namuose sužibo kalėdinė eglė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel namuose sužibo kalėdinė eglė

Tiesa, už bet kokias pusnis Kūčių vakarą daug svarbiau – laikas su artimiausiais žmonėmis. Ir nors V.Siegel sako akimirką spėjusi pagalvoti apie giminaičių vizitą į judviejų su Danieliumi namus Kanuose, vis tik patiems grįžti į Lietuvą – daug paprasčiau.

Kiekvienais metais judviejų namuose sužiba ir kalėdinė eglė, kaip sako pati Viktorija, be jos tikrai neįsivaizduoja žiemos švenčių. Tiesa, šiais metais jos sužadėtinis Danielius Bunkus nusprendė padaryti staigmeną ir Viktorijai nieko nežinant, užsakė dekoratorę. Ji pasirūpino visais žaisliukais, kurie gražiai nugulė ant šio kalėdinio simbolio.

„Kiekvienais metais statome gyvą eglę. Pastebėjau, kad dabar populiaru jas nuomoti, bet aš nusprendžiau šį kartą nusipirkti. Norėjau ją puošti, bet grįžusi po darbų iš Kauno namuose radau ją dekoruotą“, – sakė V.Siegel.

Ji paatviravo, kad namuose dažniausiai stato ne tikrą, tradicinę eglę, bet kėnį, nes jis puošia namus net iki stačiatikių Kalėdų, kurias su šeima švenčia ir Viktorija.

O tradicijos jos namuose – įprastos. Žinoma moteris pasakojo, kad Kūčių vakarą šeimos stalą nukloja 12 patiekalų, o Kalėdų rytą visi kartu keičiasi dovanomis.

Pašnekovė sako jau pakuždėjusi Kalėdų Seniui ir apie tai, kokių dovanų laukia po egle, esą šeimoje jie visuomet vienas kitam duoda kokią nors užuominą, kas juos pradžiugintų.

„Man nereikia jokios specialios šventės, kad Danielius man įteiktų kokią nors dovaną, jis moka stebinti kasdien. Tačiau kai žinai, ko žmogui reikia, neprašausi pro šalį – aš ir jo, ir tėvelių klausiu. O paskui su ja galima ir staigmeną padaryti“, – įsitikinusi ji.

Tačiau V.Siegel sako, kad daug smagiau dovanas ne gauti, o dovanoti jas pačiai. Todėl kasmet ji prisideda prie įvairių labdaringų projektų, pradžiugina vaikų namuose gyvenančius vaikus, negalią turinčius vaikus ir suaugusiuosius, tuos, kuriems reikia specialios priežiūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius